Poradna duly
Jana Čurdová
Silvic - tož hej překvápko. Sice víme (no tak víme … je to hooodně pravděpodobné), že to bude kluk, ale překvápko bude, jestli bude nevzhledný blbeček, anebo bude po mamince
(úúúúú, dostanu doma do těla, manžel má dovolenou a šmíruje
- dneska se proti mně všichni spikli
).
PS: Na mou duši, na psí uši, že tě lituju
!
…fakt takhle nespavý a hyperaktivní dítě nepřeju ani tobě a to je co říct…
… ajá sem nezalomila, jelikož se malej za chvíli budí , ale dali jsme si s taťuldou trochu červenýho vínečka a drželi se za ručičky…
![]()
…jooo a my taky tušili kluka, no a - byl to kluk
Viktorka příště......jenže to už nepřežiju auuuuuuuu..... ![]()
Lentilka - no já nevím, jestli je lepší mít nevzhledného blbečka po taťkovi nebo ušatou opičku po mamince… ![]()
Však mě můj chlap taky straší - Když budeš zlobit, budeš mít takového hyperaktivistu jako Silvic
- tož to bych asi nepřežila. Já bez spánku ani ránu
, nechala bych děcko hystericky vřískat … umím usnout pomalu i vestoje
.
Vlastně jsem chtěla původně holčičku, ale nějak od začátku jasně cítím, že pro tentokrát mám utrum
. Nakonec jsem ráda a pro jistotu se smiřuju s myšlenkou, že manžel holky dělat neumí (tak on si myslí, že si udělá, na co zrovna bude mít chuť, to je pitomeček, co
). Však co, hlavně, abychom byli zdraví
(… hm, to je omletá věta
). Akorát se mi začíná strachy stahovat prdel (to máš radost) - bojím se, že největší srandistky mají nejblbější porod
.
Maxiku - tys mi tu chyběla
(ta poslední věta patřila Silvic a tobě
).
Jen se neodříkej
, aspoň budeš moct jednou prudit snachu popisy hrůzostrašného porodu
… pokud ovšem nebude ze Štěpánka nakonec přece jen Kunigunda ![]()
…no já musím megasupergigasrandista, když mě druhý den po porodu primář „uklidnil“, že přirozený porod bych nepřežila já ani dítě…jouvej
…já se divím , že jsem přežila ty bolesti, a to téměř bez psychické újmy ![]()
…jen jsem jim trochu vyrvala ribstoly ze zdi, rozviklala opěrky na supermoderním porodním stole a mým superkrásným spešl na porod koupeným papučkám ukopala a odchlípla podrážky jak jsem kopala ve stoje nohama do země…blééééé…že vás moc nestraším
![]()
Já měla úžasný porod
- všeci na mě byli hodní
, každý si sáhnul
, pan primář vypadal jak plyšový medvídek (pravda, kapku použitý, ale na tu bídu
), ničím nešetřili, ani materiálem (těch kapaček oxytocinu co jsem dostala, a ten rybářský vlasec, co mi sešili kůži na břuchu, měl skoro půl metru
), ani lidma (ve finále kolem mě kmitala celá šichta - řekla bych kolik, ale kmitali tak rychle, že to nešlo spočítat
). Tak se už v životě mít nebudu, aby kolem mě tolik lidí skákalo - anglická královna hadra ![]()
MAXIK hehe, tak takhle přesně to probíhalo i u mě
jenže čím víc tím tam bylo lidí a čím víc nastával zmatek , co se mnou, tím víc mi to bylo fuck, i kdyby tam přijel japonskej zájezd s foťákama
![]()
…A hele , ten malej ulepenej bonbon zdrhnul strachy… ![]()
Člověk celou dobu čeká, až se sejde na jednom místě s Maxikem a Silvic, a když se mu to splní, tak mu totálně dojde humor
- tož to abych si šla pro jistotu sepsat parte, ne
? Počkejte babizny, až já se budu starat o svého hodňoučkého, tichoučkého, chytroučkého broučínka (s přilehlýma ušima, Maxiku
) a vy budete obě v tom, natěšené na další krvavý masakr
.
… anoooo, krev stříkala, jako když rukou do vody plácá
![]()
A kde bude Štěpánek nebo Kunigundička (brrrr
), až se ty budeš starat o to hodňoučké, tichoučké, chytroučké dítko
A kde k němu chceš přijít
?
…týýý vole mě už spí chrobáček víc jak dvě hodiny, to není možnýýýý ![]()
…LENTIL už se těším na tvou uvřeštěnou ušatou holčičku, která budeš kojit tak 16× denně jak já, a spinkat bude tak, že než stihneš usnout, bude zas vzhůru.....
![]()
Silvic
… mrňavá, ušatá, uvřeštěná, nenažraná a nespavá Kunigunda
![]()
Ježíííš, vy jste blbé … to jsem zvědavá, jak zvládnu péči o dítě, školu a ještě psaní cipovinek, když jenom to psaní zabere tolik času
!
No tak jo, bude po mně - ušaté, nablblé, uřvané až děs, tvrdohlavé jak mezek, vzteklé a hysterické, ale taky spavé, rozumíte, vy bosorky, spavé
.
Tak vidím, že mě Maxik s příspěvkem předběhla - a ještě tak výstižným
(héj, chlap už mě vyháňa
).