Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
26.7.06 11:18

Nello : to ja vzdycky reknu, ze nevim, ale ze budou urcite prvni, kterym to reknu :lol: a naschval jim to nereknu :wink: :D kdyz jim nedojde, jak jsou s tim otravni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
26.7.06 11:18

Nello - panebože, ti lidi jsou blbí, jo UŽ a to břicho furt mám, protože si tam teď cpu polštář, aby mi nebylo tak naráz smutno a možná už ho tam budu mít furt, páč trénuju na další 8O .
Odpovídala bych (a asi už naštvaně) - Tak jak vidíte, JEŠTĚ NE! :roll: :roll: :roll:

Janey - o žloutence vím houby, ale když měli na ni podezření u synovce, hned s ním šup na infekční do karantény (samozřejmě ji neměl, akorát tam mohl cokoli chytit od těch ostatních :? ). Tak se na to poptej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
26.7.06 11:28

CECETKO: dívala jsem se na stránky, kde mas vybavicku pro malého a koukala jsem na postýlku máme uplne stejný mantinel žlutý v postýlce, froté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.7.06 11:44

Lenti tak to bylo teď trefné! Málem jsem si zaprskala monitor ledovým kafem! Lidi jsou opravdu úplně padlí na hlavu. U nás byla o víkendu pouť, spousta lidí a FŠICHNI se museli zeptat KDY to čekáme a CO to bude. Dokonce nějaká prdlá ženská mi tam začala nabízet bylinné preparáty usnadňující porod!!! 8O V životě jsem ji neviděla a ona na mě začala mluvit, když jsme seděli s bráchou a jeho ženou, děckama a manželem u piva a kofoly

Yaney tak zkus normálně nadrzo zavolat do špitálu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
26.7.06 11:45

Ahoj všem!!!

Holi, gratuluji k Adámkovi, je to pěkný kousek! 

Millhauska, Matulienka : Holky, ať se to vydaří co nejlépe, bezbolestně a co nejrychleji :-)

Jinak já jsem dneska na mrtvici. Už od 3,00 nespím. Fakt nemůžu. Když ležím, bolí mě úplně všechno. Asi začnu spát v sedě, či co… V pátek jdu poprvé do porodnice na poradnu, tak jsem zvědavá, co mi natočí. Žáha a „trávicí“ obtíže jsou pořád děsný, takže mimi asi nehodlá sestoupit, ale zatím to mám do porodu ještě daleko. Vedra už jsou úděsná, už nikam nejdu! Budu doma, max. na zahradě v bazénu.
Tak holky, s chutí do toho, ať je v srpnu hotovo :lol:

Všichni se mějte a smějte. Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
26.7.06 12:15

Hmm, tak než jsem všechno dočetla, zapomněla jsem co jsem chtěla… Klasika!

S těma lidma, to je hukot, jak jsou drzí. Mě takhle nedavno oslovila opilá sousedka (ona je pořád) a už šla ke mně a vyzvídala a tak. Prý: jééé, vy čekáte miminko (né asi, to jsem tak vyžraná :x ) a kdy to bude a co? to bude určitě kluk, žejo? Tak já že to bude v srpnu a co to bude jí přece nebudu říkat. Načež se trošku naježila, že jí to vlastně jedno co to bude, hlavně ať je zdravé atd. No tak jsem jí řekla nashle a zavřela dveře a byla ráda, že je klid. Ona je hrozná otrava!

Yaney je to hrůza, že se vždycky podobné věci dějí, když mají všichni dovolenou! Ale neboj, bude to v pořádku. Žloutence taky vůbec nerozumím, ale myslím, že kdyby to byl zrovna nějaký ten infekční druh, už byste byli oba ve špitále na testech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.7.06 12:30

Hlásím, že umírám u sporáku a trouby! :roll: Jednou stejně na to vaření zdechnu! V takových vedrech by se mělo jídlo vařit samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
26.7.06 13:30

Woodoo tak vyndej třeba kus točeného salámu na sluníčko, uvidíš, jak rychle se uvaří!!! Na vypuzení miminka to možná bude i lepší než sex :lol:

Janey - pardon, já jsem tě zkomolila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.7.06 13:37

Tak jsem byla v obchode a v cukrarne :lol: misto obeda :oops: teple jidlo jim za:,–(ne vecer v tomto horku 8)

Vite co se mi stalo???Pritel je vazne trouba 8O :lol: zapomela jsem si mobil doma a on mi zrovna volal…tak kdyz jsem prisla domu asi milion zmeskanych hovoru od nej 8O tak mu volam zpatky,jako co se deje :lol: a on me sprdnul,jak to ze nemam mobil u sebe 8O :lol: ze uz se chystal jet domu,jestli jsem v poradku 8O je to moje trdlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
26.7.06 13:39

Holky, právě psala Milhauska

Prosím informuj všechny tety na emiminu, že se nám dneska v půl jedenácté narodila dcera Terezka, má 48 cm a 3350 g. Děkuji Milhauska

Tak už to má holka za sebou. Ale celkem to trvalo dlouho, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
26.7.06 13:42

Cinq není, jen má strach. Dneska mě u oběda dost silně píchlo úplně dole, až jsem skřivila tvář a manžel hned, že asi nechá jedno auto vytáhnuté z garáže. Ptám se, proč jako? A on, prý abychom stihli včas dojet do porodnice, kdyby to začalo :lol: :lol: :lol: A to mu pořád opakuju, že to bude trvat několik hodin, že na všechno budeme mít čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
26.7.06 13:43

Mischiina ¨taky jsem si všimla, když jsem se dívala na vaši postýlku v galerce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
26.7.06 13:45

Moc Milhausce gratuluju!!!

Já si to myslela, když se tak dlouho neozývá, hlavně že jsou v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.7.06 13:46

MILHAUSKA gratuluji k holcine :D at jste zdrave obe dve :D

Cecetka oni si mysli,ze to bude raz dva :D aspon ten muj,jelikoz prvni porod rychlovka a on cetl,ze druhy porod je vetsinou jeste rychlejsi :lol: jenomze to jsem byla mladice 8O ted je to uz 7 let navic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
26.7.06 13:48

omlouvam se,ze sem lezu,ale jste prece jen o kus napred-nevite co to znamena VT na HHN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí