Poradna duly
Jana Čurdová
Verulinka - tak to mi povídej takovou dobu před porodem, no já vlastně ani poslíčky nepoznám, ale jestli je to pobolívání v podbřišku s častým tvrdnutím břicha tak to mám já.
Tamik - no přítel by tam taky nešel, připadal by si blbě. To můj brácha klidně jde koupit švagrové vložky když mu řekne, dá mu prázdnej obal a je. No holt je každej chlap jinej no.
NellaB to je jasný, my jsme přeci taky každá jiná ![]()
No ale zrovna my dvě jsme na tom koukám stejně s tím rozpoznáváním poslů ![]()
Týýjo, mě se chce spát! Jenže si mi ještě pálí DVD…
Gratuluji Holi k Adámkovi:-), fíííha, takového obříka
. Ať je zdravý a dělá mamince a tatínkovi jen a jen radost!!!
Jééééééééééééééé ahoj holky, tady už je miminko a od HOLI moooooooooooooc gratuluji a přeji pohodu, lásku zdravíčko a hodně mlíčka !!! Adam je mooooc hezký jméno
Tamik - šak říkám že porodím doma páč to nepoznám a budu mít furt čas a pak to ani do porodnice nestihnem.
Tééééda, Holi už má miminko? To je práda. Moc gratuluji ![]()
A holky,opravdu byla teprve 36. týden? To je pak 4,8 kg trochu moc, ne? I 3,8 kg by bylo na ten týden moc ![]()
Milhausko a ty už opravdu rodíš? Tak to už budeme mít dalšího mimíska? No já se tak už těším na vaše fotečky. A budu si u nich představovat, jak vypadá ten náš ![]()
Holky, až ted jsem si tak nějak uvědomila, kolik ten malej „prcek“ od Holi váží, 4.80 kg
téda to fakt čumím.. Hlavně at je vše OK…:-)
MAGGY: matulienka mi to taky psala, tak mě asi urcite predbehne s mimišem ![]()
My už taky pomalu začínáme se změkčováním, už na to je čas zač. 39 tt to by uz taky mohlo na me přijít klido ![]()
Milhauska: mno tak to vypadá opravdu nadějně, že by další mimko
Držím pěstičky ![]()
Holky, kamarádky mamkadělá na porodním a poslala mi reklamní kufřík plný věcí promimi. Úplně jsem vyvalila oči, co tam maminy poporodu dostávají (porodnice v Rumburku). Byly tam vzorky plenek Pampers a Huggies, vlhčené ubrousky Pampers, lahvička Avent 260 ml, čaj, přesnídávka a plastová lžička od HIIPPu, plastová miska s víčkem, tampóny do podprdy Chicco, vzorek Bepanthenu, vzorky prášků na praní, pak nějaké letáčky a časopisy, leták a růstový metr od Komerční banky na dětský účet s Beruškou a k tomu CD s písničkama jako Holka modrooká apod. … jsem fakt nadšená. To jsem zvědavá, jestli se něco dostvá i v naší porodnici ![]()
Tak holky ještě jsem doma, ale na dlouho to nevidím.
Kontrakce se zrychlily, ale pořád jsou velmi nepravidelné.
Manža mi ještě utekl na tenis (zahrát si), protože chudák nemohl koukat na to, jak tu skučím. Tak buď mu budu volat, nebo to třeba ještě mimísek vydrží. Na jednu stranu už bych chtěla,aby byl venku, ale když si přestavím, že by tohle měli být jen poslíčci, tak na sále asi polezu po zdi!!! ![]()
Milhausko dýchej hezky zhluboka. Nosem nádech do bříška a pusou hlasitý výdech. A mezi kontrakcemi odpočívej, ať načerpáš sílu. Hlavně už nic nedělej. Max. si dochystej věci do porodnice. A neboj, všechno bude v pořádku ![]()
Milhausko tož to moc nevypadá jen na poslíky oslíky
S takovou do rána fakt porodíš ![]()
Holky dostala jsem chuť na bramboráky takže je i v tomhle děsném hicu smažím
Jenže co mám dělat když mě honí mlsná a nikdo jiný mi ty bramboráky neukuchtí
Woodoo plně tě chápu. Máme jako každý rok, nadúrodu cuket, takže každý týden máme cuketové placky. Vždycky tam nastrouháme i nějaký brambor. Jsou chuťově jemnější a vždycky jich sním víc jak jen těch bramborových ![]()
Čečetko tyhle jsou taky cuketové, kolem brambor jenom prošly
, ale Tomášům tvrdím, že to jsou BRAMBORÁKY ![]()
Millhauska - a neměla bys už vyrazit do porodnice? Já bych to takhle dlouho teda nevydržela, už to máš chůdě od rána.
Holky, tady se začalo pěkně předbíhat a já pořád nic ![]()