Poradna duly
Jana Čurdová
KACATKO jooo my se družíme od dob co jsem přenášela, nemohla spát a lezla všem do diskuze
![]()
LENTILE už jsem si sundala tričko, poď na mě ty šmíráku
![]()
HOLKY asi bude bitka
![]()
LENTILE ajlavjů držko
![]()
Kde je moje chráněnkyně CECETKA , CECET pomoooooooooooc
silvic tak to su doby ked ja som bola out..... bez netu… z KAnady vratena ale nepripojena v cechach
no ale teraz to so mnou vyzera podobne… akurat este neprenasam.
Sama doma… leziac pred telkou kde nic nejde si citkam emimco a
snazim sa zabavit… toz je blbe ze ziadna kamoska este nema dieta a teda ja uz skoro ziadnu kamosku..... tak si clovek na kafi chodi sam.....
kACATKO to zase moje kámošky jsou už málem babičky hehe, já su stará vyzobaná slunečnice, matkou opožděně stanuvší se...... a užívej si válení, to ti holka skončí…já tomu taky nevěřila
Toz este ze idem zajtra robit konzultaciu..... aspon nejaka zmena… aj ked asi o 12 tej to bol dost blby napad… hlavne s presunom v aute. No co v najhorsom budem rodit ze????
Alebo v najlepsom?
Silvic - pazgřivče, bitka musí být odložena, můj manžel má taky jednu klobásku na ohřátí
(a já potřebuju změkčit čípek
). A neřvi tady na Čečetku, ta ti bude plat prdná, až se do tebe obuju
.
Dobrou, držte mi pěsti, ať ho vyšťourám
!
silvic ja uz zacinam verit vsetkemu… donedavna som si robila srandu ze nikdy nepoviem dobrovolne zeby som chcela rodit a myslim ze uz uz to mam kazdu minutu na jazycku..... uz len ze mam taky strach z toho ze ma to drzi nevyslovit to nahlas.
Lentil tak sup do prace...... ja uz se asi dneska nedockam… ani muze ani zmekcovani..... ![]()
KACATKO já byla posraná až za ušima, fakt úplně psycho…šak pamětnice možná vzpomínají a vzhledem k přenášení jsem si už jen kvůli nervům přála, aby mimi bylo už venku.....a víš jak teď nostalgicky vzpomínám na to břichajzno…
chtěla bych být aspon jeden den znovu těhotná fáááákt..
silvic dokonale verim, dalsia zo strachov je co budem s mimcom zrazu robit. TAkze vlastne ani neviem ci cchem radsej rodit alebo radsej byt 2v1 navzdy, coz asi nepojde ze?
KACATKO já měla stejný stavy, stejný myšlenkový pochody a obavy, jako většína.....sem si v porodnici říkala, když mě propouštěli, páni co s tím drobečkem budem doma dělat…no neboj, ono ti mimi připraví nabitý program na 24 hodin…
a když byl chvilku klid, tak jsem se na něj dívali místo televize, na ten zázrak.....mě ty obavy co s ním budu dělat přešly taky proto, že jsem 24 hodin skoro nonstop kojila
a roste to před očima…to je ne-u-vě-ři-tel-ný
Kde je ta LENTILE, už by mohla mít po sexu ne? hehehehehe
to si zas zítra vyžeru......
Bre ranko holky,
teda, vy jste sprosťandy. Klobasy / kabanosy…Ale beru to tak, ze kdyz to ctu rano pred osmou, bere se to jako vecer po desate ![]()
Kazdopadne vyrizuju pozdravy od Matulienky, uplne vsem i s gratulacemi k mimiskum a pry slibuje na svou dusi, na psi usi a na kocici svedomi, ze predbihat nebude a vidi to tentokrat na prenaseni. Aby ne, kdyz uz ma vsecko nachystane, tak nehrozi, ze by se mohl Globus opakovat ![]()
Prima den vsem a snad nam zitra prijde do CR to dloooouho slibovane ochlazeni ![]()
Dobre Ranko Vsem tak jse nam tu ochladilo
v noci byla takova bourka,ze jsem myslela,ze nam to okna vymlati
a prselo o 106…Ted je venku zatazeno,prsi a je tam jenom 24stupnu
ja tomu nemuzu porad uverit ![]()
Pritel mi odjel 400KM pryc
prijede az pozde vecer
tak jsem mu musela slibit,ze se ani nehnu,nebudu nic delat…a hlavne nebudu rodit
![]()
Koukam,ze spousta z nas se chodi bavit do Dubna
tam chodim smirovat taky ![]()