Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
652
29.7.06 23:36

MAXIK chachááá ta bude ráda, že sem stihne vlézt jednou za týden… :lol: :lol: :lol: jak já první týdny a to jsem u toho ještě kojila… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
29.7.06 23:38

LENTIL…no jasně šupej ke šporáku :lol: :lol: …pošli ho do postele dopředu a něco mu slib, my tě chceme ještě psychicky připravovat na poroudek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
29.7.06 23:44

Jasně, neb informovaná a psychicky připravená matka rodí lépe a rychleji (kidy z příručky).

A spavé dítko bude, to se nemusíš bát, to ti bude spát v kuse :twisted: :

0:30-0:35
2:17-2:45
5:10-5:38
8:14-9:02
12:12-12:14
16:54-17:03
19:35-19:58
22:27-22:29

no v podstatě celý den :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
29.7.06 23:50

ano ano ano, mě nezbývá jen souhlasit :lol: :lol: to je přesný spánkový režim Tadeáška a nevidím důvod proč by na tom nějaký ulepený, barvu pouštějící bonbon měl být líp než jáááááááááááá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.7.06 23:54

Tak vidíte, můry, teď mám kvůli vám průser - člověk chce být vtipný a je z toho málem první rozvodové stání :? - takže: manžela mám krásného, inteligentního a šikovného (nic horšího bych ani nebrala :idea: :wink: ) … a protože má osobnost oplývá stejnými atributy, nemá se mi děcko po kom zmrvit, jako někomu :twisted: .

(No to snad není pravda, že zrovna vedle nás musejí bydlet takoví debilové, co pořád dělají bordel :evil: , do toho na ně hysterické babky z bytu pod nima mlátí do topení - to pro jistotu, kdyby nááááhodou někoho nevzbudili :? .)

Napindala jsem toho dneska ažaž, tak zase jindy … jdu si lízat rány 8O :lol: . Dobrou (teda vám spíš špatnou :lol: ) noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
29.7.06 23:56

LENTILE běž si lízat a olizovat co chceš a pořádně se vyspi i s tím tvým supermanem, hehe, na spánek budeš brzy jen vzpomínat juchůůůůůůůů :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
30.7.06 00:00

Ulepený pidibonbón si to doma polepil :wink: :D :D moc nemachruj, jakýpak spánek skrz ten tvůj břuch, kyčle, močák atd. A bude hůř :twisted: :twisted:

MATKY NOVOROZENCŮ NESPÍÍÍÍÍÍÍ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
30.7.06 00:08

MAXIK moje slova moje slova a ona nám to stále ne a nevěříííí…já to vědět předem, tak si radši koupím psa...... :lol: plyšového :lol: …

Maxik…ten tvůj boban ale na nespavce nevypadá ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
30.7.06 00:11

Nevypadá, ale je, paznehtík můj milovaný :lol: Aspoň si ho víc užiju :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
30.7.06 00:20

MAXIK mi říkej, že se to do 10 ti měsíců nesrovná… :( :( …jak vypadá nespavost u paznehtíka......my máme pro změnu fagánka a pazgřivca :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
30.7.06 00:26

Přes den paznehtík spí max. 2× 15 min, min. 0+5 min, v noci 2-3× kojo, 1-2× just fun, usíná cca 20:00, vstává 5:00 - 5:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
30.7.06 00:45

MAXIK jo přes den je krize asi všude, ale v noci to máš celkem zlatý, u nás je to horší.....zrovna drží rekord- jenže v naší posteli, tak tu čumíme jak chleba z tašky a bojíme se ho přenést, že se vzbudí, pak už je to co hodinu..... :lol: …hlavně že bude vyspané dítě…poté táta.....a máma-chuj s ňou… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
30.7.06 00:52

Však už na něj deset měsíců výchovně působím, tož to musí být někde vidět, ne? :wink:

A je mi naprosto jasné, že jak začne chodit do školky, budu ho páčit z pelechu heverem… ale co, hlavně že jsme zdraví :D

druhé noční kojo za mnou, jdu spát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
30.7.06 01:30

Tak holky len na skok pred odjazdom..... o pol jednej praskla voda takze to vyzera ze predbieham tiez.....

Kontrakcie ziadne tak snad mala da o sebe vediet. Drzte palce… som nejaka mooooooc kludna, ale asi ked dorazim do nemocnice ma to prejde.....

Bojim stiskam ritku…

pappa 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
30.7.06 05:33

Ahoj holky,

tak jsem taky zvladla druhe nocni kojo, Jonasek spinka a ja jdu taky jeste spat. Nenechte se vystrasit, jsou i hodnejsi miminka, jako treba to nase :P . Ja vstavam v noci jen 2krat tak na 1 hodinu, no nekdy dyl a jinak hezky spinkame a skoro nebrecime :-) Takze jsem rano i docela vyspala - tedy spim dyl a to od asi 22 hod do 9.

Kacatku preji pohodovy porod. Sice si to precte asi az potom, tak na ni aspon myslim, at to probiha treba jako u mne :-) Silne kontrakce mi zacaly tak za 13 hodin po prasknuti vody a mimco bylo za 18 hodin na svete, takze vecer snad jiz bude drzet drobecka v naruci :)

Hezke rano, dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital