Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26859
29.7.06 17:02

Jo a ještě vám musím napsat, že se mi včera objevila od pupku dolů hnědá pigmentová čára :evil: No ještě mi chybí strie a budu mít úplně všechno :evil: A na břiše mám hoooodně vystouplé žíly. Prostě panděro jak blázen 8O Takže bych se tak, jako ty Lentilko, fotit s odhaleným bříškem nemohla … hlavně bych teda do dlaní neschovala svá prsa :lol: Ale to koncem příštího týdne uvidíš v galerce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
29.7.06 17:12

Tak děvčata, my se byli podívat na koníčky na dostizích, bouřka nás stihla, jen tak tak jsme zvládli naskákat do auta a prchnout. Nicméně jak jsme se blížili k domovu, silnice byly sušší a sušší… :cry:

U nás svítí sluníčko :twisted: , bouřka se mnou nehla (zatím a na změnu to nevypadá…)

Takže za chvíli vyrazím na fotbal, zkouknout nové přírůstky do rodiny - narodila se nám prý 3 černá koťátka (mmch - nechcete :?: ) a doma vypsali sázky - jestli první kočka nebo já :! Kočka vyhrála…

cecetka tvůj nick mi taky ležel v hlavě, jen jsem se nechtěla tak neomaleně jako Len-til-kah vyptávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
29.7.06 17:18

Pro změnu jsem zapomněla dotaz… To lehátko do vaničky - není to nutnost, že ne? My koupili umělohmot. vaničku a já myslela, že lehátko je jen do velké 8O
Kdyžtak nám teda zas něco chybí. No, co se dá dělat, to jsem mohla čekat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
29.7.06 17:24

Tamik to my zas koupili anatomicky tvarovanou vaničku, která už má gumové podložky. Asi zbytečnost … ale nám se moc líbila. Manža chce ještě holčičku, tak snad všechny ty věcičky ještě někdy využijeme. Jinak totiž nevím, komu bychom je dali. Všichni už buď mají děti odrostlé nebo s nimi otálejí :roll:
A na nick ses klidně zeptat mohla. Vždyť tebe se tady holky takly ptaly, jestli je to od Tamary :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.7.06 17:30

Cecetka : diky za odkaz na fotecku - presne tak jsem si ji pamatovala. My jsme kdysi davno obdivovaly s Matulienkou jeji nadherne satecky z prvnich fotek…Avsak to byla hubenejsi :lol:
Ale jsi dnes taky vesela kopa -…nick Cecetka jsem si vybrala jako pubertacka pred 5ti lety podle hrdinky z jedne detske knizky :wink: úzasne, vam na SM ten dest přivál i dávku vtipne kase, ne? :?: nezapom.jsi k te petce nahodou dopsat nulu :idea: :wink:

Lentilka : ja vedela, ze mas pamet jako veverka :idea: Mi se prave vybavovala sama kostrbata jmena a s tim Vendelinem jsem si nebyla jista. Nahodou, mi se libi. Predstavim si pod tim takoveho chudeho čeledína z pohadky :wink:
Jeste mame v zaloze Kvido, ale to by me tchyne a spol minimalne ukamenovala 8O
No a z holcicich je favoritka Cecilka a Matylda. (Na to zadnou basnicku nevymyslis, běda :!
Mmch, to bylo od Tebe moc kamarádské takhle potesit frustrovane prenasejici těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
29.7.06 17:36

Cecetka nojo, jenže já nad tím uvažovala hlavně ze začátku, to jsme se ještě tak neznaly, já stará stydlivka :lol: , říkala jsem si, ještě to nějak špatně zformuluju (na což jsem machr :! )

Ještě jsem teď zjistila, že žádnou bouři ani úplněk nepotřebujeme - stačí občas šmírovat Len-til-ku!!!
To bylo vostrý. Už jsem si vzpomněla, jaký je to počůrat se… (nebo že by to byla ta plodovka :lol: )

Nic, mizím, číhnu asi večer. Tak se mějte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
29.7.06 17:39

Maggy :lol: :lol: :lol:
Stará hepa sice už jsem, ale přece jen na 50 8O snad ještě nevypadám :lol:
Myslela jsem to tak, že jako puberťačce se mi líbila jedna knížka (říkalo se tomu dívčí romány :wink: ) a podle hlavní hrdinky jsem si vybrala ten nick. Ale i tak je to celkem děsné, že ten nick používám u 5 let 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
29.7.06 17:39

Aaano, aano, naše Lentilka je straaašně hodná holka a myslí na své hubusušící virtuální kamarádky… :evil: :lol:
Ty jsi vůbec veselá kopa, Lentil s tebou se chlop doma určitě nenudí :wink:

Čečetko mě bylo jasné od začátku, že tvůj nick není odvozen od cecku - to zas mohlo napadnout jenom tu sprosťandu z Ostravy :lol:
Dneska jsem si dámy myslela, že začínám rodit - bohužel se z toho trapně vyklubaly střevní potíže… Ale chvíli jsem se kochala představou, že vám pošlu zprávu typu : "Děvčata, bylo to velice rychlé, nebolestivé, bez nástřihu, šití. Dítě je geniální, hodné a krásné jako maminka. Vaše Noggie. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
29.7.06 17:41

Noggie ale rychlý a bez nástřihu to bylo i tak nééé :?: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
29.7.06 17:43

Noggie krásná představa porodu :D

Holky, Lentilka nám tady pořád píše, jak změkčují čipek, ale mrkněte do diskuze bez žvatlání a dozvíte se, jak to u nich doma s tím změkčováním vypadá :lol:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

Tamik zrona včera jsem manželovi říkala, že se sice osobně neznáme (některé teda ano), ale píšeme si tady už tak dlouho, že už jsou některé poznámky hoooodně osobní. Ale já jsem týpek, kterému to vyhovuje. Aspoň je nějaká sranda. Kdyby tady byla nuda, tak už jsem dávno zapomněla, že nějaké emimino existuje.
Takže do mě se trefovat můžete, budu se snažit vždycky to vrátit zpátky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
29.7.06 17:44

No to zas jo, Tamiku :lol: :lol: :lol: Na rychlost si stěžovat nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
29.7.06 17:48

Holky, já vůbec žádné sny o porodu nemám. Zato manželovi se už několikrát zdálo, že se Radeček narodil (dneska prý zase).
Když se mu o něm zdálo poprvé, tak prý už mluvil 8O
Dneska v noci prý porod proběhl rychle a bez problémů. Jen ho štvalo, že jsem prý porodila bez něj … nepustili ho z práce do porodnice, tak byl naštvaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.7.06 17:51

Cecetka : a jóóó, to vis, nam prirodovedne zamerenym casto dela potize matematika (puvodne jsem chtela napsat, že pred tou petkou chybi jednicka, ale to uz by vyslo celkem realne :wink:

Noggie : Tamik ma pravdu, alespon nekecas, ze to dnes bylo bez nastrihu a siti :wink:
A vubec, bud rada, ze se Ti mimi jeste pecni v bazenku v brisku. Urcite je mu tam sqele a kazdym dnem se Ti snizuje moznost vyprcnout nedonošence 8) Podivej se na muj metrik, vzdyt Ty jsi oproti mně uplne v poho :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.7.06 19:06

Ahoj holčinky těhulky,

tak jaký máte dnes den??? Měla bych se vrátit o pár stránek zpět a určitě se nebudu muset ptát, ale… manžílek mi připravil večeři, tak vás chci jen v rychlosti pozdravit a běžet koukat na TV a cpát se:-)
Dnes je mi dobře… ani se nedivím. Kluci mě dnes vážně obskakují, tchýně uvařila oběd… btw. výbornou svíčkovou… mňam… i když sem tam cítím tlak v podbříšku, ale to neřeším… k porodu to stejně zatím není, tak co :lol:

Ohledně snů… holky, já dnes v noci rodila 4×!!! Pokaždé, když jsem šla na WC, tak se mi pak zdál jiný sen o porodu… ale mělo to svou výhodu… poprvé jsem rodila normálně… podruhé ve vodě… pak na stoličce a ve finále jsem porodila syna, který tu sedí vedle mě:-), žádného Vojtíška :roll: Brrr… ale porod byl super, takže z toho obavu nemám… já se tak nějak uklidňuju, že druhý porod je lepší jak první a první byl super, tak… :lol:

Tak já jdu večeřet, holčinky!!!

Zatím papapapapa… a mimochodem, zasmála jsem se nad tou diskuzí, co sem poslala Čečetka:-))) Lentilko, Ty jsi vážně komik :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
29.7.06 19:39

Ahoj holčiny,

já jsem dnes tak líná že se mi nechce ani psát, už jsem si Vás přečetla ráno a teď snad něco vyplodím. Porod pořád nikde, nohy jak balóny, žáha mě dnes pálí jako prase a pořád vyhlížím tu bouřku na balkóně ať do mě bací a pořád nic!

Holky představte si že mi nějakej haj… vypáčil víčko od nádrže u auta, on si jako myslel že ji vycucne ale to se přepočítal ono to nejde!!! Akorát mám to víčko celé podřené a oloupanou barvu, takže budeme lakovat.

Cinq - tak už máš malou doma? Jak dopadla ta kuchyň?

Maggy - ptala jsi se na ten ISOFIX , tak nejdřív musíš mít autosedačku já mám Maxi-Cosi CabrioFix a k té autosedačce dokoupíš základnu která zůstává v autě aby jsi nemusela autosedačku pořád pásovat, ty základny jsou k Maxi-Cosi dvě buď EASYBASE-ta lze připevnit jen pásy a funkce je úplně stejná a stojí kolem tří tisíc, ta druhá je EASYFIX (IsoFix) a připevníš ji na taková oka která jsou v autě od výroby to je ten IsoFix a stojí kolem čtyř tisíc.Na ty základny připevníš jen vajíčko a autosedačku od 9-18kg - vždycky stejné značky, taky jsou tyto autosedačky na toto zařízení mnohem dražší- aspoň od Maxi-Cosi.
Takže to máš vlastně jen na čtyři roky, protože autosedačky 15-36kg se na základnu nepřipevňují.Já jsem tu základnu ještě nekoupila, uvidím jak mě bude bavit pásování a až si olámu všechny nechty a pořádně se u toho pásání nas… půjdu ji koupit.

Dnes mám slíbený sex za jedním jediným účelem a to s tím přišel přítel sám! No tak jsem zvědavá jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí