Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jiz jsme se vyspinkali a cekame na odpoledni navstevy. Prijedou oboje prarodice, tak tu bude veselo
A kolem treti prijde porodni asistentka a budeme poprve Jonaska koupat v nasi vanicce. Snas se mu to bude libit vic jak koupani v porodnici, to se mu vubec nelibilo a celou dobu brecel
Ale jinak je sladky a hlavne ze hezky spinka.
Ctu jak se snazite vsechny predhanet, kdo bude mit mimiska drive
To jsem vam to dala, co
Ale urcite se teste, ted se mi spi jiz hezky - jak si lehnu tak usnu
A to spim az 4 krat denne ![]()
Tak ja jdu povesit miminkovsky pradlo, tuta tu pracka ![]()
Přeji všem krásnou neděli!
Další mimčo na cestě!
Já nemůžu v noci spát, pořád mi tvrdne bříško - tak 7/ hodina. A nic. Už bych to chtěla mít za sebou!
Do galerky jsem vlozila 2 nove fotky. Tak se muzete kochat, jak vypada hodne miminko ![]()
IvcaM píše:
Do galerky jsem vlozila 2 nove fotky. Tak se muzete kochat, jak vypada hodne miminko
A kams je šupla? Čučím čučím a nic nevidím ![]()
No ono to s tim vkladanim fotek je nejake nove. Napsalo mi to, ze fotka je uspesne vlozena a po kontrole administratorem se zviditelni.
Mozna proto, abychom nemeli v galerce moc nekompletnich fotek… tak si holt musite jeste chvilku pockat…
IvčoM Stejně se musím vrátit k tomu Tvojemu porodu - mi to nedá ![]()
Tak nějak bych si ho představovala i já - to že by mi prdla plodovka, abych vůbec věděla že jako UŽ FAKT JDU RODIT a ne nějací přiblblí poslíci. Kontrakce pravidelně a zesilující, postupně se otevírat a porod bez nástřihu, bez šití, žádná pupeční šňůra kolem krku (jak měl Kulíšek) a hoďku po porodu nevypadat zničeně. Jenže mě hrozí mimčem 3,8 kg tak nevím nevím jestli to půjde bez nástřihu
Sice si JI
poctivě matlám po každé sprše, ale nedokážu si představit že se mi taaak roztáhne a přitom nerozerve
![]()
Čečetko - ve čtvrtek mi doktor řekl, že malá neroste a má jen 2,3kg. Takže mi budou dělat oxytocinový test, jestli se ještě malé u mě líbí nebo jestli už musí ven. Proto tam jdu zítra ležet.
Polin píše: Čečetko - ve čtvrtek mi doktor řekl, že malá neroste a má jen 2,3kg. Takže mi budou dělat oxytocinový test, jestli se ještě malé u mě líbí nebo jestli už musí ven. Proto tam jdu zítra ležet.
V nemocnici se mnou ležela na pokoji holka, co jí furt tvrdili jak jí malý neroste a neroste, cpali do ní glukozu nebo co, furt chodila na průtoky a UTZ a v ukončeném 36.tt jí vyvolávali porod, že sice průtoky dobré, ale neroste tak že ho radši dokrmí venku. 2 dny před tou indukcí ho „měřili“ a prý má 2,3 kg. No a malý měl 2,55 kg ![]()
Jo, jo Woodo - taky si myslím, že ty měření nejsou moc přesné. Mě totiž minulý týden řekl dr., že porostla a má 2,7kg, což by za 14 dnů přibrala 40dkg. No a ve čtvrtek mi zase jiný dr. řekl, že ten optimismus s panem doktorem nesdílí a má jen 2,3kg. Tož nevím, jestli se nám zdrcává
. Proto z toho taky nešílím a říkám si, ať to raději pohlídají a už bych chtěla na ten oxytocin zabrat, abych nemusela zase domů a čekat. Průtoky mám taky OK. No a termín mám v podstatě za týden (ten metříkový je podle MS, tak jsem ho už neměnila), takže když porodím, tak to snad bude OK.
kacatko držím pěsti!!!
Sice už asi je miminko na světě, ale přečte si to až se vrátí a bude mít radost, že jsme s ní, žejo
!
Len-til-kah tak jak jistě víš od včera, mezi ty mladší se řadím JÁÁÁ (02/01/1983) prostě MLADICE!!!
Verulinka to je binec co??? Už tě další předběhla ![]()
Holky, jak vás tak čtu, tak jsem ráda, že mi mimčo neměří. Takže vůbec nevím, co mě devátého srpna čeká, ale nějak mě to nestresuje. Naší malou měřili do 25. týdne, kdy byla přesně dle tabulek, pak už ne. Že není riziko. Tak jsem celá zvědavá, jestli to bude hubeňour nebo tlouštík ![]()
Uvidíme, jestli ho bude příště měřit v Motole, ale to už budu 39+1, tak nevím, jestli se v tom ještě budou angažovat?
Káčátko, sice si to už nepřečteš, ale takhle předbíhat! V každém případě ať to máš co nejjednodušší a nejrychleji za sebou.
My dneska zase odjíždíme pryč, do „bezdrátového prostředí“, tak se na srpen dostanu až příští pátek (pokud mě teda taky nechytne předbíhací mánie
). Ale včerejší bouřka nepomohla, tak tomu nějak nedávám naději.
Mějte se zatím všechny fajn a zkuste některá vydržet do prvního, abych nakonec srpnová nebyla sama! ![]()
Ahoj těhulky.....
MÁME DALŠÍ MIMINKO!!!!!!
Zpráva od Kacatka: Volam sa Dasenka a dnes o 11.03 som prisla robit radost svojim rodicom. Mam 3.470 kg a 49 cm.
Velké gratulace a kdo bude dnes další na řadě???
A to ještě ani není srpen. Tak holky, do toho ![]()
kacatko
Ohromná GRATULACE, hlavně zdraví, ať Dášenka krásně roste a ať je hodňoučká!!!
Mimochodem, holky, máte někdo evidenci, jak jsme na tom s miminkama??? Nějak v tom ztrácím přehled!!!
Káčátko, obrovská gratulace. Ať Dášenka krásně roste a jste brzo doma
.