Poradna duly
Jana Čurdová
Janey,
hrozné, ako sa teraz musíš trápiť s manželom. Snáď sa mu chudákovi polepší a bude ti môcť byť čoskoro oporou. Moc držím palce, nech je čo chvíľa FIT.
janey taky si myslím, že by to jistilo infekční. Tak TFUJ TFUJ TFUJ , ať to není nic vážného ![]()
Holky, nakoukla jsem do galerky dubňat. To se musí vidět, takové kozy
No jestli budu vypadat taky tak, tak se teda picnu. Ještě, že už bude brzy podzim a zima a že ta prsa schovám pod oblečením ![]()
Noggie, Cecetko já budu na konci řady s vámi, nebojte, to vydržíme, taky se dočkáme ![]()
CECETKO: tak tak, to víš ja uz bych se na ní tak moooooooooooc ráda dívala v té naší načinčané postýlce, sama už z okolí poslouchám: tak co už???
Dneska mi paní pokladní v obchodě řekla, jééééé paní, vy už to máte za pár že???
![]()
Mischiinko chodím do jednoho obchůdku s dětskými věcmi (je tam moc příjemná prodávající slečna) a ta mi už před 14 dny taky řekla, že už to mám za pár. Nechtělo se mi zase vysvětlovat, že mi prostě narostlo obr břicho, tak jsem jí při tom nechala. Nakoupeno už všechno máme, takže tam chodit nemusím a půjdu se až po porodu pochlubit s miminkem. Ona je fakt hrozně milá a vím, že když to řekla, tak to myslela tak, že se už brzy dočkáme.
Jó holky, musím se vám pochlubit. Taky jsem dneska nějak nakoukla do mrazáku a zjišťovala co je tam navíc a našla pitlík borůvek, tak jsem udělala štrůdl z listového těsta a jako náplň dala tvaroh s cukrem, pudingem a borůvkama
Mňam, ale je to mooooc dobrý ![]()
CECETKO:
jojo já tajně doufám, že to na mě přijde už brzy..
V pátek mi přiletí maminka z Kanady, tak se už moooc těším, mi to aspon do toho termínu rychleji uteče s ní
![]()
KOcky, tak to som si myslela ze ma nepostihne… cele tehu krasne brusko… zadne naznaky strii a podobne a dnes ked prisiel chjlap domov a ja som lezala s holym pupkom tak na mna spustil ze kedy som sa akoze naposledy mazala a ze na to kaslem a ze sa mam pozriet co sa mi tu stalo (co bolo vtipne kedze ukazoval na spodnu cast brucha
). A hned vyhrazne siel pre krem natrel ma a ze chce vidiet ako to robim aspon tri krat denne. Inak dostanem po riti.
A to sa mi stalo od vecera do rana… proste v spodk bruska… asi ako sa mala nejak posunula zase nizsie.......
a to som si myslela ze zostanem kraaaaasna
Mischiinko tak to s tím porodem počkej na mamku. Bude to pro ní nádherný zážitek, kjdyž se vnučka narodí zrovna v době, kdy bude tady. To si tu radost vychutnáte spolu. A tak to má být ![]()
Janey borůvkové hody už máme za sebou. Buchty a dělobuchy (kynuté knedlíky), prostě fialovomodří jsme byli doma dost dlouho ![]()
Kacatko taky jsem se manžela ptala, jestli zespod bříška nemám strie a říkal, že ne. Mažu poctivě, ale ani to mazání to nemusí zachránit. Tuším, že jsem to četla v červňátkách, kdy tam jedna těhukle psala, že se jí strie udělaly asi 2 týdny před porodem. A to fakt naštve.
Mno právě cecetko, taky to tak chci… Doufám, že nebudu přenášet třeba, a dlouho
To by bylo blbý.. mamka odlítá zpet tuším na 20.8 má zpateční let, tak by si moc vnučinky neužila
Budeme malé příští týden kdyžtak domlouvat
![]()
Cecetko mňam kynutý knedlíky, ty bych si taky dala! Jenže já měla doma ještě to listový těsto, tak jsem ho chtěla zpracovat ![]()
Nejsem si zrovna jistá, jestli to domlouvání nějak pomůže. Příroda si sama určí, kdy se mimi narodí.
Holky, já se už ani nevlezu do plavek
Jak mi to břicho furt roste, tak se mi zkracujou na délku
Za chvíli je budu mít jen pod prsa
No to snad budu do bazénku chodit ve spodním prádle, protože dvoudílné plavky mám přes prsa malé, jak se mi zvětšily ![]()