Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
25.7.06 13:44

Anajko - já jsem zjistila, že nejlepší bylo, když mě tam poslal doktor úplně neobjednanou v 39.tt a bylo to úplně v pohodě a musím říct, že zatím jsem s Podolím nad míru spokojená, tak snad se to u porodu nepokazí, takže se neboj, oni tě vezmou a bude to dobrý. Taky jsem se tam neobjednávala v tom 30.tt. a podle informací tady od holek jsem měla strach, aby mě vůbec vzali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
25.7.06 13:49

Saary tak ty taky chodíš až od 39.týdne? Jak vidím, tak zbytečně plaším :roll:
Taky jsem byla jinak s Podolím spokojená, jen ty čekací lhůty jsou příšerné :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.7.06 14:03

Holky tak ja mam totalne zravou… horsie ako na zaciatku tehu. Nie som schopna nicim uspokojit chute. Nemate niekto nejaky napad na nejaku dobrotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.7.06 14:04

Anajka - já jsem měla chodit až do porodu ke svému dr., ale nakonec kvůli velikosti mimíska mě tam poslal ve 38+3, vůbec jsem nebyla objednaná a aspoň jsem z toho neměla stresy a vzali mě bez problémů, důležitý je být zaregistrovaná k porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
25.7.06 14:16

Tamik je to moje první mimi, ale snažím se nepanikařit - pojedu do porodnice a oni mě vrátí domu, že jsou to posly :roll: . To se mi fakt nechce. A taky doufám, že to nebude překotný porod ( třeba cestou - mám to 20min. autem). :lol: Kontrakce jsou pořád nepravidelný, ale už jsem totálně vyprázdněná (klystýr asi nebude potřeba) a ještě ke všemu se mi chce zvr*cet. Takže dneska jsem ještě nic nepozřela, kromě ledovýho mléka.

Takže zatím jsem doma, kdybychom vyráželi směr porodnice,dám určitě vědět (jestli nebude stávkovat net :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.7.06 14:31

Millhauska - to vypadá, že už brzo budeš mamina, tak se drž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
25.7.06 14:36

milhausko to fakt vypadá na porod, ty se máš. Drž se a dej vědět :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
25.7.06 14:51

milhauska tak to jsi mazák, že jsi tak trpělivá. Mě kdyby chtěli někdy poslat zpátky, tak se ani nehnu!!! Bych si tam sedla a že nikam nejedu :!

Kacatko tak já teď zfutrovala karamelovýho Noggera a spláchla to 2 dcl kolegového piva :oops: Hmmm, ale koplo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
25.7.06 14:54

Předem se omlouvám, že to píšu až teď,ale teď jsem dorazila domů…

Máme další miminko…

Zpráva od Holi :

Ahojky emimčo!Včera ráno nám odtekla voda a po 14 hodinách se nám nakonec císařem narodil syn Adam ve 35tt+6 s váhou 4,80kg… 

Adámkovi přeju hodně zdravíčka a mamince hodně mlíčka… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.7.06 14:54

Kacatko - ja mam taky silene zravou, nabirala jsem pekne prvni 4 mesice a posledni dva mesice, to je sranda. Co takhle poradne vychlazeny meloun nebo hroznove vinko, mnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.7.06 14:55

milhausko tak to teda ticha zavist a drz sa… nech to mas vsetko v pohodicke…a daj vediet kedy co a ako… ved vies ake sme zvedavice.

Tamik no ja bojujem… stale do niecoho ahryzavam a snazim s zistit ci je to ono. A stale nie je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
25.7.06 14:59

milhauska

Moc na Tebe holka myslím… ať to dopadne dobře a určitě dej vědět… :wink:

Od pátku tu zase nebudu. Už budu se Zdenečkem. Už je na normálním pokoji, dokonce jsem ho i přebalovala a strojila. Už se nemůžu dočkat. A pan dr. říkal, že tak 14dní a možná bude moc jít domů… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
25.7.06 14:59

Ahojky srpňátka. Hlásím se opět po pár dnech (nebo spíš týdnech). Byla jsem mimo net a koukám, že ten náš měsíc už pěkně začal.

Gratuluji ke všem miminkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.7.06 15:05

EvikP - tak to jsou super zprávy, to už jsou jenom dva dny a budete spolu a 14 dní uteče jako voda. Držíme palce, ať je všechno v pořádku a můžete brzo domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
25.7.06 15:07

Tak to je super!!! Moc moc Holi gratuluju a přeji jen to nejlepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí