Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
30.7.06 20:00

Yoursun - určitě se uvidíme. Já už mám zabalíno… :cry: :cry: . S tím porodem bych za normální situace ještě počkala. Ale jestli tam mám ležet, tak snad porodím dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
30.7.06 20:17

Polin : dobre to dopadne :wink: uvidis, ja uz bych mozna byla i rada, kdyby mi zitra rekl, ze tam mam nastoupit 8) taky jsem zvedava, jestli uz jsem aspon na cely prst a nejen na spicku prstu :twisted: uz me nebavi, tam obden chodit v tech vedrech a cekat tam cele dopoledne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
30.7.06 20:23

Já taky frčím zítra do poradny. Musím se ještě přeptat, jak to mají s tím malováním, ale myslím, že vrchní sestra by nekecala :lol: . Každopádně jen pro jistotu, abych věděla co a jak, kdyby něco. Ale spíš se nic nechystá :(

Yoursun já mám do termínu tuším 5 dní a taky už si začínám říkat, že toho bylo dost :? !
S převalováním souhlasím, v noci vůbec každý pohyb jsou muka!!! Navíc polohu při spaní změním pouze podle toho, kolikrát jdu na záchod, tzn. 3-4 x! Pak nemám být jako přelomená (sááákra, jsem tu minule vykřikovala jak si nebudu stěžovat :roll: )

No ale já už mám vlastně smůlu, tenhle týden rodit nemůžu. Za prvé - to malování v porodnici - do Prahy prostě nééé, za druhé - zákaz od kolegyně, musíme udělat výplaty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.7.06 21:03

Čau holky, jdu se s vámi rozloučit a poprosit o držení palců. Jak budou nějaké novinky, tak napíšu Čečetce. Zatím se tady mějte a hezky se rozroďte. Ahoj Polin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.7.06 21:12

Krásný večer,
dnes jsem uvařila, vyprala, vyžehlila koš prádla. Byli jsme na návštěvě u mé babičky. :)

Jsem šikulka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
30.7.06 21:20

Polin tak já už je držím :wink:

Verulinka to víš že jsi šikulka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.7.06 21:25

Ahóóóój spotěhulenky a už i maminky:-)

nejdřív obrovské gratulace všem miminečkům, která se rodila jako o závod. Člověk tu týden není a oni se líhnou táááák hezky:-)

Jinak jdu číst a pak budu reagovat a napíšu i co já a mrně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
30.7.06 21:34

Ahoj holky, tak vás zase jednou zdravím. Já zatím nerodím, ale mám zprávy od Saryka - Šárky z Chomutova. 27.7. večer se jí narodila holčikča - Barborka. Bohužel musela rodit císařským řezem, protože měla tlak 190 na 130!! Barborka váží jen 2kg, ale prý ráda jí, tak to určitě rychle dožene. Šárka je stále na JIP, protože má stále vysoký tlak.
Všechna již narozená miminka vítám a gratuluji. Všem čekatelkám přeji pevné zdraví a ať je vše naproto bez problémů.

BambulkaH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.7.06 21:39

No, dočítat a reagovat nebudu:-)) na to nemám:-) :lol:
Tak já jsem pořád v super stavu:-)
V pondělí jsem měla 3 hodiny stahy po 10 minutách, docela hnus, nějak mi to připomnělo ty porodní bolesti :lol:
Na kontrole mi Dr. řekla, že sednout do vany, asi by mi rupla plodovka…no, kdo to měl vědět, já to statečně rozdejchávala :oops:
Každopádně miminek je nejúplněji dole, ale rodit můžu jak zítra, tak za tři týdny…tak si vyberte :lol: CS 3.
Jsem chudokrevná, což není nic divnýho při mé diagnoze a tak si tím nelámu hlavinku. I když trošku víc chudokrevná, než normálně, ale léky stejně teď brát nechci, tak co.
Jinak u maminky bylo hezky, al ejsme ráda, že jsem ve svým, dochystám posledních pár věcí a bude klid.
Malej je na týden u tchýně a pak týden zase u našich, snad do té doby porodím, dál hlídání nemám.
Tak toť novinky:-)) zítra pá pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.7.06 21:41

Šarykovi zprostředkovaně posílám hodně síly, ať je brzo fit a Barborka také ! ! ! 

PS: Takže stejný termín a holčička „jen“ 2kg a taky to jde ! ! ! !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
30.7.06 21:53

Polin : poslala jsem Ti soukromou zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
30.7.06 22:06

Sarykovi i Barborce přeji hooodně zdraví a ať jsou brzy doma!

Matulienko nazdar po týdnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
30.7.06 22:14

Saryku - hodně zdraví tobě i miminku, ať jste co nejdříve doma!!!

Verulinka to jsi teda fakt šikovná, kde na to bereš energii???

Matulienka vítám zpátky!!! Už se nám stýskalo :wink:

Polin neměj strach, dobře to dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.7.06 22:20

Yoursun - už jsem Ti odepsala. Tak dobrou a zítra ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
30.7.06 22:26

Posílám gratulace Šárce k malé Barušce, ať je vše OK, a krásně přibírá !!! POLIN: budem tu na tebe všechny myslet, bude vše OK

MATULIENKO: vítej zpět po týdnu

Zítra jdu na na kontrolu do porodnice, na ozvy, tak doufám, že breberka zase nebude pochrupkávat.. Měla hodně aktivní víkend, tak snad nebude zase stávkovat

Taky jsem dožehlila jeste další mini vecičky a velkou kupu našeho prádla, se mi z toho pořádně orosilo čelo, dám sprchu a jdu spinkat…

Dobrou noc holky !!!

P.S. Jsem zvědavá, zda bude zítra další mimko v poslední červencový den… Jinak pak už začíná náš měsíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí