Poradna duly
Jana Čurdová
Nello : to ja vzdycky reknu, ze nevim, ale ze budou urcite prvni, kterym to reknu
a naschval jim to nereknu
kdyz jim nedojde, jak jsou s tim otravni
Nello - panebože, ti lidi jsou blbí, jo UŽ a to břicho furt mám, protože si tam teď cpu polštář, aby mi nebylo tak naráz smutno a možná už ho tam budu mít furt, páč trénuju na další
.
Odpovídala bych (a asi už naštvaně) - Tak jak vidíte, JEŠTĚ NE!
![]()
Janey - o žloutence vím houby, ale když měli na ni podezření u synovce, hned s ním šup na infekční do karantény (samozřejmě ji neměl, akorát tam mohl cokoli chytit od těch ostatních
). Tak se na to poptej!
CECETKO: dívala jsem se na stránky, kde mas vybavicku pro malého a koukala jsem na postýlku máme uplne stejný mantinel žlutý v postýlce, froté ![]()
Lenti tak to bylo teď trefné! Málem jsem si zaprskala monitor ledovým kafem! Lidi jsou opravdu úplně padlí na hlavu. U nás byla o víkendu pouť, spousta lidí a FŠICHNI se museli zeptat KDY to čekáme a CO to bude. Dokonce nějaká prdlá ženská mi tam začala nabízet bylinné preparáty usnadňující porod!!!
V životě jsem ji neviděla a ona na mě začala mluvit, když jsme seděli s bráchou a jeho ženou, děckama a manželem u piva a kofoly
Yaney tak zkus normálně nadrzo zavolat do špitálu ![]()
Ahoj všem!!!
Holi, gratuluji k Adámkovi, je to pěkný kousek!
Millhauska, Matulienka : Holky, ať se to vydaří co nejlépe, bezbolestně a co nejrychleji ![]()
Jinak já jsem dneska na mrtvici. Už od 3,00 nespím. Fakt nemůžu. Když ležím, bolí mě úplně všechno. Asi začnu spát v sedě, či co… V pátek jdu poprvé do porodnice na poradnu, tak jsem zvědavá, co mi natočí. Žáha a „trávicí“ obtíže jsou pořád děsný, takže mimi asi nehodlá sestoupit, ale zatím to mám do porodu ještě daleko. Vedra už jsou úděsná, už nikam nejdu! Budu doma, max. na zahradě v bazénu.
Tak holky, s chutí do toho, ať je v srpnu hotovo ![]()
Všichni se mějte a smějte. Kačkač
Hmm, tak než jsem všechno dočetla, zapomněla jsem co jsem chtěla… Klasika!
S těma lidma, to je hukot, jak jsou drzí. Mě takhle nedavno oslovila opilá sousedka (ona je pořád) a už šla ke mně a vyzvídala a tak. Prý: jééé, vy čekáte miminko (né asi, to jsem tak vyžraná
) a kdy to bude a co? to bude určitě kluk, žejo? Tak já že to bude v srpnu a co to bude jí přece nebudu říkat. Načež se trošku naježila, že jí to vlastně jedno co to bude, hlavně ať je zdravé atd. No tak jsem jí řekla nashle a zavřela dveře a byla ráda, že je klid. Ona je hrozná otrava!
Yaney je to hrůza, že se vždycky podobné věci dějí, když mají všichni dovolenou! Ale neboj, bude to v pořádku. Žloutence taky vůbec nerozumím, ale myslím, že kdyby to byl zrovna nějaký ten infekční druh, už byste byli oba ve špitále na testech.
Hlásím, že umírám u sporáku a trouby!
Jednou stejně na to vaření zdechnu! V takových vedrech by se mělo jídlo vařit samo
Woodoo tak vyndej třeba kus točeného salámu na sluníčko, uvidíš, jak rychle se uvaří!!! Na vypuzení miminka to možná bude i lepší než sex ![]()
Janey - pardon, já jsem tě zkomolila!
Tak jsem byla v obchode a v cukrarne
misto obeda
teple jidlo jim za:,–(ne vecer v tomto horku ![]()
Vite co se mi stalo???Pritel je vazne trouba
zapomela jsem si mobil doma a on mi zrovna volal…tak kdyz jsem prisla domu asi milion zmeskanych hovoru od nej
tak mu volam zpatky,jako co se deje
a on me sprdnul,jak to ze nemam mobil u sebe
ze uz se chystal jet domu,jestli jsem v poradku
je to moje trdlo ![]()
Holky, právě psala Milhauska
Prosím informuj všechny tety na emiminu, že se nám dneska v půl jedenácté narodila dcera Terezka, má 48 cm a 3350 g. Děkuji Milhauska
Tak už to má holka za sebou. Ale celkem to trvalo dlouho, že?
Cinq není, jen má strach. Dneska mě u oběda dost silně píchlo úplně dole, až jsem skřivila tvář a manžel hned, že asi nechá jedno auto vytáhnuté z garáže. Ptám se, proč jako? A on, prý abychom stihli včas dojet do porodnice, kdyby to začalo
A to mu pořád opakuju, že to bude trvat několik hodin, že na všechno budeme mít čas ![]()
Mischiina ¨taky jsem si všimla, když jsem se dívala na vaši postýlku v galerce ![]()
Moc Milhausce gratuluju!!!
Já si to myslela, když se tak dlouho neozývá, hlavně že jsou v pořádku!!!
MILHAUSKA gratuluji k holcine
at jste zdrave obe dve ![]()
Cecetka oni si mysli,ze to bude raz dva
aspon ten muj,jelikoz prvni porod rychlovka a on cetl,ze druhy porod je vetsinou jeste rychlejsi
jenomze to jsem byla mladice
ted je to uz 7 let navic ![]()
omlouvam se,ze sem lezu,ale jste prece jen o kus napred-nevite co to znamena VT na HHN?