Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
29.7.06 22:52

Silvic - tož hej překvápko. Sice víme (no tak víme … je to hooodně pravděpodobné), že to bude kluk, ale překvápko bude, jestli bude nevzhledný blbeček, anebo bude po mamince :lol: (úúúúú, dostanu doma do těla, manžel má dovolenou a šmíruje :roll: - dneska se proti mně všichni spikli 8O ).
PS: Na mou duši, na psí uši, že tě lituju :( !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
29.7.06 22:57

…fakt takhle nespavý a hyperaktivní dítě nepřeju ani tobě a to je co říct… :lol: :lol: … ajá sem nezalomila, jelikož se malej za chvíli budí , ale dali jsme si s taťuldou trochu červenýho vínečka a drželi se za ručičky… :lol: :lol:

…jooo a my taky tušili kluka, no a - byl to kluk :lol: :lol: Viktorka příště......jenže to už nepřežiju auuuuuuuu..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
29.7.06 23:02

Lentilka - no já nevím, jestli je lepší mít nevzhledného blbečka po taťkovi nebo ušatou opičku po mamince… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.7.06 23:06

Však mě můj chlap taky straší - Když budeš zlobit, budeš mít takového hyperaktivistu jako Silvic 8O - tož to bych asi nepřežila. Já bez spánku ani ránu :oops: , nechala bych děcko hystericky vřískat … umím usnout pomalu i vestoje :roll: .
Vlastně jsem chtěla původně holčičku, ale nějak od začátku jasně cítím, že pro tentokrát mám utrum 8O . Nakonec jsem ráda a pro jistotu se smiřuju s myšlenkou, že manžel holky dělat neumí (tak on si myslí, že si udělá, na co zrovna bude mít chuť, to je pitomeček, co :lol: ). Však co, hlavně, abychom byli zdraví :! (… hm, to je omletá věta :roll: ). Akorát se mi začíná strachy stahovat prdel (to máš radost) - bojím se, že největší srandistky mají nejblbější porod :? :? :? .

Maxiku - tys mi tu chyběla :roll: (ta poslední věta patřila Silvic a tobě :idea: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
29.7.06 23:09

Jen se neodříkej :D :D , aspoň budeš moct jednou prudit snachu popisy hrůzostrašného porodu 8O 8O 8O … pokud ovšem nebude ze Štěpánka nakonec přece jen Kunigunda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
29.7.06 23:11

…no já musím megasupergigasrandista, když mě druhý den po porodu primář „uklidnil“, že přirozený porod bych nepřežila já ani dítě…jouvej :lol: …já se divím , že jsem přežila ty bolesti, a to téměř bez psychické újmy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
29.7.06 23:16

…jen jsem jim trochu vyrvala ribstoly ze zdi, rozviklala opěrky na supermoderním porodním stole a mým superkrásným spešl na porod koupeným papučkám ukopala a odchlípla podrážky jak jsem kopala ve stoje nohama do země…blééééé…že vás moc nestraším :P :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
29.7.06 23:18

Já měla úžasný porod :D :D :D - všeci na mě byli hodní :D , každý si sáhnul :oops: , pan primář vypadal jak plyšový medvídek (pravda, kapku použitý, ale na tu bídu :wink: ), ničím nešetřili, ani materiálem (těch kapaček oxytocinu co jsem dostala, a ten rybářský vlasec, co mi sešili kůži na břuchu, měl skoro půl metru 8) ), ani lidma (ve finále kolem mě kmitala celá šichta - řekla bych kolik, ale kmitali tak rychle, že to nešlo spočítat 8O ). Tak se už v životě mít nebudu, aby kolem mě tolik lidí skákalo - anglická královna hadra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
29.7.06 23:24

MAXIK hehe, tak takhle přesně to probíhalo i u mě :lol: :lol: jenže čím víc tím tam bylo lidí a čím víc nastával zmatek , co se mnou, tím víc mi to bylo fuck, i kdyby tam přijel japonskej zájezd s foťákama :lol: :lol:

…A hele , ten malej ulepenej bonbon zdrhnul strachy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.7.06 23:25

Člověk celou dobu čeká, až se sejde na jednom místě s Maxikem a Silvic, a když se mu to splní, tak mu totálně dojde humor :roll: - tož to abych si šla pro jistotu sepsat parte, ne :? ? Počkejte babizny, až já se budu starat o svého hodňoučkého, tichoučkého, chytroučkého broučínka (s přilehlýma ušima, Maxiku :idea: ) a vy budete obě v tom, natěšené na další krvavý masakr :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
29.7.06 23:30

… anoooo, krev stříkala, jako když rukou do vody plácá 8O 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kde bude Štěpánek nebo Kunigundička (brrrr 8O :? :evil: :roll: ), až se ty budeš starat o to hodňoučké, tichoučké, chytroučké dítko :?: A kde k němu chceš přijít 8O 8O 8O ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
29.7.06 23:30

…týýý vole mě už spí chrobáček víc jak dvě hodiny, to není možnýýýý :lol:

…LENTIL už se těším na tvou uvřeštěnou ušatou holčičku, která budeš kojit tak 16× denně jak já, a spinkat bude tak, že než stihneš usnout, bude zas vzhůru..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
29.7.06 23:33

Silvic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: … mrňavá, ušatá, uvřeštěná, nenažraná a nespavá Kunigunda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.7.06 23:34

Ježíííš, vy jste blbé … to jsem zvědavá, jak zvládnu péči o dítě, školu a ještě psaní cipovinek, když jenom to psaní zabere tolik času 8O !
No tak jo, bude po mně - ušaté, nablblé, uřvané až děs, tvrdohlavé jak mezek, vzteklé a hysterické, ale taky spavé, rozumíte, vy bosorky, spavé :! :! :! .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.7.06 23:36

Tak vidím, že mě Maxik s příspěvkem předběhla - a ještě tak výstižným :roll: (héj, chlap už mě vyháňa :? ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí