Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
27.7.06 13:15

Janikak tak na zehleni v tomto pocasi kaslu :lol: a uklizim bud hoooodne brzo rano nebo az pozde vecer :lol: pres den me ani nehne :oops: :lol:

Holky,vsak my mame taky divne vlastnosti :D ne jenom chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
27.7.06 13:34

Lentilko , moc děkuju za radu, ono to vážně funguje :wink: :lol: Jsi prostě hlavička :wink:
Taky jsem dneska v noci pěkně „křečovala“ :evil: Už mě to fakt neba, ale příště vyzkouším tvůj recept a taky si pěkně zařvu :lol: Jen nevím, co na to manža - vstává v 5hod do práce :roll: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.7.06 13:53

Ahoooj : tak jsem doma :D , dik vsem, kdo mi drzeli palecky, pomohlo to, protoze o hospitalizaci nepadlo ani slovo :D a to tam byl ten samy doktor, ktery mi predtim napsal, ze me na konci tydne hospitalizuje :lol: jeste, ze ma sklerozu :wink: a asi ani necte, co mi psal minule :wink: a potkala jsem Polin :) tak jsme trosku pokecaly

jinak zazitek : vysetroval me doktor a dva medici (kluk a holka) na to cuceli 8O :D pak si to vyzkousela jeste ta holka :lol: a pak tam stali celou dobu jak tvrde Y :roll: :D ale pac si me tam nenechali, tak jsem byla ochotna snest vsechno :D

Polin : ja jdu v pondeli o pul devate na kontrolu, tak se uvidime :wink: a neboj, vsechno bude v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.7.06 14:10

Yoursun - no tak vidis, zatim muzes byt v klidu a verit, ze se klucik bude chtit podivat na svet brzo sam, ja se trochu zacinam bat vyvolavani porodu, tak doufam, ze pristi tyden konecne porodim a vyhnu se tomu, lepsi je urcite prirozena cesta. :)
A s tema medikama je to dobry, ja podepsala na karte v Podoli, ze mi nevadi jejich pritomnost, tak jsem zvedava, kdy se objevi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.7.06 14:19

Saary : ja taky doufam, ze se vylodi sam, i kdyz nalez se od predvcerejska nezmenil :lol: porad spicka prstu 8) ale ted ma nas broucek tri dny, aby se snazil dostat ven, tak ho budem premlouvat :wink:
ja prave do porodniho planu napsala, ze mediky nechci, ale dneska se me nikdo neptal, jestli chci nebo nechci, no a nakonec u toho porodu mi to bude zrejme fuk jeste vic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
27.7.06 14:33

Teda, člověk tu chvíli není a hned takových stránek!!! Ale je dobře, že stále máme s kým si psát :lol:

Yoursun to je super, že můžeš být v klidu doma. S těma medikama - mě se nikdo na nic neptal a taky si říkám, že kdyby náhodou, asi mi to bude šumák :!

Verulinka tak to už budeš na řadě? Třeba to teď bude rychlejší, než prvně. Doufám, že nebudu teď za vola, ale z jakého důvodu toho Hamiltona dělají, když třeba ještě není po termínu?

S chlapem u porodu - to je pořád dokola. Já bych chtěla, aby mě podpořil, ale možná bych spíš podporovala já jeho :roll: . U nás je to stále nerozhodnuté, tak to necháme osudu. Aspoň aby si to odseděl někde v předsálí, když už by mě nepovzbuzoval. No, uvidíme, stejně začnu určitě rodit když bude za a) trénink, za b) zápas, za c) bude v práci, za d) na rybách, za e) s klukama na pivu a neuslyší telefon :lol: , takže než se ho dovolám, budeme mít prcka na světě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.06 14:49

Janikak tak v klude.. ja prazanda rodim a dochadzam na monitory a vsetko do Jicina :-) ale nestazujem si… tiez sa mi nechcelo na poslednu chvilku zhanat noveho doktora a nemocnicu a su tam mooooc zlati.

Len dufam ze ukecam manzu ze pred terminom tyzden netrcim u svokrovcov aby som to mala blizko do porodnice… to si stale este fandim a dufam ze bud budem uspesna alebo sa mala vylodi skor aby maminka nemala nervy ze sama niekde trci kde sa jej nechce.

Anajko vo vacsine porodnic slubuju ze nieco pred porodom o tom chlapovi povedia… a ono tiez moze byt u teba u hlavy takze to nemusi mat vsetko z prvej rady. Takze sa nebojkaj ked chce ist s tebou nech len pekne masiruje kym to pride.

„Tak ja tu frajerim a ten moj bude kolabovat ako prvy :idea: “

Tamiku tak z tvojich bodov od a po neviem ake pismnko mam tiez obavy… ja este prihodim, ze bude mat schodzku ktoru nemoze zrusit :-) a este za mnou cesta 80 km… takze mozno sa stihne aspon prist na dceru pozriet ked uz bude na svete. No co uz… zvladli sme toho tolko same… tak snad aj toto. Jedine mi bude luto ze nebude komu vynadat ze za to vsetko moze :oops:

Tak ja vyrazam na zavislacky obedik do Mc Donalda..... mala ma proste chute a po porode bude aj tak na vsetko odstavka. A variot sa mi teraz teda nechce… staci ze bude treba vyrobit veceru.
Takze sup sup batoztek na plecia a popri tom aspon nejaky chlebik dotiahnut domkov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.7.06 15:18

Tamik:
Dělají ho kvůli rozběhnutí porodu, u mě před termínem proto, že Verunka vážila 4300g a porod byl dlouhý, tak aby mimi nebylo moc veliké, abych nepřenášela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
27.7.06 16:26

Verulinka aha, to jsem netušila. Tak hlavně na sebe dávej pozor!

Musím se přiznat, že moje dnešní odmrazení lednice se zvrhlo v něco naprosto nepředstavitelného! Úklid kuchyně a koupelny, ale ne jen tak ledajaký…
Hlavně že jsem minule tvrdila příteli, že další vytírání je na něm. Leje ze mě jak z konve a to jsou tamty místnosti v našem momentálně extravytápěném bytě nejstudenější!!!
To možná ani nebudu žádný hmat potřebovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.7.06 16:53

Tak jsem si hodila odpoledni spanek :lol: probudila jsem se spocena jak mys 8O uz tyden slibuji dest a llepsi pocasi(chladneji :lol: tak jsem zvedava,melo by to zacit uz dnes v noci s destem…jenomze kdyz se podivam ven,tak ani mracek :?

Verulinko Tak doufam,ze se ti to rozjede :wink: rodit takoveho macka,musi byt opravdu tezke pro tebe,ale i pro nej :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.06 17:29

Konecne doma, donecne navarene a ja upecena :-)

Podarilo sa mi dokupit nejake veci do tehu tasky..... ha ha ha akurat teta v lekarni bola tak rychla ze som zase polku veci zabudla. Takze nabuduce znova a asi s papierikom :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.7.06 17:41

Tak koukám, že je tady nějak mrtvo, ani se nedivím, já jsem dneska totálně uvařená, už mě nenapadá, jak bych se ochladila…
Ale zase budeme vzpomínat......jó, to byl ten rok, jak jsi se narodila, to byly hrozný vedra… :lol: teda doufám, že příští rok se to nebude opakovat, já chci raději dobu ledovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.06 17:45

saary no pamatam ako som bola v kanade a tu boli ukrutne zimy ze ste vraveli nieco ineho???? uz aby bolo teplo :lol: no ale evidentne nic nam nie je dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.7.06 17:50

Kacatko mas pravdu 8) kazdou zimu si rikam,at uz je leto a kazde leto,at uz je zima :lol: ale ja radeji tu stredni cestu…JARO 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.7.06 18:09

Saary,
promiň za blbou otázku. Hltám reakce a nekoukám na metříky…já jediná ho nemám, protože jsem byla líná se s ním mořit na těch pár dnů…tak držím palce!

Káčátko, proč do až do Jičína? Abych se přiznala, mimopražské porodnice jsem nestudovala, takže pokud je vyhlášená, netuším o tom. Já jsem slyšela velkou chválu na Kadaň, ale to už je fakt moc z ruky…

Cing, už jsem skoro jako ty, zrovna jsem do bytu dotáhla a složila kolíbku.
Jinak to žehlení v horku je fakt blbej nápad, a to zítra manžel přiveze košile z práce, takže prádelní koš zející momentálně prázdnotou bude zase k prasknutí… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí