Poradna duly
Jana Čurdová
Woodoo ti doktoři jsou fakt prasata!!!
Kolikrát si říkám, když vidím našeho veterináře, jak ošetřuje koníky, jestli by mi nebylo lépe na vet. klinice ![]()
Woodoo - tak to vypadá pozitivně, myslím, že se brzo dočkáš. A dr. jsou občas divný, ale musíme to už tu chvilku vydržet.
Tamiku, Saary já bych mu tak přála rektální vyšetření s pálivou dezinfekcí, bez lubrikantu… Bych ho chtěla vidět jak se tváří ![]()
Saary no, nech být, kdo ví jak dlouho se budou naše mimča jen chystat a nebude se jim chtít ještě ven…jak se tak znám, tak jestli bude malá po mně, tak se tam potvora ještě zapře ![]()
Ivca - moc Vám to oběma sluší, fakt tiše závidím.
Miselinka - no kde to bříško máš?Moc Vám to s přítelem sluší!
Kacenka78 - já když jsem byla taky na posledním vyš. na sále tak se ve mě Dr. rýpal ale nebolelo to ale nepříjemné to bylo, ale sestřička mi nejdřív všechno vysvětlila abych se nelekla že mi tam chce narvat celou ruku.
Cecetka - třeba po porodu nebudeš vůbec upocená, já jsem teda vůbec nebyla jakej to byl fofr.
Woodoo - tak Ty už taky? To už bude co chvilka že?
Lentilkah - ten ruční pohon mě fakt pobavil.
Cinq - tak já jsem měla včera slíbeno a hádej jak to dopadlo, spal se mnou Tomášek.Já si pracně holím končetiny a tamto, vyvoňafkovaná jsem byla že se Tomášek divil co blbnu, no a ty krajková tanga jsem si nakonec na spaní sundala a přítel? Seděl do půlnoci u netu a dělal jako že na to zapoměl, hlavně že jsem mu grilovala kuřecí stehýnka já trubka aby se na ten výkon posilnil.
No mě picne a já budu fakt poslední, dneska stejně rodit nemůžu jdeme na oslavu a tam přece nesmím chybět, tak pro dnešek dávám některé z Vás přednost.
Cinq píše:Cinq - hele, on je rozdíl mezi „nechce mít se mnou sex“ a „nechce mít sex se mnou“
on mi totiz odolavanechce mit sex se mnou
pry aby mu neudelal diru do hlavy
ale rucni praci…to jo…vidite to holky???Uz jsem z vas zkazena
pisu sproste
![]()
Noggie - máš pravdu, musím se ti omluvit
- bylo to ode mě neohleduplné a trapné, vyřvávat na celé emimino, že
NOGGIE NEMÁ SEEEEEEEEEEEEX
![]()
Cecetko - tak teda já si nevzpomínám, že bych o svých prsou hovořila jako o vršcích od kečupu
, ale když už si koleduješ … nemůžeš se divit, že ti ty „dudy rostou jak z vudy“, kdyt si dáš nicka CECETKA
(tož chápete te to
… nebo mám jenom já tak divné asociace
…).
Normálně se to u nás teď zatáhlo, to vypadá na pěknou buřinu, huráááá, hlavně abych to nezakřikla, mám pocit, že se i trošku ochladilo.
Lentile ty jsi me zase jednou dostala
tak aby bylo jasno
nechce mit se mnou sex
je to lepsi????A klidne jsi mohla napsat,ze si zaslouzi pres drzku
protoze to bych mu dala,pres drzku,ne pres cunu ![]()
Tak jsem si zdrimla na chvilku,kdyz bylo tak chladno a vite co?Probudila jsem se cela spocena,rikam si,kurna co je
a venku vylezl zase ten OSKAR a sviti o 106
na obloze ani mracek…a to mi slibovali dest cely vikend
![]()
NellaB on urcite zapomel
![]()
Saary - to víš, potí se mi tu pr… na balóně, tak myslím už jenom na to jedno, abych ho konečně vypudila
. Jaj, ty máš dneska termín - ty se máš … anebo asi nemáš, co
… tak co JAKTOŽE JEŠTĚ NERODÍŠ (nějak cítím, že přesně tohle bys chtěla slyšet
). Neboj, zítra při té bouřce nám to všem určitě rupne (mně minimálně nervy
) a tedy doufám, že to nebyly plané kydy a ty sedmdesáté ročníky mi uvolní v porodnici místo, ať nemusím být na chodbě
(však ony vědí, bestijky, že mi můžou naslibovat hory doly, když z Ostravy není ani jedna
).
no LENTILE má roupy jak sviňa coooo??? No potřebovala by pár poslíků…a vůbec za chvíli ji humor přejde auuuuu auuuuuuuua auuuuuuuuuuuu
![]()
CECETKA rozhodli jsme se koupit nějakou rachotinu kombika ojetýho, jelikož tak naše shnilá škodovka už se opaluje dva měsíce před panelákem a zabírá na parkáči místo, ona se totiž chuděra stará nemože rozjet, a kdo by ji spravoval- vždyť můj drahý je jen automechanik.....A navíc se mě každý den ptá- co uděláme s tím autem??? No já bych si pod něj lehla (pod škodovku), a mrkla na to co s tím je , ale přes kozy se tam nenarvu. Ale já ti chtěla hlavně říct, že budu mít konečně čím jezdit, narvu tam mládě i kočár a můžu za tebou někdy vyrazit do Krnova, ať pokecáme a všechny pomluvíme, hlavně tu tlamu co je kdesi z Ostravska
Až bude samo Radeček na světě, at ho můžu trochu poolizovat hehe
![]()
Holky tak jste se rozrodily- takže ted vážně- moc vám fandím, nebojte se, to zmáknete, když i já..a už se moooc těším na všechny vaše opičátka až je budu okukovat v galerce, i na tvého fagánka se LENTIL moc těším… ![]()
…i když teď sis to s tou poznámkou o sedmdesátých ročnících totálně znovu posrala…
![]()
Holky tak jsem se tady tem heftum zase nasmala
Brisko mam kdyby tak šlo odložit možna na fotkách tolik videt neni ale je težky jako svin.tak jsem si myslela ze budu mit treba menši miminko ale zdáni klame.na protekčním UZ mi bylo řečeno že už 3kg má.I když to vypada že je bříško menši.
Spíš je to jen optický klam jsem docela vysoka(176cm)tak to skresluje ![]()
ty jo kdyz se tak koukam na ty moje nohy…kam zmizeli kontíky?? ![]()