Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
28.7.06 17:50

Cinq,
Kladno všichni celkem chválí, to je pravda a máme porodnici 10 minut pěšky od domova:-) . Jenomže kromě jednolůžkových nadstandardů a několika dvoulůžkáčů tu mají vícelůžkové pokoje. Já naivka si myslela, že je to pro 3 maminy. Ale pak jsem četla v hodnocení porodnic na netu názor jedné maminy, že vícelůžkový na Kladně znamená šestilůžkový a že to byl docela očistec. To bych asi nepřežila. Navíc myslím, že člověk bude chtít mít i trochu soukromí, protože z toho bude trochu vyjukanej (já určitě, když je to poprvé) a návštěvy courající na pokoje k šesti maminám a šest brečících dítek.....je fakt, že to neznamená, že nás tam bude vždycky šest, to je jasný, ale při současným baby-boomu v ČR si nedělám iluze jak tu bude natřískáno. A pokud se uvolní menší pokoj, tak o tom, kdo tam půjde tady rozhodují taky známosti (občas mám pocit, že se tu zná půlka Kladna - aspoň těch původních obyvatel) - a ty jako přistěhovalec tu nemám a podplácet za trochu soukromí se mi nechce - jinde je to samozřejmost, takže vlastně bude dělat záslužný čin - bojuju proti korupci :lol:
Fuj, to jsem se rozepsala. Jinak v motole říkala PA, že mají tak plno a nechtějí odmítat porody a posílat maminy pryč, že umisťují i na nadstandardy zadarmo, pokud je plno…
Jak jste na tom ve Francii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
28.7.06 17:51

Zrovna jsem potrestala jednu celou krabičku sardinek snězením. :lol: Ale teďka mám chuť na něco sladkého, uvidím co najdu v lednici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.7.06 17:52

woodo, ty jsi skoro tak rozežraná jako já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
28.7.06 17:53

SAARY chochocho mé dítě mě nenechalo od porodu vyspát déle než tři hodiny a to je dosud rekord, dnes jsem spala- v noci nic- sezení u postýlky u grfajícího a vztekajícího milovaného chlapečka, v sedum ráno jsem poprvé usnula do osmi a poté od desíti do půl jedný a to jen proto, že si taťka odnesl potomka do obýváků, aby mamka nezkolabovala vyčerpáním.....Vypadám tak zbědovaně a strhaně, že ani nevylézám ven…To že mě neopouští energie a humor mám v genech, jinak bych už v životě mnohokrát visela.. :lol: Většinu mých krávovin píšu s Tadeáškem v jedné ruce.....A velmi velmi velmi brzo mě pochopíš!!! Ani si nemožu vzpomenout jestli jsem si dnes už vyčistila zuby, o jídle dnes nemůže být řeč, malý na mě visí jak opička, jak ho položí, stihne se během několika vteřin přetočit na břuch, vyprodukovat litr slin a spustit vzteklý jekot.....Tak vidíte co vás čeká…A to je ještě pohoda cheche..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
28.7.06 17:55

WOODOO jéé ty jsi mi připomněla moji oblíbenou papu v těhu- chleba se sardinama a k tomu kakao :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
28.7.06 18:21

Silvic dooost dobrá kombinace. No já jsem to teďka zajedla tvarohovýma knedlíkama s malinama, cukříkem a máslem a zrovna si dělám ledové kafe :lol: jestli se z toho nepos…, tak to bude zázrak

Janinko 8O ty jo fakt 6 na pokoji? Tož to je teda nářez :! :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.7.06 18:26

Janikak to je pravda,na to jsem uplne zapomela,ze na Kladne jsou 6luzkove pokoje,ja kdyz jsem tam rodila,tak jsem chtela nadstandart,ale bylo to plne,ale nastesti jsem byla na pokoji jenom se 2 zenskyma navic a pak jsem i byla rada,ze jsem nesla na nadstandart,mohla jsem se s nima vzdy poradit atd…a byla i sranda :wink: ale kdyby nas tam bylo 6 zen,asi bych to nechtela taky…
Jinak ve Francii(moje nemocnice) je to docela fajn,pokoje jednoluzkove a dvojluzkove,kdyz tam prijdu,tak nikdy necekam dele nez 5 minut,ted v tom horku maji klimatizaci a doktori jsou v pohode,jeste jsem se tam nesetkala s nesympatickou osobou(doufam,ze ani nepotkam :lol:

Silvic tak ty nas chces strasit co nas ceka :?: :twisted: Tak u me se ti to nepovede,po dcerce vim,ze existuji i strasne hodne miminka a muj prdola bude andilek(jsem se s nim domluvila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
28.7.06 19:03

Cinq já mám taky objednané hooodné miminko. Otázka jestli tu moji objednávku někde nezašantročili :wink:

Silvic s tím uslintaným mrňousem se mi vybavila trilogie Prevítem snadno a rychle - některé naschválníkovské pasáže by si budoucí maminy ani snad neměly číst, páč z toho vyjde, že mají to miminko hned někam strčit a nepouštět ven jen co se narodí :lol: Moje známá mi celé svoje těhotenství vykládala, jak by NESNESLA uslintané mimčo a rup ty boty 1. dítě mělo snad dokonce slintavku jak mu ty gryndy tekly proudem. No a teď už má děti 3 a nějaké to slintání ji netrápí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
28.7.06 19:25

Ahoj maminy,
tak jsem po dlouhé době zase tady :) . T-mobile měl nějaký výpadek sítě, takže jsem byli odříznuti :D . Včera jsem byla na měření, tak má mimi 3020g. Jinak se nijak nevyjadřovali, asi nemají náladu, když jsou ta vedra 8O . Nevíte někdo, co znamená hodnota FX/5 ? Mě by to zajímalo, bývala bych se zeptala, ale všimla jsem si toho až doma, když jsem koukala do průkazky :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.7.06 19:49

xaxkx - mám dojem, že to je výška fundu, tzn. kam až ti zasahuje děloha - a řekla bych, že to znamená, že její vrchol je na 5 prstů nebo cm (fakt nevim, ono je to stejně putna) pod hrudní kostí. Teda doufám, že tě moc nebalamutím. Mě by spíš zajímalo, co znamená to Y/2, které mám hned za tím 8O (hádám, že to bude délka čípku …).

Aha, teď jsem ti k tomu našla odkaz:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Mrkni na Cami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.06 20:05

Ahoj holky, tak ja som si dneska uzila dazdiku v plnom prude… cela premocena som sa dopotacala domkov, ale ta radost z cerstveho vzduchu..... tak som hned vyrazila do Ikei, mala dostala prealovak, mesiacik lampicku a nejake krabicky na veci okolo prebalovania. Tak som sa vytesila. Potom sa este manzel rozhodol ze ked je doma ideme na nakup tych tazkych veci ako mineralka. No a poviem pravdu kym sme presli cely globus uz som mala zaradenu rychlost -5 a bola hotova. Myslela som ze ani nedojdem domov, bolesti v podbrusku a tazke bolesti panvovych kosti. Ani som sa nemohla pohnut. Takze takto to nejak zacina??????

Teraz aasi idem uklohnit smazak, lebo taku chut nam mammm… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
28.7.06 20:33

Se musím pochlubit:

Kulíškovi bude příští pátek 7 a páč nevím kdy přesně budu rodit, objednala jsem mu před chvilkou velký dort - mašinku, ananasový krém, celou potaženou marcipánem s marcipánovými zvířátky :P Malý nedostatek je, že bude stát asi 7 stovek :roll: - snad to nebude pravidlo 7 let=700 Kč :( No ale co už nadělám - normálně peču dorty sama, ale teď se mi do toho fakt nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
28.7.06 20:34

Káčátko udělej 1 smažák i pro měěěěěěěěě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.06 20:47

Woodoo chytej.. mas ho s bramborouvou kasou a tatarkuuuu… mnam ten moj som uz zlupla :oops:

A s tou torptou sa ti ani necudujem… asi by som v tomto teple nepiekla ani keby som nebola par dni pred porodom :-) a maly aspon bude mat nejake nove vzruso… len aby ste narok nefukali v ten isty den dve torty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.06 20:48

Ted jedu na borucky… chces taky>????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie