Poradna duly
Jana Čurdová
No Milhausce to asi dlouho trvalo, když teprve dneska dopoledne se Terezka narodila.Taky ji závidím a půlky mám stažené stejně
Len-tilko
No bylo to napínavé od včerejška jsem to tady hltala. teď tipuju Saary nebo Yoursun ![]()
Anajko : ja se netipuju
to nejde, kdyz se tady porad predbiha
nic na sobe nepozoruju
to je tak nespravedlive, ja muzu byt rada, kdyz mi zitra nereknou , ze se to co bylo na 1 prst, se zase zavrelo ![]()
Anajko - dobře, tak já v:,–(ím na Matulienku, jaký si dáme kurz
???
A nesmolte mě - přece umíte číst, že se to tu jmenuje SRPEN 2006, a co máme?! ČERVENEC. Tož tak dost už bylo té anarchie, jen je hezky zatlačte zpátky (a počkejte na měěěěěě
)!
Lentilko - tak to já se nějak vůbec nebojím, už si strašně přeju držet mimíska v náručí a to převládá nad vším. ![]()
Anajko - jsi hodná, že tipuješ mě, ale myslím, že mě ještě několik holek předběhne. Poslední týden mi je báječně, nic nebolí, poslíčci skoro ustaly… takže já tady holkám budu závidět do půlky srpna ![]()
Také bych už chtěla rodit!
zítra jdu poprvé do porodnice a poprvé na ozvičky, tak jsem moocc zvědavá.
Taky moc gratuluju k Terezce!!! ![]()
Holky, bacha, už se nám to tu rozjíždí…
![]()
Čečetko já držím basu s tebou až do konce sprna ![]()
saary nech toho s tím, že tě nic nebolí
![]()
Já se teď vrátila z roboty (no, už jsem tam spíš posedávala…) a na to, že v podstatě nic celý den nedělám, jsem jako po složení vagónu uhlí ![]()
Takže to vidím na sprchu - studenou, jak jinak - je tu pro změnu jako ve skleníku - no a pak prubnu šlofíčka!!! Jen nevím, do jaké polohy se zkroutím ![]()
Já ani nevím, jestli už chci rodit nebo radši ne… Samo, že už chci taky miminko a nechci se tahat s tím břuchem, ale spíš se bojím co pak.
Vždyť ten prcek bude maličký, nebudu vědět jak ho vzít, co dřív a co potom, jestli radši tohle nebo tamto… Ufff! Tak doufám, že to máte taky tak, abych nebyla zase za extrém ![]()
No a úplně mi rozhodili sandál s tím, že příští týden by mě odlifrovali do Prahy. To bych fakt byla vytočená. Protože takhle bych byla 10 km od baráku a přítel by mohl každý den za mnou z práce, ale do Prahy těžko!!! By po mě ani pes neštěkl ![]()
Cecetko - né že to Noggie zbaštíš. To já znám z tělocviku, když jsme měli běhat dálku. To víš že jo, Lenko, já na tebe budu čekat, poběžíme spolu, a pak FRNK a celá dívčí polovina třídy v dupě. To určitě, každá vlastní závod
. Jenom kdybych, kurňa, věděla, jak se v tomhle závodí
.
Chm, tak jdu plácat Malakoff a dám si k tomu aspoň maliník, ať v tom cíli nejsem poslední (ne, že by to byla ostuda, ale mohla bych závistí úplně zčernat
).
Tamik - no kdybych chodila do práce, tak už bych asi porodila dávno
Ale takhle doma, představ si každý den polehávám na gauči, udělám si jídlo, čučím na bednu nebo do pc, čtu knížku, dám procházku, co mi chybí, proč by mě mělo něco bolet… A kdo tě chce lifrovat do Prahy?
len-til-ko nevím jak to s těmi kurzy v sázení je, tak raději mlčím a´t nejsem za blba.Ale každopádně jsem zvědavá, která z nich to bude. ![]()
saary to já myslela taky, že z toho v práci porodím, ale asi jsem odolnější, než jsem předpokládala ![]()
Zítra jsem si ale naplánovala, že tam nejdu a že odmrazím lednici a udělám nějaký jakž takž pořádek v kuchyni, tak třeba…
(i když nevím jestli mám spíš brzdit nebo popohánět).
A do Prahy??? To v případě, že by se miminkovi chtělo ven příští týden, tedy těsně před termínem, v termínu, nebo těsně po
A to proto, že v Benešově malují.
No a jelikož se znám, určitě to tak dopadne!!!
Lentil je třeba si uvědomit zá:,–(ní pravidlo - nestojíš ve frontě na salám!
TZN : ten kdo je „spravedlivě“ na řadě nenakupuje zpravidla jako první
![]()
Já začínám nenávidět oblíbenou větu všech doktorů (a mého zvláště) - TAK NA POROD TO ROZHODNĚ NEVYPADÁ…
![]()
Jak tak sleduju začíná nám tu předporodní hysterie a předbíhačka
![]()
Tamiku neboj nejsi extrem. Jsem na tom stejně a to už čekám druhé, takže bych mohla vědět do čeho jdu a jaké to asi bude potom…