Poradna duly
Jana Čurdová
MAXIK chachááá ta bude ráda, že sem stihne vlézt jednou za týden…
jak já první týdny a to jsem u toho ještě kojila…
![]()
LENTIL…no jasně šupej ke šporáku
…pošli ho do postele dopředu a něco mu slib, my tě chceme ještě psychicky připravovat na poroudek ![]()
Jasně, neb informovaná a psychicky připravená matka rodí lépe a rychleji (kidy z příručky).
A spavé dítko bude, to se nemusíš bát, to ti bude spát v kuse
:
0:30-0:35
2:17-2:45
5:10-5:38
8:14-9:02
12:12-12:14
16:54-17:03
19:35-19:58
22:27-22:29
no v podstatě celý den
![]()
ano ano ano, mě nezbývá jen souhlasit
to je přesný spánkový režim Tadeáška a nevidím důvod proč by na tom nějaký ulepený, barvu pouštějící bonbon měl být líp než jáááááááááááá
![]()
Tak vidíte, můry, teď mám kvůli vám průser - člověk chce být vtipný a je z toho málem první rozvodové stání
- takže: manžela mám krásného, inteligentního a šikovného (nic horšího bych ani nebrala
) … a protože má osobnost oplývá stejnými atributy, nemá se mi děcko po kom zmrvit, jako někomu
.
(No to snad není pravda, že zrovna vedle nás musejí bydlet takoví debilové, co pořád dělají bordel
, do toho na ně hysterické babky z bytu pod nima mlátí do topení - to pro jistotu, kdyby nááááhodou někoho nevzbudili
.)
Napindala jsem toho dneska ažaž, tak zase jindy … jdu si lízat rány
. Dobrou (teda vám spíš špatnou
) noc!
LENTILE běž si lízat a olizovat co chceš a pořádně se vyspi i s tím tvým supermanem, hehe, na spánek budeš brzy jen vzpomínat juchůůůůůůůů
![]()
Ulepený pidibonbón si to doma polepil
moc nemachruj, jakýpak spánek skrz ten tvůj břuch, kyčle, močák atd. A bude hůř
![]()
MATKY NOVOROZENCŮ NESPÍÍÍÍÍÍÍ
![]()
MAXIK moje slova moje slova a ona nám to stále ne a nevěříííí…já to vědět předem, tak si radši koupím psa......
plyšového
…
Maxik…ten tvůj boban ale na nespavce nevypadá ne?
Nevypadá, ale je, paznehtík můj milovaný
Aspoň si ho víc užiju ![]()
MAXIK mi říkej, že se to do 10 ti měsíců nesrovná…
…jak vypadá nespavost u paznehtíka......my máme pro změnu fagánka a pazgřivca
![]()
Přes den paznehtík spí max. 2× 15 min, min. 0+5 min, v noci 2-3× kojo, 1-2× just fun, usíná cca 20:00, vstává 5:00 - 5:30.
MAXIK jo přes den je krize asi všude, ale v noci to máš celkem zlatý, u nás je to horší.....zrovna drží rekord- jenže v naší posteli, tak tu čumíme jak chleba z tašky a bojíme se ho přenést, že se vzbudí, pak už je to co hodinu.....
…hlavně že bude vyspané dítě…poté táta.....a máma-chuj s ňou…
![]()
Však už na něj deset měsíců výchovně působím, tož to musí být někde vidět, ne? ![]()
A je mi naprosto jasné, že jak začne chodit do školky, budu ho páčit z pelechu heverem… ale co, hlavně že jsme zdraví ![]()
druhé noční kojo za mnou, jdu spát ![]()
Tak holky len na skok pred odjazdom..... o pol jednej praskla voda takze to vyzera ze predbieham tiez.....
Kontrakcie ziadne tak snad mala da o sebe vediet. Drzte palce… som nejaka mooooooc kludna, ale asi ked dorazim do nemocnice ma to prejde.....
Bojim stiskam ritku…
pappa ![]()
Ahoj holky,
tak jsem taky zvladla druhe nocni kojo, Jonasek spinka a ja jdu taky jeste spat. Nenechte se vystrasit, jsou i hodnejsi miminka, jako treba to nase
. Ja vstavam v noci jen 2krat tak na 1 hodinu, no nekdy dyl a jinak hezky spinkame a skoro nebrecime
Takze jsem rano i docela vyspala - tedy spim dyl a to od asi 22 hod do 9.
Kacatku preji pohodovy porod. Sice si to precte asi az potom, tak na ni aspon myslim, at to probiha treba jako u mne
Silne kontrakce mi zacaly tak za 13 hodin po prasknuti vody a mimco bylo za 18 hodin na svete, takze vecer snad jiz bude drzet drobecka v naruci ![]()
Hezke rano, dobrou noc ![]()