Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
26.7.06 15:17

No Milhausce to asi dlouho trvalo, když teprve dneska dopoledne se Terezka narodila.Taky ji závidím a půlky mám stažené stejně :lol: Len-tilko :lol: :lol: No bylo to napínavé od včerejška jsem to tady hltala. teď tipuju Saary nebo Yoursun :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.7.06 15:21

Anajko : ja se netipuju :cry: to nejde, kdyz se tady porad predbiha :lol: :wink: nic na sobe nepozoruju :( to je tak nespravedlive, ja muzu byt rada, kdyz mi zitra nereknou , ze se to co bylo na 1 prst, se zase zavrelo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
26.7.06 15:23

Anajko - dobře, tak já v:,–(ím na Matulienku, jaký si dáme kurz :lol: ???

A nesmolte mě - přece umíte číst, že se to tu jmenuje SRPEN 2006, a co máme?! ČERVENEC. Tož tak dost už bylo té anarchie, jen je hezky zatlačte zpátky (a počkejte na měěěěěě 8O )!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.7.06 15:24

Lentilko - tak to já se nějak vůbec nebojím, už si strašně přeju držet mimíska v náručí a to převládá nad vším. :D

Anajko - jsi hodná, že tipuješ mě, ale myslím, že mě ještě několik holek předběhne. Poslední týden mi je báječně, nic nebolí, poslíčci skoro ustaly… takže já tady holkám budu závidět do půlky srpna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.7.06 15:25

Připojuji se ke všem gratulacím Millhausko!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.7.06 15:26

Také bych už chtěla rodit!
zítra jdu poprvé do porodnice a poprvé na ozvičky, tak jsem moocc zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.7.06 15:28

Taky moc gratuluju k Terezce!!! :lol:

Holky, bacha, už se nám to tu rozjíždí… 8O 8O 8O

Čečetko já držím basu s tebou až do konce sprna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
26.7.06 15:36

saary nech toho s tím, že tě nic nebolí :! :! :!
Já se teď vrátila z roboty (no, už jsem tam spíš posedávala…) a na to, že v podstatě nic celý den nedělám, jsem jako po složení vagónu uhlí :roll:
Takže to vidím na sprchu - studenou, jak jinak - je tu pro změnu jako ve skleníku - no a pak prubnu šlofíčka!!! Jen nevím, do jaké polohy se zkroutím :?

Já ani nevím, jestli už chci rodit nebo radši ne… Samo, že už chci taky miminko a nechci se tahat s tím břuchem, ale spíš se bojím co pak.
Vždyť ten prcek bude maličký, nebudu vědět jak ho vzít, co dřív a co potom, jestli radši tohle nebo tamto… Ufff! Tak doufám, že to máte taky tak, abych nebyla zase za extrém 8O

No a úplně mi rozhodili sandál s tím, že příští týden by mě odlifrovali do Prahy. To bych fakt byla vytočená. Protože takhle bych byla 10 km od baráku a přítel by mohl každý den za mnou z práce, ale do Prahy těžko!!! By po mě ani pes neštěkl :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
26.7.06 15:39

Cecetko - né že to Noggie zbaštíš. To já znám z tělocviku, když jsme měli běhat dálku. To víš že jo, Lenko, já na tebe budu čekat, poběžíme spolu, a pak FRNK a celá dívčí polovina třídy v dupě. To určitě, každá vlastní závod :wink: . Jenom kdybych, kurňa, věděla, jak se v tomhle závodí :roll: .
Chm, tak jdu plácat Malakoff a dám si k tomu aspoň maliník, ať v tom cíli nejsem poslední (ne, že by to byla ostuda, ale mohla bych závistí úplně zčernat :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.7.06 15:40

Tamik - no kdybych chodila do práce, tak už bych asi porodila dávno :D Ale takhle doma, představ si každý den polehávám na gauči, udělám si jídlo, čučím na bednu nebo do pc, čtu knížku, dám procházku, co mi chybí, proč by mě mělo něco bolet… A kdo tě chce lifrovat do Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
26.7.06 15:48

len-til-ko nevím jak to s těmi kurzy v sázení je, tak raději mlčím a´t nejsem za blba.Ale každopádně jsem zvědavá, která z nich to bude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
26.7.06 16:00

saary to já myslela taky, že z toho v práci porodím, ale asi jsem odolnější, než jsem předpokládala 8)
Zítra jsem si ale naplánovala, že tam nejdu a že odmrazím lednici a udělám nějaký jakž takž pořádek v kuchyni, tak třeba… :) (i když nevím jestli mám spíš brzdit nebo popohánět).

A do Prahy??? To v případě, že by se miminkovi chtělo ven příští týden, tedy těsně před termínem, v termínu, nebo těsně po :wink: A to proto, že v Benešově malují.
No a jelikož se znám, určitě to tak dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.7.06 16:05

Lentil je třeba si uvědomit zá:,–(ní pravidlo - nestojíš ve frontě na salám! 8) TZN : ten kdo je „spravedlivě“ na řadě nenakupuje zpravidla jako první :lol: :lol: :lol:

Já začínám nenávidět oblíbenou větu všech doktorů (a mého zvláště) - TAK NA POROD TO ROZHODNĚ NEVYPADÁ… :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.7.06 16:13

Jak tak sleduju začíná nám tu předporodní hysterie a předbíhačka :lol: :P

Tamiku neboj nejsi extrem. Jsem na tom stejně a to už čekám druhé, takže bych mohla vědět do čeho jdu a jaké to asi bude potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.7.06 16:15

Noggii nezná se náhodou ten můj doktor s tím Tvým :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie