Poradna duly
Jana Čurdová
Kacatko nesmutni, já jsem slyšela od kamarádky, že celé těhotenství poctivě mazala a strie žádná a při porodu jí prý bříško celé popraskalo, takže to ani moc neovlivníš ![]()
Holky, abych řekla pravdu, z puberty mám na bocích a stehnech strií tolik, že kdyby mi nějaké přibyly i na bříšku, tak by mi to v tom množství ani nevadilo. Už jsem si na ně zvykla a manžel taky ![]()
kacatko tak to by měl vidět moje břicho. Kolem pupku se mi udělal doslova terč ze strií!!! Vypadá fakt příšerně. Původně to bylo jen jako jizvy, teď když to prohlédnu důkladněji, má to ještě hnusnou barvu, jsou to pavučiny kolem pupku ale vážně hrozný. Tak si říkám, že jestli mi to popraská ještě víc, to už budu mít snad i na obličeji ![]()
A to jsem mazala 2 x denně. Pravda, občas jsem zapomněla, ale víc jsem mazala, než ne.
Tak snad aspoň částečně potom zmizí.
Jdu sledovat Slavnosti, zatím se mějte, kouknu při reklamě ![]()
Ahoj všem!
Millhausko, gratuluji k Terezce a přeji vše nej nej nej!!! Až se vrátíš, musíš nám popsat, jaké to bylo
Tak přišli chlapi, tak já zase mažu od PC ![]()
Kačkač
Holky, taky se pro dnešek loučím, jsem nějaká utahaná. Přeji vám co nejlépe prospanou noc, co nejméně procházek na wc a nějaké hezké sny.
Dobrou ![]()
Jo, já už taky končím, jdu se odvalit k telce a borůvkovému štrůdlu ![]()
Tak dobrou ![]()
Tak koukam, ze vsecky uz koncite a ja teprve zacinam sérfovat ![]()
Holi, Milhausko : Jupiii, gratuluju k mimiskum. At se vam vsem dobre dari a zvladate rodicovstvi na vybornou.
Ad Matulienka : Holky, radeji na ni nesazejte. Dnes byla predcasne v poradne a krome toho, ze mimi je nizko (resp.uplne dole a CS 3), se nic nechysta. Takze plany poplach (beztak nas vsecky chtela jen poskadlit predbihanim)..ale jen at si Tadeasek jeste chvilku pobude u maminky v brisku.
Mostule : nechci Ti vyvracet Ivancice, ale pry je tam primar totalni kreten a kdyby byl nejaky problem s mimi, tak se ani nesnazi nic delat. Rikala to kamoska, kt. tam pracovala (sice na jinem oddeleni), ale podobne info jsem uz slysela vickrat. ![]()
Cecetka, Miselinka, Janey : o predbihani mi vubec nemluvte. Mam metrik jako vy, takze se tesim na prenaseni do pulky zari…
Mejte se krasne ![]()
Maggy ještě jsem tu jááá!!!
Ale nevím, jak dlouho vydržím, taky jsem ztahaná jak pes!
Já už čekala, jak napíšeš že matulienka už má Tadeáška na světě a ono né!
Tamik : ze, clovek by si rekl- zkusena mamina, a zatim je to šprýmařka a kamufluje i mezi stahama ![]()
CECETKO: jojo nechávám to na přírodě.. Akorát teď mi říkal před chvílí tatka do telefonu, že dle jeho ženy, mé macechy, jak me videla v sobotu pujdu rodit až 19.8. či 20.8., že mám břuch stále nahoře.. a to mám termín 5.8. a 7.8.
Já sama cítím, že tak dlouho nositi svou dcerku nebudu.. Ale to by bylo na jiné téma, tady rozvádět to, že jeho ženu nemám dvakrát v lásce
![]()
Dobre rano
Za chvili vyrazim na kontrolu do nemocnice, tam by mi meli rict, co se mnou hodlaji
jestli me tam chteji nechat, nebo me nechaji jeste doma
kdyz tak je zkusim ukecat az na pondeli ![]()
Dobré ránko ![]()
Yoursun ,mooc držím palečky ![]()
Maggy , tak s těma Ivančicema jsi mě moc nepotěšila
A já myslela, že máme konečně vybráno…no, nechám si to ještě projít hlavou..
Zziny , tak v Boskovicích klimačku mají - na těch porodních sálech. Na novorozeneckým už bohužel ne - na pokojích bylo příšerný dusno a blbě se tam spalo, jenže to si teď bohužel nevybereš nikde
![]()
Cau hociny preji dobre ranko,to zas byal noc silena.pekne me bobolivalo brisko mivate to take???
Uplne zavidim MIlhausce uz to ma za sebou ja uz chci take
Miselinko, mě taky bříško občas bolí - hlavně večer, to mě vždycky doost píchá pod bříškem, až se mi z toho mám problémy chodit ![]()
Jak jste tu psaly o těch striích..tak mě se před pár dny taky udělaly
a to mažu jak drak! Takže se hlásím k těm, co jim břicho popraskalo 2týdny před porodem
![]()