Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
27.7.06 23:02

mame druzbu s Dubnem nebo mi neco jako obvykle uniklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
27.7.06 23:12

KACATKO jooo my se družíme od dob co jsem přenášela, nemohla spát a lezla všem do diskuze :lol: :lol:

LENTILE už jsem si sundala tričko, poď na mě ty šmíráku :lol: :lol:

HOLKY asi bude bitka :lol: :lol: :lol:

LENTILE ajlavjů držko :lol: :lol:

Kde je moje chráněnkyně CECETKA , CECET pomoooooooooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.06 23:17

silvic tak to su doby ked ja som bola out..... bez netu… z KAnady vratena ale nepripojena v cechach :lol: no ale teraz to so mnou vyzera podobne… akurat este neprenasam.

Sama doma… leziac pred telkou kde nic nejde si citkam emimco a :lol: snazim sa zabavit… toz je blbe ze ziadna kamoska este nema dieta a teda ja uz skoro ziadnu kamosku..... tak si clovek na kafi chodi sam.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
27.7.06 23:19

kACATKO to zase moje kámošky jsou už málem babičky hehe, já su stará vyzobaná slunečnice, matkou opožděně stanuvší se...... a užívej si válení, to ti holka skončí…já tomu taky nevěřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.06 23:20

Toz este ze idem zajtra robit konzultaciu..... aspon nejaka zmena… aj ked asi o 12 tej to bol dost blby napad… hlavne s presunom v aute. No co v najhorsom budem rodit ze????
Alebo v najlepsom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.7.06 23:22

Silvic - pazgřivče, bitka musí být odložena, můj manžel má taky jednu klobásku na ohřátí 8O (a já potřebuju změkčit čípek :lol: ). A neřvi tady na Čečetku, ta ti bude plat prdná, až se do tebe obuju :lol: .
Dobrou, držte mi pěsti, ať ho vyšťourám :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.06 23:23

silvic ja uz zacinam verit vsetkemu… donedavna som si robila srandu ze nikdy nepoviem dobrovolne zeby som chcela rodit a myslim ze uz uz to mam kazdu minutu na jazycku..... uz len ze mam taky strach z toho ze ma to drzi nevyslovit to nahlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.06 23:25

Lentil tak sup do prace...... ja uz se asi dneska nedockam… ani muze ani zmekcovani..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
27.7.06 23:36

LENTILE pcheeee klobáska.. já mám doma kabanos… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
27.7.06 23:40

KACATKO já byla posraná až za ušima, fakt úplně psycho…šak pamětnice možná vzpomínají a vzhledem k přenášení jsem si už jen kvůli nervům přála, aby mimi bylo už venku.....a víš jak teď nostalgicky vzpomínám na to břichajzno… :D chtěla bych být aspon jeden den znovu těhotná fáááákt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.06 23:45

silvic dokonale verim, dalsia zo strachov je co budem s mimcom zrazu robit. TAkze vlastne ani neviem ci cchem radsej rodit alebo radsej byt 2v1 navzdy, coz asi nepojde ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
27.7.06 23:51

KACATKO já měla stejný stavy, stejný myšlenkový pochody a obavy, jako většína.....sem si v porodnici říkala, když mě propouštěli, páni co s tím drobečkem budem doma dělat…no neboj, ono ti mimi připraví nabitý program na 24 hodin… :lol: a když byl chvilku klid, tak jsem se na něj dívali místo televize, na ten zázrak.....mě ty obavy co s ním budu dělat přešly taky proto, že jsem 24 hodin skoro nonstop kojila :lol: a roste to před očima…to je ne-u-vě-ři-tel-ný

Kde je ta LENTILE, už by mohla mít po sexu ne? hehehehehe :lol: to si zas zítra vyžeru......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
28.7.06 06:38

Bre ranko holky,
teda, vy jste sprosťandy. Klobasy / kabanosy…Ale beru to tak, ze kdyz to ctu rano pred osmou, bere se to jako vecer po desate :oops:

Kazdopadne vyrizuju pozdravy od Matulienky, uplne vsem i s gratulacemi k mimiskum a pry slibuje na svou dusi, na psi usi a na kocici svedomi, ze predbihat nebude a vidi to tentokrat na prenaseni. Aby ne, kdyz uz ma vsecko nachystane, tak nehrozi, ze by se mohl Globus opakovat :wink:

Prima den vsem a snad nam zitra prijde do CR to dloooouho slibovane ochlazeni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.7.06 07:21

Dobre Ranko Vsem tak jse nam tu ochladilo 8O v noci byla takova bourka,ze jsem myslela,ze nam to okna vymlati 8O a prselo o 106…Ted je venku zatazeno,prsi a je tam jenom 24stupnu :D ja tomu nemuzu porad uverit :lol:

Pritel mi odjel 400KM pryc 8O prijede az pozde vecer 8O tak jsem mu musela slibit,ze se ani nehnu,nebudu nic delat…a hlavne nebudu rodit 8O :lol:

Koukam,ze spousta z nas se chodi bavit do Dubna :lol: tam chodim smirovat taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
28.7.06 08:02

Cinq ty se máš - tady to vypadá zase na pařák… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí