Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
28.7.06 14:34

Silvic, Lentilka Teda baby, óóóó jak jsem ráda, že se netrfujete do Pražand, nechtěla bych vám být terčem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
28.7.06 14:35

Já si tu Lentilu v té Ostravě najdu - a zmaluju ji prdel na modro tak, že ji bude mít jak letní nebe!!!! :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652

JANEY tak to máš smůlu, protože já si zrovna chtěla rýpnout, že zas prší jen v Praze a tady nic..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265

Janey u vas lilo??tady je sileny vedro ä slunko pari jak o zivot :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.7.06 14:41

Silvic chachá, ale to je spíš výhoda v těhle parnech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.7.06 14:42

Miselinka no joooo, lilo, ale už je z toho jen lehký deštík…ale ochladilo se na 26 stupňů!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
28.7.06 14:45

janey to byl teda dlouhý déšť!!!

U nás se začalo mračit, skoro na bouřku, tak si tu s kolegyní děláme srandu, kdo mě jako poveze, navíc ještě musíme ke mně domů pro tu tašku (nemůžu jí vozit v autě, jelikož se nevejde do kufru - je v něm kolo od tohoto auta, které čeká už 14 dní až ho přítel spraví…) prostě veselá kopa :! :lol: :!
Navíc její psi taky prý rodí v bouřce a ostatní zvířata, jako koně a tak taky. Tím pádem je jasný, že když bude bouřka, porodím.

Jenže pak právě říkala, že nemůžu, jelikož spolu musíme ještě uhradit nějaké faktury, 1. 8. udělat výplaty a tak 8) .
No tak hádejte, kdo bude poslední!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.7.06 14:49

Janey - neboj, my ze SM se tu pomelem mezi sebou … jsme takový extra druh ženských (jako rybka beta bojovnice - znáš to :?: - jak jí nastavíš zrcátko, rozbije si o něj vztekem čuňu, že vidí jinou betu 8O ).

Silvic - jsem za :! , pošli posly, ať mám dojem, že se cosyk chystá :roll: . (Nejdřív že jsi „slunečnice vyzobaná“ a pak tě naprdnou sedmdesáté ročníky 8O , tak to víš no, nemožem tu na emiminu být samé mladé atraktivní kočky :idea: :lol: .)

Noggie - tvoji nabídku pro změnu odmítám, já modrou nerada (a na řiti hlavně :lol: )… jestli to nebyla chyba fotit se i s hlavou, přestávám se v Ostravěnce cítit bezpečně :? …

A proč tu ty sprosťárny svádíte na mě, to fakt nevim, na rozdíl od vás nejsem krutiřiťka, co se doma natřásá ve šňůrkatém kde nic tu nic :roll: . Stačí, že ten můj je prdelofil, takže na sebe žádné bordelky natahovat nemusím … stačí, jak se vydupím v gaťkách o rozloze stanu, a už to jede :? :lol:
(U nás nekápne ani za zlaté prase :cry: .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.7.06 14:51

Silvic jak to tak vidim,jestli budes pokracovat v nastevach Srpen 2006,tak z tebe pulka srpna porodi smichem :lol: :lol: teda aspon ja :lol:

Holky,nejdriv se kazda hrne,kdo bude prvni a ted tu ctu,ze dneska jeste ne,jeste musim stihnout toto a toto :lol: ja se taky rozhodla az na pristi ctvrtek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.7.06 14:52

Holky, záviďte mi, tady je pořádná buřina a leje a leje a leje už cca 15 minut, bude zalito, hurááááá. No, akorát i když mám dneska termín (díky Lentil za připomenutí :evil: ), tak na naše dítě ta bouřka žádný vliv nemá, prostě nechce vylízt a nechce :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.7.06 14:53

Lentilko no to mě těší…mně vždy stačí návštěva manžuchových kolegů z Frýdku-Místku, to jsou vždycky bitky :lol:
Tamiku no, obvykle nám tu spadne tak 5 kapek, oproti tomu to byl fakt dlouhý déšť :lol:
Ale ta teplota už zase leze nahoru :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.7.06 14:56

Tamik - no když kolegyně nechce udělat i výplaty na 1.9., tak to je docela v pohodě, ne? To máš šanci, že ještě bude někdo za tebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.7.06 15:00

Silvic - teda koukám, že ty máš nějaký zlatý mimino, když můžeš být každou chvíli na emimi 8O Nechceš mi prozdradit recept? Já chci taky takový hodný, který mě nechá u pc krafat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
28.7.06 15:04

saary mě to zas tak nevadí. Když to ale vydržím do těch výplat, musím už celý týden, abych fakt nejela do té Prahy :lol: . Tak snad abych začla shánět pořádný špunt :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.7.06 15:07

Tamik - ta PRaha by nebyla zase tak špatná, jsou tu dobří. Stejně si to nevybereš, mimčo vyleze až bude chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí