Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
28.7.06 09:51

Noggie závidí, bo ten její si ohřívá klobásku leda tak v kastrólu :lol: . Noggie - no tak nebul a zkus aspoň ty schody (jsem já to ale lemra, maliník už nebyl tři dny :oops: ), nebo vygruntuj, třeba neporodíš, ale budeš doma moct jest ze země :idea: :wink: .

PS: Pomlouvat se mě ani nepokoušejte. Všechno vidím, všechno slyším, po hubě vám dát pospíším :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.7.06 09:52

Monaliso - chm, asi jeho, já to prý tak neumím 8O 8O 8O . (Jako jak že přeháním 8O :lol: :lol: :lol: ???)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.7.06 09:53

Lentilko, tak to ten můj mě to naučil… on je někdy děsně línej… :-)

A holky, není po 22. hodině, tak pozor :! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.7.06 09:58

Monaliso - no to já znám. Když už vůůůbec nechcu, tak prý - Puč mi aspoň ruku 8O , ať si můžu dělat dobře! (Jéva, to jsou zase prasárničky, na to tu přece máme Silvic :lol: .)
PS: To víš, že je po 22. hodině - aspoň po té včerejší :idea: :wink: . Kromě toho je to tu pro těhule a žádná neposkvrněná tu asi nebude :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.7.06 10:03

Lentilko, tak to mi silně připomíná mého manžílka:-), také by rád mojí ruku :lol: :lol: :lol:

No, si myslím, že tu žádná neposkvrněná není, ale… :evil: :lol: 8O :lol:

Holky, jaké je u vás počasí? Tady bylo od rána krásně pod mrakem a už leze mozol… se z toho asi picnu :( :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.7.06 10:07

Monaliso : to on mi taky rikal, ten doktor, ze se vyvolava az pozdeji, ale pak dodal, ze u me by to tak dlouho nenechali, jednak jsem kdysi davno (v unoru :) )mela vyssi tlak a uz jsem proste vedena s nalepkou „hypertenze“ a jednak je mimo dost velke, tak asi proto :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
28.7.06 10:10

Teda, koukám, že jste to pěkně rozjely!

IVCO - moc moc gratuluji k Jonáškovi, ať ti dělá jenom radost!!!

Vy se máte, kde prší (mnoo, to je asi stejně jen Cinq)! Tady je zase jako v pekle :twisted: Pro změnu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.7.06 10:52

Holky vy me tu jeste zkazite 8O kam jsem to vlezla :lol: neposkvrnena sice nejsem,ale… :lol:

Tamik prset prestalo :( ale je porad pod mrakem :lol: a je prijemne chladne :lol: byla jsem v obchode a to je snad poprve za cely mesic,co jsem neprisla spocena jak mys 8O :lol: uzasny pocit :D :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
28.7.06 10:53

cau holčiny
IVČO TAKE MOC GRATULUJI JE MOC KRASNEJ :D
holky právě jsem šupla nějaky fotečky do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.7.06 10:55

Jo a vcera me pritel zase dostal 8O je to sprostak :lol: tak jsem myslela,ze ho navnadim na sex 8) vzala jsem si kalhotky na tkanicky :lol: a on se me zeptal,,to uz se do jinych nevejdes???? 8O vubec nepochopil :lol: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
28.7.06 10:59

MISELINKO: máte moc pěknej kočárek pro mrňouska. To je Dorjan, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
28.7.06 11:07

Cing-tak to jsme dve take porad posloucham tyhle nejapne poznamky :D nedavno mi bylo řečeno ze se u toho nadře vic jak v praci :roll: :twisted: tak me zas potěšil :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.7.06 11:28

Dekuji za vsechny dalsi gratulace.

Jsou tady taky obcas prihlaseny ty, co jiz miminka maji? Nechci si vas tu moc dobirat psanim, jake to je krasne mit miminko, kdyz zrovna spi :wink:

Jinak z toho sexu si nic nedelejte. My ho meli naposledy asi v breznu a slo to i bez nej. Caj zmekcuje taky dobre a to jsem ho ani nepila tak dlouho, protoze jsem to proste dyl nestihla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.7.06 11:35

Miselinka soupravicka je moc pekna :wink: …jinak jsou to jenom chlapi :lol: :lol: co by jsme chteli :lol: :lol: on mi totiz odolava 8O nechce mit sex se mnou 8O pry aby mu neudelal diru do hlavy :lol: ale rucni praci…to jo…vidite to holky???Uz jsem z vas zkazena 8O pisu sproste 8O :lol:

IvcaM klidne muzes psat i o miminku :D my si to radi precteme :wink: a my,co uz mame starsi deti,tak aspon zavzpominame,jake to bylo,kdyz byli miminka :D Spinka pekne v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
28.7.06 11:35

IvcaM: gratuluji k mimču, maminko. Ať jde všechno na výbornou :-) 

Jinak holky, právě jsem se vrátila z poradny v Podolí a jsem dost zaskočena. byla tam Dr. Benešová a přišla mi jako dost necitlivá stará baba, která je minimálně 50let pozadu. Vyšetření bolelo. Potom mě měřila pánev - taky to dost bolelo! Ani jedno milý slovo. Jen říkala, že podle UTZ se uvidí, jestli půjdu na přirozený porod nebo císařem. A to mi můj dr. říkal, že teď se většinou vše zkouší nejdřív přirozeně. Já prostě nechci hned na císaře, aniž bych se o něco pokusila. Jsem docela naštvaná a jestli bude za týden zase tak hrozná, tak prostě budu usilovat o jiného dr. Chápu, že to tam mají jak na běžícím pásu, ale mohli by být trochu jemnější a citlivější.
Uf, tak jsem se vypovídala a jdu dělat něco k snědku.
Zatím papapa

PS: Jak jste na tom holky vy, co jdete do Podolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí