Poradna duly
Jana Čurdová
Anajko - já jsem zjistila, že nejlepší bylo, když mě tam poslal doktor úplně neobjednanou v 39.tt a bylo to úplně v pohodě a musím říct, že zatím jsem s Podolím nad míru spokojená, tak snad se to u porodu nepokazí, takže se neboj, oni tě vezmou a bude to dobrý. Taky jsem se tam neobjednávala v tom 30.tt. a podle informací tady od holek jsem měla strach, aby mě vůbec vzali…
Saary tak ty taky chodíš až od 39.týdne? Jak vidím, tak zbytečně plaším ![]()
Taky jsem byla jinak s Podolím spokojená, jen ty čekací lhůty jsou příšerné ![]()
Holky tak ja mam totalne zravou… horsie ako na zaciatku tehu. Nie som schopna nicim uspokojit chute. Nemate niekto nejaky napad na nejaku dobrotku?
Anajka - já jsem měla chodit až do porodu ke svému dr., ale nakonec kvůli velikosti mimíska mě tam poslal ve 38+3, vůbec jsem nebyla objednaná a aspoň jsem z toho neměla stresy a vzali mě bez problémů, důležitý je být zaregistrovaná k porodu.
Tamik je to moje první mimi, ale snažím se nepanikařit - pojedu do porodnice a oni mě vrátí domu, že jsou to posly
. To se mi fakt nechce. A taky doufám, že to nebude překotný porod ( třeba cestou - mám to 20min. autem).
Kontrakce jsou pořád nepravidelný, ale už jsem totálně vyprázdněná (klystýr asi nebude potřeba) a ještě ke všemu se mi chce zvr*cet. Takže dneska jsem ještě nic nepozřela, kromě ledovýho mléka.
Takže zatím jsem doma, kdybychom vyráželi směr porodnice,dám určitě vědět (jestli nebude stávkovat net
).
milhausko to fakt vypadá na porod, ty se máš. Drž se a dej vědět
![]()
milhauska tak to jsi mazák, že jsi tak trpělivá. Mě kdyby chtěli někdy poslat zpátky, tak se ani nehnu!!! Bych si tam sedla a že nikam nejedu ![]()
Kacatko tak já teď zfutrovala karamelovýho Noggera a spláchla to 2 dcl kolegového piva
Hmmm, ale koplo!!!
Předem se omlouvám, že to píšu až teď,ale teď jsem dorazila domů…
Máme další miminko…
Zpráva od Holi :
Ahojky emimčo!Včera ráno nám odtekla voda a po 14 hodinách se nám nakonec císařem narodil syn Adam ve 35tt+6 s váhou 4,80kg…
Adámkovi přeju hodně zdravíčka a mamince hodně mlíčka… ![]()
Kacatko - ja mam taky silene zravou, nabirala jsem pekne prvni 4 mesice a posledni dva mesice, to je sranda. Co takhle poradne vychlazeny meloun nebo hroznove vinko, mnam
milhausko tak to teda ticha zavist a drz sa… nech to mas vsetko v pohodicke…a daj vediet kedy co a ako… ved vies ake sme zvedavice.
Tamik no ja bojujem… stale do niecoho ahryzavam a snazim s zistit ci je to ono. A stale nie je ![]()
milhauska
Moc na Tebe holka myslím… ať to dopadne dobře a určitě dej vědět… ![]()
Od pátku tu zase nebudu. Už budu se Zdenečkem. Už je na normálním pokoji, dokonce jsem ho i přebalovala a strojila. Už se nemůžu dočkat. A pan dr. říkal, že tak 14dní a možná bude moc jít domů… ![]()
Ahojky srpňátka. Hlásím se opět po pár dnech (nebo spíš týdnech). Byla jsem mimo net a koukám, že ten náš měsíc už pěkně začal.
Gratuluji ke všem miminkům
EvikP - tak to jsou super zprávy, to už jsou jenom dva dny a budete spolu a 14 dní uteče jako voda. Držíme palce, ať je všechno v pořádku a můžete brzo domů
Tak to je super!!! Moc moc Holi gratuluju a přeji jen to nejlepší!!!