Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26858
29.7.06 21:18

Janey taky si teď připadám děsně krásně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.7.06 21:20

Cecetko a ona čeká jen jednoho prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
29.7.06 21:21

Těch bříšek je zajímavých víc. Ta příroda se někdy dokáže vyřádit. Najeďte třeba na září 2006. Nechci tady vkládat další fotky … je to vůči těm holkám nefér. Ale zas na druhou stranu, zveřejňují je samy a dobrovolně, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
29.7.06 21:21

To je hustý!!!
Už slyším případné komentáře sousedů, tchýní a pošťaček :lol: blablabla na tobě nic není, jen to bříško - to bude určitě kluk!!!

Mimochodem, kdo jste zaregistrovaly v Nežvatlací diskusi tchýní komentáře typu: má nebo nemá TO dole, tak dneska na mě takhle zahlásila kamarádova mamka. Prý - na porod nevypadáš, máš to moc nahoře!!!

Pak se mě ještě zeptala, jak se bojím porodu 8O . Já jí mám jinak ráda, je to fajn ženská, ale tohle už bylo dost, tak jsem jí řekla - no, to je teda otázka (ještě tím hnusným tónem, že jako je úplně blbá) a pak už toho nechala.
Jak se asi bojím :roll: , jako každý ne?
Pak jsem jí položila taky otázku, jak se bála ona a bylo po ptaní. Jen bylo vidět, jak poposedávala a furt by se ptala, ale bála se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.7.06 21:22

jé, Cecetko, tos me s foteckou potesila :lol: Kdoví, jestli to nahodou neni odbarvena Lentilka bez pc korekce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
29.7.06 21:23

Cecetka - já si sama sebe v té vaně nedokážu představit, já bych do toho teda nešla, rodila jsem na normální koze-holt je to dvanáct let, taky si nedokážu představit kdybych u toho klečela nebo něco podobného.Ale to polohovací lůžko musí být určitě super, to už dnes snad mají všude.

Tak u nás je po bouřce a se mnou to nic nedělá! Ale krásně to tu vyčistilo vzduch, no paráda.

Mě se teda žádné strašné sny o porodu nezdají zatím, bát se bojím to jo, ale už se těším na ten pocit až to budu mít za sebou a budu ležet ty dvě hoďky po porodu na sále s mimískem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
29.7.06 21:24

Janey to netuším, jestli je tam jedno nebo víc.

Tamik těchto dotazů jsem ušetřena. Ale věřím, že to se*e, když se pořád každý ptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
29.7.06 21:28

Maggy ještě mrkni do toho září. Já bych teda takové fotky nezveřejňovala :oops:
Kdo ví, kdo je na té fotce,kterou zveřejnila Lentile. Ale podle velikosti prsou by to mohla být ona :lol: :lol: :lol:
( jééééééééé, ta se do nás zase pustí :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
29.7.06 21:29

Cecetka - tak takové zvláštní bříško jsem ještě neviděla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
29.7.06 21:30

Nello PA nám pořád opakuje dokola, že máme hodit všechny zábrany bokem a vyhledat si pro nás tu nejpohodlnější polohu, kdy se budeme cítit dobře a kdy se nám bude dobře tlačit. A jestli to bude na zádech (při ležení na zádech je mi do 5 minut hrozně zle), nebo na boku nebo v kleče … kdo ví? To budu vědět až bude po všem, jak jsem se cítila nejlíp :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
29.7.06 21:31

Holky, fakt si říkám, že ta příroda se dokáže někdy vyřádit. Ještě, že ta bříška jsou jen dočasná. Nosit něco takového celý život … to by bylo na mašli. Ale porodem to zmizí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.7.06 21:33

Cecetka tak jsem koukla do toho září…no, koukám, že si ani nemám na co stěžovat se svým bříšínkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
29.7.06 21:34

Maggy nééé asi!!! Cukrovinka si myslí, že jí všechno uvěříme, jak s tím sexem a pak jí člověk (Cecetka) „nachytá“ :lol:

Cecetka ty kecy fakt vyprudí, jenže dlouho ne. Já si pak přestanu brát servítky a ony se ty báby začnou urážet a bude klíííd :wink:

Jo a jsem takový prase, že furt nevím co sníst. Tak jsem teď přemítala nad půlkou polárkáče, jestli ho ztrestám celý rovnou z uměl. misky, nebo si ho jako člověk nandám půlku do misky skleněné. Jak myslíte, že to dopadlo.
Nacpala jsem celý do skla :oops: Teď ho sním (no, spíš sežeru) a pak mi bude zle!!! Ale aspoň na chvíli ukojím své nezvladatelné chuťové buňky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
29.7.06 21:37

Tamik u večeře jsem taky přemýšlela, jestli mi stačí 2 krajíce chleba nebo sním 3. A sežrala jsem 3 :! Pak jsem dojedla zbytek KOKA sušenek a zajedla to ještě arašídama. Na zpravení chuti jsem do žaludku hodila broskev a hrozny. Teď už budu jenom pít. A pak se divím, že už mám +15 kg 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.7.06 21:40

Jo holky, jdu se odvalit, už mě bolí záda :roll:
Tak dobrou a moc toho nenapiště, ať zítra zvládnu dočíst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...