Poradna duly
Jana Čurdová
jak vas tak ctu, tak mam dokonaleho manzela
k sexu ani montovani postylky jsem ho nemusela nutit
jenze na nase mimco ani tohle neplati a zrejme se vylodi kdovi kdy ![]()
Tak to u nás - z manželovo strany - chuť je, a jaká. Přemlouvá mě on, ale já na to jaksi… nemám chuť
Hlavně si připadám děsně nepohyblivá, děs ![]()
EvikP, vítej!!! Teď čtu, že jsi doma!!! Držím palečky, ať máš doma co nejdřív i Zděnečka!!!
A ted mi jeste po ceste z prace koupil magnum , no , neni dokonaly
![]()
Woodoo - no teda, vorvaň…
To si dovolil dost. To mýmu manžílkovi moje břišinko nevadí a navíc měl chudák docela dlouhý půst, tak si to teď užívá ![]()
Yoursun - taky si na manžílka nestěžuju, ono to je možná i tím, že jsme spolu teprve dva roky, tak ještě nejsme nasycení jeden druhého
Zrovna volal, že se těší na procházku se mnou, no není to úžasný? ![]()
Woodoo on ti rekl,ze vypadas jak Vorvan
No tak to bych mu dala
ale do tlamy ![]()
Yoursun pro me je pritel taky nejdokonalejsi ![]()
Saary : tak to jo, to jste cerstve zamilovani, my jsme zamilovani znovu, po 11 letech ![]()
cinq : tak to se mame, ze je mame dokonale
(hlavne neprechvalit
![]()
Yoursun prave naopak…ja chvalim a chvalim
a mate moc pekny pokojik ![]()
Monaliza teda ty mas brisko
kam se hrabu
a to jsem si rikala,ze ho mam velky ![]()
Ted me tak napadlo,posledne kdyz jsem sla do nemocnice na kontrolu,tak jsem sla do cekarny a malem jsem se propadla hanbou
ja stim miniaturnim brichem,snad vsichni si mysleli,ze to je omyl a ze jsem se prisla jenom podivat a ne uz rodit
a ke vsemu jsem byla jedina ktera vzdy chodi s pritelem
ale my jsme opravdu jak lepidla
bez sebe ani ranu
dokonce i do prace by me chtel ted sebou,kdyz tu dcerka neni
ale to by pak moc nepracoval
ja bych porad kecala a kecala
![]()
Je to prevít, při Kulíškovi mi říkal Slonečku, ale sexoval…
Jo nechala jsem se vyfotit s Kuldou, klasická kýčovitá ateliérovka
, ale celkem nám to tam sluší. Takže hned jak se mi je podaří otočit o 90stupňů a zmenšit datový objem, tak je šupnu do galerky.
Před chvilkou mi volal známý, jestli prej žiju a pak prej no tak to nějak doklepej do konce!? To jsou někdy fakt tak kreténský otázky! Copak tím, že jsem těhule snad umírám? ![]()
Cinq :
dekujem, to manza vsechno sam
ja mu vyridim pochvalu, on bude stestim bez sebe
![]()
YOURSUN: pěkně manžel nachystal Filipkovi pelíšek i celý pokoj je moc utulny ! My už máme taky složenou postylku nachystanou.. však jsem davala uz minulý týden do galerky
![]()
YOURSUN: pěkně manžel nachystal Filipkovi pelíšek i celý pokoj je moc utulny ! My už máme taky složenou postylku nachystanou.. však jsem davala uz minulý týden do galerky
![]()
Saary , nezapomnělas tam ten Instinkt, co jsem zrovna dnes v Podolí na záchodě našla? Jestli jo, tak ho máš u mě! Musím říct, že se mi nakonec hodil, hodinu jsem tam čekala
Ještě u toho stála lahev s vodou, ale tu jsem tam nechala ![]()
Ahojky, tak já jsem taky po poradně!
Doktor byl naštěstí jiný. Teda tamten píííp tam taky byl, ale když mi dotočili ozvy, zavolala sestra jiného.
Dneska byly přede mnou ještě dvě další maminky a obě musely na monitor znova, ánšto jim to nějak blblo. Tak jsem si říkala, že mě to stihne taky, ale naštěstí ne. No ale abysme tu naší potvůrku chytily, musela jsem se zkroutit jak § a ještě jí tou sondou přitlačit ![]()
Pak jsem se toho doktora zeptala na to CS, jak to, že jsem ho předminule měla 5 a minule 2 - 3, prý to každý posuzuje jinak, no co, hlavně že jsou v pohodě ne???
Dále jsem šla na oběd, ze kterého je mi zle ještě teď, byl to vážně hnus a to snesu dost
. S oním kuchařem se znám, tudíž se to bez jedovatých poznámek fakt neobešlo. Byl dost dotčenej, což nechápu, potom co nám donesl a snad dokonce čekal, že to vážně sníme
. Tatarka žlutá, ještě s chlupama - nicméně na kamarádky dotaz, jestli se mu zdá zdravá odpověděl že ano. My jí radši nejedly, když nám počítal účet, ještě zdůraznil, že nám jí TEDA NEPOČÍTAL (to měl zkusit
) a že jí - teď si sedněte - ZRECYKLUJE
a to se prý dělá tak, že jí dá do lednice, dá přes ní igelit a dá jí dalším zákazníkům… stačí vám to ne? Prase ![]()
V porodním kurzu jsem se mimo jiné dozvěděla, že buď musím porodit do neděle, nebo až ten další týden, jelikož od 31. 7. malují…
Ale kdyby přeci, mám prý stejně přijet, buď mě pošlou do Prahy (do Krče, nebo kde bude místo) nebo - teď to přijde - si tam dojedete sama ![]()
Jasný, co by ne
No asi to nebylo tak doslova myšlený, ale znělo to hustě. Kdybych prý nemohla, i sanitu mi zavolají!
A dnešní pozitivum
Máme vaničku, nové talíře, nový koberec a doufám i zbytek věcí do tašky do porodnice ![]()
No a omlouvám se za román, ale o tyhle zážitky jsem vás nemohla ochudit!!!
Tamik tak to máš na dnešní den skvělé zážitky
A nevím, estli je lepší ten s kuchařem nebo ten s přejížděním do porodnice ![]()