Poradna duly
Jana Čurdová
MISCHIINO, já mám také dva termíny:-). 10.8. a 17.8., tak jsem vážně zvědavá, kdy se Vojtíšek vylodí ![]()
Mischiina - no já mám termín dle UTZ 2.8. a podle MS 6.8. tak jsem taky sama zvědavá kdy to nakonec bude.No třetí termín mám 16.8. přičetla jsem si k termínu dle MS deset dní to už vyvolávají.
NellaB píše:
Fakt si myslíte že ty bouřky na to mají nějaký vliv? Tak jestli jo tak se stěhuju na balkon a ať to na mě bouří.
No, moje babička i mamka to tvrdí. A říkala to v porodnici i PA. Tak jsem zvědavá:-)
A ohledně toho těhu… mě také bylo 21 u prvního těhu, takže si myslím, že to bude věkem. Čím mladší, tak tím to snáší lépe.
Tak teď jsem tu, holky, dojedla šopák, který jsem si včera připravila. Byl výýýborný! Naštěstí se o něj nemusím s nikým dělit, kluci to nejedí, vadí jim tam ten balkánský sýr… který miluju!!!
Co budete dnes vařit k obědu? Nějak nemám inspiraci. Přemýšlela jsem o smaženém sýru…
NELLO: bouřky mají opravdu vliv na dětičky v bříšku, moje kámoška tak porodila o 14 dní dříve.. Ale to už u nás nehrozí, máme míň dní do TP… Jinak i kolega z práce od manžela říkal, že manželka se svým druhým synem šla rodit, taky kdž byla buřina… Necháme se překvapit, co to udělá s našími miminky přes víkendík… Mě zítra ráno dorazí maminka, takže to nějak ani nebudu vnímat, budu se věnovat jí… Ona se vylodí, až ona uzná za vhodné ![]()
Ivčo taky gratuluju k miminku a tak trošku závidím to nenastřižení a nešití
Všechny nastřižené a šité říkají, že to není tak hrozné, ale stejně zůstat bez zásahu je asi příjemnější… ![]()
Holky, kdepak je naše věčně ukecaná Lentilka ???
Že ona už si tajně rodí a pak nám ostrouhá mrkvičku???!!!
![]()
Jen aby vůbec nějaká bouřka byla… a ochlazení vůbec… já už totiž předpovědi počasí nevěřím… ![]()
Ivo - ty ufounko, co to jako má být
??? Nazdar holky, jak se máte, mimochodem - před čtyřmi dny jsem rodila … ani to nebolelo, nenastřihli mě, nešili, miminko je krásné, já jsem zcela svěží
![]()
(Děvuchy, ona si z nás snad dělá kozy
!!!)
Abych nezapomněla - hodně ZDRAVÍ A ŠTĚSTÍ tobě i Jonáškovi
.
Říkáte poslíčky 8 týdnů předem, tož fajn, tak já se valím preventivně vmezeřit mezi Říjňata. Někdy mě tam sice něco píchne (nebo někdo
), ale to houby stojí za řeč
. Stále zašpuntovaná, břicho málem pod krkem - co kdybych ho zkusila vysmrkat
(to se ví, že ne děcko nosem, ale jako že by se při tom zapojení břišních svalů aspoň pošoupnul
…).
Noggie píše:Holky, kdepak je naše věčně ukecaná Lentilka ???Že ona už si tajně rodí a pak nám ostrouhá mrkvičku???!!!
![]()
![]()
![]()
Včera se tu bavila se Silvic z dubňat o klobáskách a kabanosech nebo co, a pak šla sexíkovat… téééda, ona tomu říká jinak
, takže teď asi ještě vyspává…
…a nebo že by rodila???
Jééé, ahoj Lentilko , že by telepatie??? Vždyť my Tě nemůžeme „za zády“ ani pomlouvat
![]()
Dobré ráno holky,
včera jsem po tom Hamiltonu trošku krvácela, trošku hlen a nic. Celou noc mi tvrdlo břicho a to je všechno, tak jsem zvědavá, kdy se malý vylodí.
Mám také dva termíny - 5.8. - dle ultrazvuku,
12.8. - dle MS - podle toho mám i metřík
Jo baby, houby houby. Sex byl včera odložen pro oboustrannou nechuť, tak jsem to doháněla ráno (asi bychom měly všechny nasexovat do zásoby, pak už ti naši mazlíci pojedou šest týdnů jenom na ruční pohon
). Prospěšné to bylo pro všechny tři - tatínek si užil, maminka změkčila a malý se vydováděl na kolotoči
.
…a samozřejmě bude provokovat s přírodním vyháněním Štěpánka ![]()
To je celá Lentilka, Noggie
…ona ráda přehání
![]()
Ale ruční pohon mě rozesmál… a Lentilko , myslíš ruční pohon Tvého manžílka? Nebo Tvůj ruční pohon… ![]()