Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
24.7.06 21:53

Tamiku ty teda dáváš té svojí tchýni zabrat :lol: Kamenný barák bych taky brala - my sice bydlíme v RD, ale jsme pod střechou a v noci máme v ložnici 31stupňů :roll: FUJTAJBL! A to nám celou noc i den furt běží velký větrák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
24.7.06 21:55

Kacatko tu saténovou můžeš prubnout, třeba se to ujme!!!
Já teda dneska když mi jednu košili na kojení paní ukázala, tak jsem pěkně vyvalila baterky 8O
Měla dva druhy, jedna s knoflíkama do pasu, druhá s jen pár knoflíky, ale v pase dvě díry - prý na prsa… Tak jí podezřívavě říkám - to je ale nějak nízko nééé :?: A ona že se mi to zdá 8O
Stačí mi představa min. o číslo větších prsou, abych je ještě měla někde v pase, to už je skoro dost ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
24.7.06 21:59

Kacatko , ne ne, ja se neztratila, ale to vedro mě tak nějak ubíjí, že jenom vegetuju a tiše závidím těm maminkám, které si prý těhotenství celé celičké absolutně užívaly :D
Včera jsem tak stála před zrcadlem, mazala si břuch olejem a přemýšlela, jaký fyzikální zákon umožní to, že ten obrovský pupík vyleze tím malým otvorem tam dole :? Do toho přišel manžel do koupelny, viděl mě tam, jak se tak nějak zasněně pozoruju a nechápal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
24.7.06 21:59

Woodoo s tímhle nejen tchýni… Moje mamka na mě pomalu začíná zkoušet to samé :roll: Jako že bych už měla být doma a tak.

Jenže se doma ukoušu nudou, to už jim nevadí :!

V bytovce co jsme je to stejné jako v paneláku, tudíž kancl je kancl. Větrák taky běží od rána do večera, jsem mezi lidmi, takže mi nehrábne a navíc udělám něco užitečného, žejo. Jasný, že se nepředřu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.7.06 22:01

Tamiku, Káčátko mám doma jednu kojící košili ještě po Kulíškovi (propínací do pasu) a můžu říct, že jsme ji nenáviděli s manželem oba dva. Když jsem si šla po půl roce koupit krajkovou průsvitnou košilku (manželská erotika zaznamenávala těžkou krizi), byly u nás druhé vánoce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
24.7.06 22:04

Woodoo to si právě myslím. Navíc jsem na ty pyžama a noční košile nikdy moc nehrála… Nejradši spím v tričku a stačí mi to.
Taky teď ty noční košile, co jsem si koupila moje skříň ještě neviděla :lol:
(možná je pak předám tchýni - sice ne na kojení, ale ona noční košile nosí, tak co)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.7.06 22:08

Evikku já si pamatuju jak jsem byla děsně zklamaná, že mám po porodu ještě furt velké a hlavně děsně vytahané břicho a brečela jsem v den odchodu z porodnice, že se nevlezu do šatů, které jsem si nachystala. A zrovinka fčera jsem říkala v noci manželovi, že stejně nechápu jak je možné, že je ta kůže tak elastická, že tama nejen proleze mimčo, ale že se pak zase stáhne do úzka. Neviděla jsem mu do obličeje, bylo to těsně před usnutím, ale myslím, že koulel očima :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
24.7.06 22:10

Tak to je fajn. Mě říkala známá - domů pojedeš v tom, v čem jsi přijela, vůbec nepočítej s normálním oblečením. Něco takového jsem čekala, ale až tak :?:

Dobrou noc, valím do pelechu!!! Spíš by se tomu teď dalo říkat mučírna :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
24.7.06 22:12

Tak mně ty moje košile antisexy nepřipadají 8O . Ono záleží, na co máte ty své borce navyklé - můj rozhodně není o tři čísla větším flanelovým pyžamem, ve kterém tu pobíhám normálně, rozmlsaný :lol: . Akorát nevím, jestli je využiju dostatečně hojně, neb když spím v košili, tak se mi stejně vyhrne až na zátylek, takže mám holou 8O … (to už si domyslete - je více variant :lol: ).

Tamiku - na ty díry už jsem si stěžovala já, nevím, na koho to dělají, když uvážíš, že trojúhelník mezi bradavkami a krční jamkou by měl být v ideálním případě rovnostranný (po odstavení asi budeme rády za rovnoramenný :idea: :? ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
24.7.06 22:16

LENTILE holou co??????? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.7.06 22:21

Taky jdu už chrupkat, nebo se spíš o to pokoušet :?

I když teď mě rozesmál Kulda - máme počítač v dětském pokoji a on si teď povídá s Tomem v posteli: Tati a kdy pojedeme na tu dovolenou? Už je to moc dlouho. Asi až se narodí miminko, co? :roll: Protože musíme nejdřív zavézt mamku do nemocnice, ale pak hned můžeme jet že jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.7.06 22:25

Evikk teraz si ma rozosmiala..... presne ako ja… stojim pred zrkadlom a snazim sa pochopit ten zazrak prirody… jendak ako to mohlo z toho nicoho narast a hlavne ako to chce ist von… no ale asi to neja pojde ze?

Tamik no u mna by prsia na to boli ale teda nemam chut strasit muza… uz teraz musi mat chudak dost ked som ako veleryba… este sa aj podobne prevalujem na posteli. Cakam kedy ma nejaky greenpeacak zacne tahat niekam do vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
24.7.06 22:28

Silvic - prdel i prcinu :! . (I když Janes by řekla frndu a ty máš prý kačenku - jsem četla v Dubnu - to jsi první, koho znám, kdo tomu říká stejně jako já.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.7.06 22:31

koukam,ze resite kosile :wink: ja jsem zadnou tehotenskou nebo na kojeni ani nekupovala 8O na co…vezmu si dve megatricka od pritele(ja mam S/M a on ma XXL :lol: tak to mi bude stacit :lol:

Lentilko ze bys mela holou plotynku 8O :lol:

Silvic promin,ale ty jsi vazne cislo :lol: a jsi snad vsude 8O :lol: chodim si te poctive cist(mohla by to byt povinna cetba pro vsechny :wink: protoze s tebou i ta deprese odchazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
24.7.06 22:36

LENTILE no vidíš jak si rozumííííme hih, já bych řekla taky frndu, kačenka je to , když se o ni škemrá..... :lol: :lol: kde je ta JANES? asi bych s ní rozuměla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí