Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
26.7.06 09:59

Kdyz uz tu mluvite o jidle,tak ja dneska delam rajcatovy salat s rybou a bramborama :D ale docela kdyz byla rec o bramboraku,tak ten asi zitra :D

Holky dekuju za pochvalu,ze nevypadam,jako mama od dvou deti :oops: do doby nez jsem byla tehotna,tak jsi spousta lidi myslelo,ze jsem au-pair :lol: a nikdo mi neveril,ze dcerka je moje 8O kluci co me zvali na kavu,si mysleli,ze to je jenom vymluva :lol:

Cecetko ted o me pritel rika,ze ma pravou ceskou holku 8O krev a mleko 8O a ne kuzi a kosti :lol: ale co si nasel,to ma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
26.7.06 10:01

Ahoj holky,
byla jsem v poradně, radši jsem se neptala, jak to tam dole vypadá, budu doufat, že to postupuje, když mě to „tam“ tlačí víc a víc :roll: ( Monaliso - jak to myslíš „pár kapek“, já jsem jak protržená přehrada :roll: ). Doktorka mi akorát řekla, že se vidíme naposled, teď už jedině do porodnice 8O (sákryš, je to včera, co se rodilo v Dubnu 8O ).
Jinak - na rozdíl od vás chrním jak zabitá, teď jsem vyzunkla půllitr banánového koktejlu a asi zalomím znova. Jsem to případ :oops: .

Vy tu řešíte Millhausku, ale co Matulienka - nemá už náhodou Tadeáška :?: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
26.7.06 10:04

A tak si říkám, že vás aspoň nebudu provokovat a nenaštvu vás, když si počkám na ten svůj termín :lol: A to se teda ještě načekám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.7.06 10:05

Matulienka dá určitě přes holky vědět, ale Milhauska se třeba ozve, až bdue doma z porodnice :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
26.7.06 10:07

Lentilko, mě tam Vojtíšek dost tlačí, takže mám pocit, že potřebuji strašně na malou, a pak… jen pár kapiček :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.7.06 10:07

NelloB, Monaliso24 :lol: to je docela sranda, když jsou ty naše děti chytré jak rádio Hvězda, že jo!

Cinq moje babička mi vždycky říkala, že jsem jak opuchlá nit, ale to neviděla Tebe 8O

Saary já to teda prubnu i s těma novýma zemákama

Vytahala jsem věci z mražáku, a nechápu KDO (vím, že já, ale TOTO?) mi tam naskládal takové blbiny :roll: 8O Dobře třetinu jsem vyklidila definitivně - slepice, pes + jak pravil klasik „…odstavíme a nakonec za stálého míchání lijeme do záchodu…“ No aspoň tam můžu nastrkat zase něco, co budu příští rok vyhazovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
26.7.06 10:09

Yoursun - já mám tašky dvě, jednu pro sebe a druhou pro mimíska. Pro mimíska mi donesou kluci do porodnice přece to nepotáhnu k porodu.To bych musela mít fakt loďák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.7.06 10:15

Ted mi psala kamaradka,ze byla na kontrole a je otevrena na jeden prst 8O a to ma datum pozdeji nez ja :? myslite,ze uz se ji to blizi,nebo to muze byt i na dlouho :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.7.06 10:16

NellaB - já mám pro mimíska nachystaný akorát plínky a bepanthen a pak věcičky na odchod domů, ale to má manžucha zvlášť. Ty máš ještě něco jinýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.7.06 10:17

Woodoo - a co delas s tema vecma z mrazaku, kdyz je takovy horko? Vzdyt se ti to vsechno rozpusti, ne? Ja nechavam rozmrazovani tak na prosinec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
26.7.06 10:19

Cinq znám jednu, co byla otevřená na prst celý týden a pořád nic 8O

Saary tak já jsem dostala z porodnice seznam a pro mimi je tam i 3-5 bavlněných plenek (odříhnutí, ublinknutí apod.) a tak jsem si pro mimi nachystala i 2 plenkové osušky. Prosebe taky musím mít svoje ručníky a osušku. A do čeho bych ho pak utírala po koupání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
26.7.06 10:19

Právě, jakou tašku pro miminko :?: , nejvíc místa zabraly plíny a zbytek už se vejde do malého pytlíku 8O .

Cinq - já bych to neřešila - prst, dva prsty, tři prsty, na porod je třeba otevřít se na hóóódně prstů :idea: (juj 8O , auauauau :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.7.06 10:21

Nello : tak uz jsem tu tasku rozdvojila a podstatne se zmensila, je to fakt lepsi

Cinq : me napsal, ze jsem na spicku prstu a pak rekl, ze se nic nechysta, tak si vyber :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.7.06 10:21

Cinq tak obojí je možné. Ve špitále se mnou ležela holka a ta byla otevřená na 1,5cm břicho měla TAK nízko, že to vypadalo, že už musí rodit každou chvíli a nakonec jí to muslei vyvolávat :? Měla to tak od 30.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.7.06 10:25

Dekuju,za odpovedi :D ja jenom,ze se me tak ptala,jestli neco vim :D

Taska do porodnice :roll: uz jsem zacala taky balit…ale prijde mi to jak kdybych se stehovala 8O protoze ja musim vzit opravdu vse 8O i obleceni pro mimi(proste nic nedostanem :roll: ja si budu pripadat jak trapak :oops: 8O nevim jak to tam vse narvu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí