Poradna duly
Jana Čurdová
Nello, někde jsem četla, že poslíčci bolí víc než skutečné porodní bolesti. No, bohužel to nemůžu porovnat. I když už toho klučinu doma mám, tak tohle jsem neměla. Ono asi… jak se říká… každé těhotenství a porod jsou jiné. A hlavně, byla jsem mladší ![]()
Mischiino, u prvorodiček začínají poslíčci - prý - už 8 týdnů před porodem
Ale stejně se mi to nezdá, to je nějak dlouho
U druhorodiček nevím… to nějak nemůžu na netu najít ![]()
Monalizo24 klidne predbihat muzes
vubec mi to nevadi ![]()
NellaB uplna pravda,nevidela jsem ji 14 dnu
ta bude uplne jina zase,prijde mi,ze vzdy vyroste o par centimetru,ty jeji blondate vlasky jsou delsi a je proste jina
uz se tesim…doufam,ze z te radosti nepujdu hned rodit
![]()
Monalizo24 ja zase cetla,ze prvorodicky vetsinou poslicky nemaji
ja je teda nemela a ted je opet nemam
jak jsem psala,kdybych nemela tak velkej pupek a ten prdola se tam nevrtel,tak ani nevim,ze jsem v tehu…zadny problemy,nic
![]()
Cinq, mě odjíždí v pondělí Peťulka k babičce na chatu a vrátí se, až se Vojtíšek narodí. Manžel má od 15.8. dovolenou - do konce srpna.
A souhlasím… mě také přijde, že přijede úplně někdo jiný…
Vůbec se to nepodobá mému dítku ![]()
Cinq, to Ti závidím! To, co teď prožíváš Ty, jsem měla u Péti. Za to teď… to jsou muka. Pitrýsek nebyl v bříšku ani tolik aktivní, za to Vojtíšek, ten mi to vynahrazuje ![]()
Monalizo24 proto si myslim,ze budu opet prenaset
protoze takhle to bylo u dcerky taky
tak doufam,ze muj porod bude taky jako ten prvni…nez se rozkoukam,prdola bude venku ![]()
Jinak pritel bude mit volno ode dne,co se prdola narodi az do konce srpna taky
snad to prezije(ty moje hormony
a to moje lakomstvi
dcerku jsem do 6 mesicu nechtela pujcovat ![]()
MONALISKO: jojo je to hrozně individuální, mám kámošky, co taky neměli poslíčky a rovnou jim rupla voda a bylo to ! Me tyto bolesti trá¨pí tak dva týdny ![]()
Cinq, no, já u Péti nepřenášela. Měla jsem termín 18.1.2000 a narodil se 19.1.
Takže doufám, že Vojtíšek se „pobratří“
Mischiinko, to je právě to… tím, že to neznám z předešlého těhu, tak jsem z toho teď jaksi mimo… Ale ať už to skončí, už mě to unavuje a vyčerpává. Nechci si stěžovat, ale začíná mi to už být i dost nepříjemné… na druhou stranu… holkýýý, počkejte, až si budete říkat (poté, co budete mít mimíska doma), co by jste dali za to, mít aspoň hodinu bříško
klidně i se silnými poslíčky a „nemotorností“
![]()
Polin : tak to misto mi tam rozhodne drz, protoze to vidim na to, ze me prijmou a budou mi ten porod vyvolavat
i kdyz budu o vikendu delat vsechno pro to, abych porodila
a navic maji byt bourky ![]()
Yoursun, nevyvolávají porod až po 10-ti dnech přenášení? Ty máš nějaké problémy? Nebo mi to uniklo??? A mimochodem, koukám na Tvůj metřík, ty už to máš važně ani ne za pár
ÁÁÁÁ, bouřka, to bude porodů
, změna tlaku… no, to asi pak přejmenujeme diskuzi srpen na červenec a nebo se přidáme do červencové diskuze
, vždyť už tu máme 6 miminek… a všimly jste si, holky??? Vedou chlapečci… 6:2 ![]()
MONALISO: Jojo někdy pak zavzpomínám na bruchy a řekneme si, že třeba tam jeste mohlï miminka být.. Já včera štouchala do bříška a malé jsem říkala vstávej, to je jen cvik na pondělí aby mi neprospala zase pul ozviček
A manželova mamča mi říká,mno ted ji budíš a pak to bude jen, tak už spinkej zlatíčko a tak ! ![]()
MONALISO: jojo změna tlaků a bouřky, to se tu asi rozrodí
Já doufám, že budu taky mezi těmi co se rozdvojí ![]()
Mischiino, ty to máš za týden, tak to bude… aby nebylo, viď??? Přeju Ti to!!!
Na začátku mi moje mamka říkala, počkej… užívej si teď to těhotenství, nejhorší je 9. měsíc… a já, naivka, jsem říkala… ale prosím Tě, vzpomeň si na Peťulku, ani jsem nevěděla, nebýt koule před sebou
, že jsem těhulka!
A měla pravdu, jako vždy… oni ty maminy ji vždycky mají
![]()
MONALISKO: mno jo sama jsem zvědavá, kdy to bude.. Mám dva termíny 5.8. dle kterého mám metřík a 7.8. dle poslední MS, je to rozdíl jen dvou dnů, takže uvidíme
![]()
Monaliza24 - no já u prvního těhu žádné poslíčky nezažila, přenášela jsem a porod mi vyvolávali, takže jsem z toho teď jelen a taky to těhu i ten konec byl daleko lepší, holt jsem už stařena, dvacet jedna a skoro třicettři je rozdíl.
Fakt si myslíte že ty bouřky na to mají nějaký vliv? Tak jestli jo tak se stěhuju na balkon a ať to na mě bouří.
Mischiina - mě to větší pobolívání začlo až od pondělka po tom vyšetření na sále, sestřička říkala že budu špinit nebo krvácet no a houbelec, tak si myslím že se nic nechystá.