Poradna duly
Jana Čurdová
Silvic, Lentilka Teda baby, óóóó jak jsem ráda, že se netrfujete do Pražand, nechtěla bych vám být terčem ![]()
Já si tu Lentilu v té Ostravě najdu - a zmaluju ji prdel na modro tak, že ji bude mít jak letní nebe!!!!
![]()
JANEY tak to máš smůlu, protože já si zrovna chtěla rýpnout, že zas prší jen v Praze a tady nic.....
![]()
Janey u vas lilo??tady je sileny vedro ä slunko pari jak o zivot ![]()
Miselinka no joooo, lilo, ale už je z toho jen lehký deštík…ale ochladilo se na 26 stupňů!!!!
janey to byl teda dlouhý déšť!!!
U nás se začalo mračit, skoro na bouřku, tak si tu s kolegyní děláme srandu, kdo mě jako poveze, navíc ještě musíme ke mně domů pro tu tašku (nemůžu jí vozit v autě, jelikož se nevejde do kufru - je v něm kolo od tohoto auta, které čeká už 14 dní až ho přítel spraví…) prostě veselá kopa
![]()
Navíc její psi taky prý rodí v bouřce a ostatní zvířata, jako koně a tak taky. Tím pádem je jasný, že když bude bouřka, porodím.
Jenže pak právě říkala, že nemůžu, jelikož spolu musíme ještě uhradit nějaké faktury, 1. 8. udělat výplaty a tak
.
No tak hádejte, kdo bude poslední!!!
Janey - neboj, my ze SM se tu pomelem mezi sebou … jsme takový extra druh ženských (jako rybka beta bojovnice - znáš to
- jak jí nastavíš zrcátko, rozbije si o něj vztekem čuňu, že vidí jinou betu
).
Silvic - jsem za
, pošli posly, ať mám dojem, že se cosyk chystá
. (Nejdřív že jsi „slunečnice vyzobaná“ a pak tě naprdnou sedmdesáté ročníky
, tak to víš no, nemožem tu na emiminu být samé mladé atraktivní kočky
.)
Noggie - tvoji nabídku pro změnu odmítám, já modrou nerada (a na řiti hlavně
)… jestli to nebyla chyba fotit se i s hlavou, přestávám se v Ostravěnce cítit bezpečně
…
A proč tu ty sprosťárny svádíte na mě, to fakt nevim, na rozdíl od vás nejsem krutiřiťka, co se doma natřásá ve šňůrkatém kde nic tu nic
. Stačí, že ten můj je prdelofil, takže na sebe žádné bordelky natahovat nemusím … stačí, jak se vydupím v gaťkách o rozloze stanu, a už to jede
![]()
(U nás nekápne ani za zlaté prase
.)
Silvic jak to tak vidim,jestli budes pokracovat v nastevach Srpen 2006,tak z tebe pulka srpna porodi smichem
teda aspon ja ![]()
Holky,nejdriv se kazda hrne,kdo bude prvni a ted tu ctu,ze dneska jeste ne,jeste musim stihnout toto a toto
ja se taky rozhodla az na pristi ctvrtek ![]()
Holky, záviďte mi, tady je pořádná buřina a leje a leje a leje už cca 15 minut, bude zalito, hurááááá. No, akorát i když mám dneska termín (díky Lentil za připomenutí
), tak na naše dítě ta bouřka žádný vliv nemá, prostě nechce vylízt a nechce ![]()
Lentilko no to mě těší…mně vždy stačí návštěva manžuchových kolegů z Frýdku-Místku, to jsou vždycky bitky ![]()
Tamiku no, obvykle nám tu spadne tak 5 kapek, oproti tomu to byl fakt dlouhý déšť ![]()
Ale ta teplota už zase leze nahoru ![]()
Tamik - no když kolegyně nechce udělat i výplaty na 1.9., tak to je docela v pohodě, ne? To máš šanci, že ještě bude někdo za tebou ![]()
Silvic - teda koukám, že ty máš nějaký zlatý mimino, když můžeš být každou chvíli na emimi
Nechceš mi prozdradit recept? Já chci taky takový hodný, který mě nechá u pc krafat
saary mě to zas tak nevadí. Když to ale vydržím do těch výplat, musím už celý týden, abych fakt nejela do té Prahy
. Tak snad abych začla shánět pořádný špunt ![]()
Tamik - ta PRaha by nebyla zase tak špatná, jsou tu dobří. Stejně si to nevybereš, mimčo vyleze až bude chtít