Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1679
27.7.06 08:38

Holky, nevíte někdo prosííím, jak založit novou diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.7.06 08:41

Dobre rano vsem :D Tak jsem se pres noc rozhodla,ze rodit jeste nechci :lol: v sobotu mi prijede dcerka,takze ji chci vzit v pondeli do kina(Garfield 2 :wink: a ve stredu ma pritel narozeniny,takze chci jit s nim a s dcerkou do restaurace :D
A jedna malickost :oops: nemate nejaky dobry napâd na darek pro pritele :?: :?: Uz mam pro nej elektricky gril na terasu :D a 2 DVD…a chtela bych jeste nejakou drobnost :D
Dekuju za rady :D

Jinak strie zadne nastesti nemam :D (musim to zaklepat…a to ani po prvnim tehu :D jo a dneska me boli pekne zada :( uz od rana od 5.00jsem kvuli tomu nespala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
27.7.06 09:12

AHOOOJ,

YOURSUN: držím pěstičky !!!
TAMIK: jojo je to chytrá horákyně :D :D :D :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.7.06 09:54

Mostule - podle mě místo na Zaslat odpověď klikneš vedle na Nové téma :wink: .
Speciálně tobě hlásím dvě mrňavé noční křeče do lýtka a jednu obrovskou hnusnou bestiální mrchu do zadního stehna :evil: (mimořádně jsem začala pěkně nahlas skučet a ejhle, ono to fakt pomáhá - už se těším, jak si na sále šťavnatě zanadávám :lol: ).

Jó strie, mazala jsem jak blbá, ačkoli to nenávidím, břicho ruplo přes noc, nejdřív levá půlka, pak přes jinou noc pravá a teď už se to jen vesele rozlízá … já bych se na to … budu se furt patlat, vyhazovat peníze oknem … stejně by to udělalo při porodu, tak k čertu s tím :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
27.7.06 10:01

Ahoj děvčátka koťátka :D

Mischiina macechu si nevybereš. Ále co, už jsme dospělé, takže se to snáší jinak. Naši jsou spolu, ale tchánovci jsou rozvedení. Ale musím říct, že i s jejich druhými partnery vycxházím dobře. Takže se Radeček může těšit, že bude mít 3 babičky a 3 dědečky. A má to své výhody. Každý pár (babička+dědeček) nám dali nějaké penízky na výbavičku, takže jsme nakonec s manželem zjistili, že nám ji celou zaplatili :D A to ještě pořád připomínají, že mu budou šetřit penízky, aby měl na studia. No my se teda máme :D

Yoursun snad si tě tam nenechají hned. Ale dej nám nějak vědět, kdyby jsi musela zůstat v nemocnici.

Lentilko s těma křečma tě fakt lituju. To jsem já, na kterou jsi nadávala, že si stěžuje, že už měla 3× křeč do lýtka :lol: A věř mi, že mi i to 3× stačilo habakuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.7.06 10:01

Ahoj těhulky.

Jenom vás rychle pozdravím. Hlásím další celkem klidnou noc 8O , takže ještě nejsem na řadě, tak vesele předbíhejte. Asi budu muset předělat metřík na ten druhý termín, tj. o týden a pak už chci na řadu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
27.7.06 10:02

Len-til-kah jojo, s těma striema to byl u mě podobný postup. Jen jsem na první rupliny přišla po sundání kalhot a pohledu do zrcadla. Jelikož to byly džíny, myslela, jsem, že je to otlačený… no, když to tam bylo druhý i třetí den, bylo mi to jasný. Taky nejdřív jedna půlka a pak se to vezlo.
S mazáním zatím nepřestávám, sice to taky nemusím, ale co s těma tunama krému, přeci je nevyhodím 8O (tak se pořád přesvědčuju, že ten postupující proces třeba aspoň lehce zmírním…)

Teď mě napadá, jak to vlastně máš s tím zadním stehnem :?:
Přední je doufám OK :wink: (po přečtení tvých včerejších hlášek o honění po doktorech a dnešním zjištění, že vlastníš minimálně jedno zadní stehno začínám věřit, že jsi skutečně něčím zvláštní :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.7.06 10:03

Lentilko a to jsem cetla,ze strie se muzou objevit i 2 mesice po porodu(neptej se me jak :roll: protoze to uz nepsali :wink: proto by se melo mazat i po porodu se stejnym kremem jako pri tehu 8O jenomze ja uz si ted prijdu cela mastna a opatlana :? treba tech 20kg navic mam z kremu 8O jak se ta mastnota drzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
27.7.06 10:09

Cinq v tom případě budu asi jedna velká strie :x :!

Ještě jsem zapomněla - Len-til-kah - abych teda jen neryla - do toho místa co myslíš ty křeče mívám taky :lol: (a uznávám, že je to hnus). Jen jsem tě chtěla trošku pozlobit!!!
Mně se teď delší dobu vyhýbají - no spíš je zastavím dřív než se rozjedou, takže čekám, že si to vyberou najednou v nejmíň vhodném okamžiku (na křižovatce na zelenou, apod. 8O )

Tak já letím nakoupit a pak vyndat ty věci z mrazáku - už je tak namrzlý, že ho musíme zavírat jedním balením vod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.7.06 10:12

Tak co mám dělat, no, aspoň budu pruhatá rovnoměrně a až pojedu na savanu, ztratím se v terénu mezi zebrama :roll: .

Cecetko - to já vím móóóóc dobře, žes to byla ty … tři křeče za těhotenství :? … ale nechtěla jsem tě jmenovat :wink: (to jsi hodná, že ses přiznala, teď na tebe může mít pifku víc holek :lol: ).

Tamik - to víš že jo, jsem dvouhlavá hrbatá zrůdička, co má na levé noze kromě normálního stehna ještě jedno zadní, proto se realizuju aspoň virtuálně na emiminu 8O :lol: .
Ne-e, mám jen jednu hlavu (i když druhá by se často šikla, třeba by mi to víc pálilo) a myslela jsem zadní část stehna :wink: .
PS: Ono „zvláštní“ zní vždycky líp než „divná“ :? :lol: …

Ježíš, já si tu vysedávám a přitom potřebuju péct malinovou buchtu :oops: . Valíííííím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
27.7.06 10:14

CECETKO: jojo tak tak, nevyberu si ji ale vybral si ji muj tatka.. Jinak my si celou výbavu pro miminko pořídili sami ze svých vlastních prostředků.. Teda kromě kočárku, ale to jsme taky původně chtěli si taky ho zaplatit, manželovi rodiče, si řekli, že ho vnučce koupí oni !! Je to jejich první vnoučátko.. Včera jsem mluvila s mamčou a vzhledem k tomu, že uz videla fotku postylky na fotce, poslala jsem ji to mailem.. Tak mi říkala, že uplne stejný kolotoč s medvídkama, mi koupila a lehkou žlutou deku s medvídky, jenže já obojí uz mám, tak to musí jit jeste na poslední chvíli vrátit.. :wink: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
27.7.06 10:31

Mischiinko tak přiveze něco jiného. Taky bude chtít vnučce něcokoupit. Ty naše maminy je budou stejně rozmazlovat :D

Lentilko já se za to nestydím a přiznávám se dobrovolně :wink: To víš, každá máme jiné problémy. Ale přiznám se, že závidím těm, kterým se ty těhupotíže vyhly. Je jich sice málo, ale existují, mršky jedny :D

Včera zas přišla složenka od pojišťovny na povinné ručení … sakra, furt chce po nás někdo prachy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.7.06 10:36

Cecetko - to je pravda, mám křeče, ale zase mi chybí jiné chuťovky a koneckonců i kdyby ne, spravedlnost se v tomhle čekat nedá, viz EvikP (na to, jak rychle jsme malého udělali, mi je dobře až příliš - teď ještě, aby se něco nezkopalo na jeho zdraví :? ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
27.7.06 10:40

lentilko a narozdíl od tebe mě čeká ještě jedna chuťovka … porodem se zbavím obr břicha, ale zas budu mít obr prsa … a pak si vyber 8O :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
27.7.06 10:42

CECETKO: vsak jsme se domlouvaly,že nahrada za to budou ty sterchatka na kočárek :-) a mamča mi přiveze oblečeníčko pro malou, moc jsme toho schválně nekupovali s manželem aby to unosila, protože jsme s mamkou už dlouho tak domluvené, že mi nakoupí oblečky pro malou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí