Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
27.7.06 12:25

Saary,
díky za uklidnění. Na Motol jsem taky slyšela pochvaly, jenom se bojím, že je teď takový baby-boom, že nás všude budou mít za chvíli plný zuby:-) Tak uvidím, jak se tam budou tvářit zítra a jak dlouho tam budu čekat.
Jinak Verulinka, to tys posílala kontakt na www.emanuela.cz? Dneska mi přišel balíček a spokojenost! I když ty nemateřský věci jsou tam daleko lákavější, zvlášť Lormar, hned bych se do takovejch věciček oblíkla. Ach jaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.7.06 12:33

Anajka,
my jsme byli taky jenom na informativním kurzu v Motole, žádná velká příprava, spíš jenom popis, jak to tam funguje, co dostaneš, co si můžeš vybrat, popis fází porodu a tak. Ale našla jsem v jedné knížce u popisu průběhu porodu instrukce, čím ti může partner pomoct, čeho by se měl vyvarovat (třeba jakých hlášek a rad apod :lol: ), tak se chystám mu to podstrčit i s tím popisem porodních fází, aby nebyl moc mimo mísu a věděl co se děje a zbytečně mě třeba ještě neděsil. Jiná velká příprava se u nás nechystá, tak doufám, že tam taky nebudeme panikařit. Taky trošku spoléhám na asistentky, že mají s tatínkama zkušenosti a dyžtak je trošku popostrčí, tak uvidíme. Upřímně řečeno, zatím si to moc nedovedu představit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.7.06 12:34

Mischiina:
Bude se jmenovat Matěj, je to původem z řečtiny a znamená to Boží dar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.7.06 12:36

JanikaK - no on je ale baby boom úplně všude, takže by nás mohli mít plné zuby všude, ale je to jejich práce, ne? Určitě to bude v pohodě, neměla bych strach, jediný strach mám, aby zrovna nebyl stop stav, až tam přijedeme my.

Anajka - manžel se k porodu chystá a byli jsme akorát na předporodním kurzu v Podolí, kde si vyslechl rady ohledně dýchání a zkoukli jsme tam porod (bez nástřihu!!), takže žádné speciální přípravy, ale myslím, že to zvládneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.7.06 12:38

JANIKAK:
Ten odkaz jsem sem poslala já, koupila jsem si tam dvě podprsenky, líbí se mi, že jsou bavlněné a v těch vedrech budou sát pot! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.7.06 12:39

JanikaK - kdy máš vlastně termínek porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.7.06 12:39

Ananjka:
U Verunky mi dělali Hamiltona také a rodila jsem za necelé 2 týdny. Dr. mi řekl, že mě nechají max. do termínu jinak indukce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.7.06 12:40

No já mám takovou představu, že sám se o to bude zajímat, jenže tu on bohužel v tuto chvíli nesplňuje a já jsem :evil: Asi bych se měla hodit do klidu a taky mu něco JÁ sama podstrčit :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.7.06 12:41

Mischiina:
Jméno Verunka si vydupal manžel, já se jmenuji stejně, proto se mi to nezdálo a někdy je to blbý, protože nevíme, na kterou mluví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.7.06 12:50

Saary,
podle MS 10.8, ale podle ultrazvuku 9.8. Já osobně věřím ultrazvuku, protože jsem bordelář a svoje poslední datum jsem si v prosinci odvozovala za vydatné asistence kamarádek (stylem: pamatuješ se, kdy jsme se náhodou potkali začátkem listopadu ve Factory při běhání, co to bylo za den? :lol: ). Takže všude tvrdím, že 9.8., ale co, je to rozdíl dne. Ty jsi kdy?

Anajka, bez toho podstrkování to nejde, to je normálka. Můj manžel se o předporodní kurz zajímal pár dnů potom, co jsem mu řekla, že jsem těhotná, pak to přestalo. V Motole na informativním kurzu se zajímal hlavně o to, jak je to s tatínkama, když se jim tam udělá šoufl, co potom s nima. Tak jsem ho kopla pod stolem a zakázala další dotazy :lol:
tak už se jenom angažoval v darování pupečníkové krve, sám má zlatou plaketu za dobrovolné odběry krve. Jinak se bojím, že tam bude „legrace“. Trnu, aby porodník nebyl biker. Když jsem ho cca před rokem vezla v noci na pohotovost na šití brady (pěkně se vyboural na kole), tak z něj potom vypadlo, že ten doktor co ho šil byl taky biker a dobře spolu pokecali, takže si živě představuju, jak by to mohlo vypadat v porodnici :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.7.06 12:54

Tak chvilku tu nejsem a mam co cist 8O byla jsem v parku si cist knihu a na zmrzline :lol: bylo to prima(machala jsem si nozky ve fontane :lol: a prinesla jsem si pizzu :oops: varit nebudu,kdyz jsem sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
27.7.06 13:00

Anajko , ten můj pochopitelně taky na nějakém kurzu nebyl, a když jsem se nabídla, že mu tedy třeba vysvětlím, popřípadně nakreslím, co se bude dít, tak se tak nějak ošíval, že to snad ani vědět nepotřebuje.
Tak jsem zvolila variantu B a podstrčila jsem na záchod vedle mísy knížku o těhotenství nenápadně :) otevřenou na stránkách s informacemi o porodu pro nastávající otce … nevím, ještě jsem nezjišťovala, jestli se dovtípil. Ale velké šance tomu nedávám, je to typický chlap :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.7.06 13:04

Máchat si nohy ve fontáně, to se tak někdo má. Mě teď čeká vysavač, žehlička a hadr. Tak pokud z toho uklízení nezkolabuju, za dvě hoďky tu budu zase nakvartýrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.7.06 13:07

Evikk nějak mě tato typicky chlapská vlastnost poslední dobou dostává do nepopsatlných stavů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.7.06 13:09

Tak to mýho manžílka jsem naštěstí do ničeho podstrkovat nemusela, zajímal se sám, ale s mírou :lol:

Janikak - já na uklízení kašlu, v tomhle vedru dokážu přežívat až kolem osmé večer a to už se mi uklízet nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí