Poradna duly
Jana Čurdová
Máme uklizeno!!! Už ze mě přestaly lít i ty proudy potu, tak jsem se rozhodla, že kouknu co nového ![]()
Léto a zima - věčné téma co??? Taky jsem v zimě nadávala, ale letos byla fakt dlouhá.
Já zase nejsem náročná, stačilo by mi, kdyby bylo kolem 20-ti stupňů. Stejně se koupat nemůžu, tak by to bylo akurátní. Tyhle vedra jsou fakt extrém.
Kde je spravedlnost. Loni v létě jsme měli dovolenou když nejvíc pršelo, letos je super na flákání u vody, já nemusím do práce a u vody se flákat nemůžu. To je prostě pech.
Holky jak muzete uklizet v takovem pocasi pres den:?: To ja uklizim rozhodne brzo rano anebo pozde vecer
pres den si opravdu uzivam lenoseni
i kdyz to mi uz taky skonci,dcerka se vraci z CR v sobotu ![]()
A zehleni kosil bych ZAKAZALA
Radeji 100× umyju okna nez zehlit(proto si je pritel zehli sam
a ja mu obcas pomuzu ![]()
Cinq však to taky na dlouhou dobu byl můj poslední úklid. Teď už bude muset přítel ![]()
Žehlení mi nehrozí, co bylo třeba jsem vyprala a vyžehlila minulý týden a opět mě ani nehne. Nakonec zapnout ten čudlík na pračce jsem Davida už taky naučila
.
Včera jsem mu vysvětlovala, jak si vezme dovolenou a bude se o mě starat - jako že prát, vařit a tak a on že kdy ![]()
Tak mě tenhle dotaz dost zaskočil. To bych taky ráda věděla, ale jelikož to těžko naplánujem - kdy, tak je dobrý, aby se na to připravil ![]()
Ahoj holky.
Jak už nakousla Yoursun , tak jsme si dnes daly dostaveníčko v porodnici. Já bohužel nedopadla zrovna nejlépe
. Už mi UTZ dělal třetí dr. a prý malá neroste, takže v pondělí mě budou hospitalizovat a zkoušet oxitocinový test. Prý zjistí, jestli porodím nebo jestli je nutné mimi dát ven. I když to jejich měření fakt přestávám chápat. Před třemi týdny předokládaná váha 2900g, minulý týden 2700g a dnes 2300g. Copad to jde, aby s mimčo zmenšovalo
Prvně byla malá hlavička, nožička byla dlouhá. Minulý týden vše porostlo přesně o ty dva týdny, kromě nožičky, ale prý žádný problém. No a dnes nožička ukázková a zase malý hrudníček. Tož fakt nevím. Yoursun - tak Ty mě tam necháš samu samotinkou ? ?
Neboj, taky se tam zrovna neženu, ale jistota je jistota.
Taky jsem se dozvěděla, že mám nějakou rozdělenou placentu, naštěstí nezasahuje do děložního otvoru, takže ještě je šance na přirozený porod. A taky tam byli medici, ti samí. Slečna mě vyšetřila a předem se mi omluvila, ale nešlo jí vůbec cítit, tak říkám, to musíte hlouběji
. Pak nevěděla popsat ten nález. No, prý čípek měkký, dr. jí řekl, že asi necítila měkký, protože ten můj je tuhý. Ale nejlepší bylo, že jsem jí musela napovědět, že je zavřený a že na něj naléhá hlavička. Protože když se jí na to zeptal, tak mu řekla, že na něj nic nenaléhá
. Dr. mě pochválil, že mám znalosti, no, přece vyčtené z emimina, ne ?
Jo a děvčata jako bonus potom všem jsem měla to, že jsem přišla na parkoviště (parkovala jsem vevnitř v areálu naproti porodnice) a měla jsem vykradné auto
. To už se mi chtělo smát. Divné, že ? ? Takže rádio fuč, moje vina, nechala jsem tam tatranku. Jinak jsem tam nic neměla, neměl co vzít. Jenže rozbité sklo, domů jsem jela s průvanovou klimatizací. Yoursun bacha na zloděje ve F-M
![]()
A já si jdu přečíst, co jste dnes napsaly. Pá…
Polin tak tos teda měla dneska den ![]()
Nevím holky, jak bych reagovala na mediky. Kdyby jen čučeli, tak bych to přežila, ale aby do mě sahal Dr. a pak ještě medik … no to bych asi už nerozchodila. Vím, že se to naučit někde musí, ale jsem děsná citlivka a hlavně stydlivka ![]()
Čečetko - já se léčila na neplodnost tři roky. Kdybys viděla, jak to chodí ve spec. centrech, to si vysloveně šáhne, kdo jde kolem. Mě to už opravdu nepřijde. A holčina byla sympatická a vyhukaná více jak já.
Tamik tak ja uz jsem tohle vsechno pritele naucila,kdyz jsme spolu zacali bydlet
aby se nemohl vymlouvat(ale on je sikula,dela co muze a i vic
i kdyz obcas se musi nakopnout
jeste,ze nerozumi co pisu,by se divil chudak muj
![]()
Koukam,ze midiky mame vsude tohle leto
ja mela sice jenom jednoho…teda jednu a nechala jsem ji taky sahnout ![]()
přiznám se, že při posledních kontrolách mám problém i se svým Dr. Připadá mi nějak surový anebo já jsem teď hrozně přecitlivělá. Ale má se mnou, chudák, trpělivost.
Cecetko mně taky přijde, že jsem snad čím dál tím užší, taky mě ty prohlídky bolí čím dál vic ![]()
janikak píše:Káčátko, proč do až do Jičína? Abych se přiznala, mimopražské porodnice jsem nestudovala, takže pokud je vyhlášená, netuším o tom. Já jsem slyšela velkou chválu na Kadaň, ale to už je fakt moc z ruky…
quote]
No u mna je to jednoduche..... my sme sa vratili v polke tehotenstva z Kanady a kym sa manzel poohliadaval po najlepsej ponuke prace tak sme byvali u svokrovcov v Jicine a tam som sa pekne hned sla po nulovej tehustarostlivosti dat prehliadnut doktorke kam chodila svagrova. Je super a s dobrym pristupom a kedze sme zakotvili cca 6 tyzdnov pred porodom v Prahe tak uz som nemala silu menit lekara, co si vlastne ani neviem predstavit v prahe zohnat gynekologa za normalnych okolnosti je uspech. Takze pekne dochadzam
Janey a to si vůbec nedokážu přerdstavit ty prohlídky v průběhu porodu, kdy budou kontrolovat, na kolik prstů jsem otevřená ![]()
cecetko tak to si vobec neviem predstait tiez… vlastne si ani neviem predstavit ako mozu kontrolovat na 6, 7 a viac prstov..... ved sa tam ledva vopcha pa prstickov
a to ma este mala akoze vyliezt von?
Tak a uz mame zase zacinajucu depku z toho ako moze mala
(hahaha 50cm) vyliezt snad najmensou dierkou v tele..... uz snad len nosova by mohla byt horsia ![]()