Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
24.7.06 13:41

Ahoj EvikuP - to vis, ze mi si tady takhle stezujeme, ale dulezity je, aby bylo miminko v poradku. Koukam, ze ti Zdenecek pribyva, tak snad bude mit brzo 2 kilca a pusti ho domu za tebou, to by bylo lepsi, nez byt v nemocnici s nim, ne? Vidis, jaky jsi mela stesticko, ze se malymu nic nestalo. A co otoky? Uz ti to preslo? Ten nahore te ma rad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.7.06 13:47

Saary ale jenom jedno vyhralo z tech milionu :lol:

EvikP vsak ti ho urcite za chvilku daji domu :wink: hlavne,ze jste v poradku oba dva :wink:

Nevite nekdo co je s Helli a jejima dvojcatkama :?: Ze o sobe nedala vubec vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
24.7.06 15:03

Eviku moc Ti přeju, abys měla Zdeněčka brzo u sebe, musí to utíkat hrozně pomalu, ale snad už to bude brzo :wink:

Dnes přijela sestra s malým domů, jak jsem ho chovala, tak jsem si připadala hrozně neohrabaná :roll: Přitom jsem byla od svých 12-ti v kontaktu s takovýma prckama, ale NAJEDNOU mi to nějak nejde, no snad se to spraví - bude muset :twisted:

Ty křeče jsou fakt úchvatný, Lentilko , křeč do stehna? To mě naštěstí ještě nepotkalo, já vždycky lýtko, nebo chodidlo..je pravda, že poslíčky jsou mi přece jen milejší 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
24.7.06 15:05

jen jsem nakoukla a jdu žehlit, mám toho megakoš a nevím, jak dlouho ještě budu moct a nechat to na manžílkovi :roll:… to by to dopadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
24.7.06 15:24

AHOJ holčiny,

zdravím vas při pondělním odpoledni..
Dneska jsem byla na kontrole na ozvičkách v porodnici a malá zase stávkovala na zač., uz druhé ozvy mi prvních 10 minut -15 min spala, pak se probrala, tak pohyby byly.. :roll: Před kontrolou bylo mé břicho jedna velká vlna a potom co jsem odcházela taky, mi to snad dělala naschvál :-) Tlak v pořádku.. Kontrola další zase za týden.. Holky, taky se k vám už pridávám, chci to mít už taky za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
24.7.06 15:33

Čauky holky,

dnes jsem byla na kontrole na porodním sále a UTZ a na ozvech.

No tak má dcera váží 3300g to je obřík! Jestli budu rodit v termínu nebo přenášet tak to bude mít určo přes čtyři kila jak Tomášek, no a z toho mě asi picne.No a Dr. mi dělal nějaké vyšetření no nebolelo to ale příjemné to nebylo a prý budu mít po něm špinění nebo lehce krvácet, no ale já nic že.Takže už to vidím že budu rodit na konci srpna, ptala jsem se kdy vyvolávají porod, takže až po desíti dnech přenášení bez komplikací takže šestnáctý srpen to jistí!

Včera jsem dělala návrhy na to že sexík by mohl pomoct to trošku urychlit no bez úspěchu, pak jsem dělala dokonce uraženou a nic. Já toho svýho chlapa asi zabiju a bude.

Evik - úplně Tě chápu že by jsi raději všechno vrátila zpět, ale to bohužel nejde, buď šťastná že je Zdeneček v pořádku a krásně se kulatí za chvilku si ho odneseš domů.

Lentilka - tak já tam dole mám určitě megašpunt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.7.06 15:39

NellaB se sexem je to u nas stejne :lol: pritel se boji,ze mu prerazi hlavu 8O :oops: :lol: my totiz neumime sexovat jemne :oops: :lol: :oops: :wink:

Holky ja jsem dneska nejaka mlsna 8O nevim co bych jedla 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
24.7.06 15:44

Cinq - no to je přesný, přece nebude dceři dělat bouli na hlavě.Mě se v tom vedru nechce ani jíst a ani se hýbat, to mám jít teď ke kamarádce protože jí to slibuju celou dobu co jsem těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.7.06 15:46

NelloB taky jsem fčera neuspěla :? A uražená jsem byla doopravdy nejen naoko - dokonce jsem prohlásila, že až bude chtít ON, tak mu taky nedám :twisted:

EvikuP neboj brzo se tam uvolní a budeš moct být se svým broučkem a pak už jen pár dnů a budete fšichni doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.7.06 15:51

Včera jsem zkoušela nadhodit před manželem, že by mohli poskládat postýlku už teď ať se můžu kochat. Tak se mě zeptal jestli mám depku? :cry:
No a za chvilku jsem to zkoušela na Tomíka, že by třeba ukecal taťku, a on mi na to řekl: „Co blázníš, miminko máš ještě v bříšku a už bys chtěla skládat postýlku! My ji poskládáme až se narodí miminko!“ 8O No a můj škodolibý manžel málem pukl smíchy, když tohle slyšel… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
24.7.06 15:55

NellaB, cinq, Woodoo - nic si z toho nedělejte, u nás sexík proběhl (taky bylo přemlouvání…), ale stejně to nepomohlo, napoprvé poslíčci - hnusní celou noc a napodruhé už vůbec nic, dokonce jsem spala celou noc s jednou přestávkou, ale dneska jsem rozhodnutá dát dlouhou procházku a potom dotřetice všeho dobrého i zlého, tak to snad k něčemu bude. :twisted:

Woodoo - s tou postýlkou se nedej, manžel taky pořád, že ji bude skládat až budu v porodnici a nakonec jsem ho přemluvila a už dva dny se kochám krásnou postýlkou, musíš najít důvod, můj byl, že přece nebudeme přestavovat ložnici, až se malá narodí, když to můžeme udělat teď a vidět, jak to vypadá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
24.7.06 15:57

Woodo - no já jsem byla taky uražená opravdově a to mi řekl že jsem si usmyslela že chci teď rodit a nejde mi to tak proto jsem nafučená, no nepicla bys ho!A taky že o tom nikdy neslyšel aby sex pomohl, že jsem prý zblblá z internetu a on není pokusnej králík.
No ale s tou postýlkou jsi mě dostala, to víš chlapi drží vždycky při sobě.Ti mí dva naštěstí poskládali postýlku hned abych si mohla všechno nachystat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.7.06 16:00

Tak holky,pri me hyperaktivite a moji tvrdohlavosti,bych si tu postylku postavila sama :lol: a jelikoz me pritel zna velmi dobre,ani by ho nenapadlo odmlouvat :lol: a vlastne ja se ani neptam :lol: rovnou si vse udelam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.7.06 16:02

A mimochodem…stale cekam na tu moji postylku :? nejak jim to trva 8O snad prijde driv nez porodim :lol: hlavne ze uz mam matracku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.7.06 16:16

Cinq normálně bych ji měla už taky sama složenou, jenže… jenže ji máme na hůře=půda, kde je i večer, když je slunko zalezlé, 56 stupňů 8O

Saary s tím přestěhováním ložnice to je sice dobrý argument, ovšem ne u nás. Jsem totiž tak akční, že jsem si v květnu, když jsme malovali, nakreslila pokoj i nábytek v měřítku a šoupala s ním po papíře tak dlouho, až se tam vlezlo úplně fšechno i postýlka, takže se nemám teď na co vymluvit :?

NellaB já mám někdy takový dojem, že ti chlapi jsou úplně pitomí :roll: Mě ještě navíc manžel řekl, že vypadám jak vorvaň, tak se nemůžu divit, že nemá chuť :! :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí