Poradna duly
Jana Čurdová
Chtělo by to seznámek, jako dělá Evewolf v červenci, to bylo krásně přehledný, nechce se toho někdo ujmout? ![]()
AHOJ holčiny,
tak se hlásím, že jsem stále vcelku. Bříško dole stále pobolívá. Včera jsem byla ve Vankovce (nakupní centrum) s mamkou, a bylo to večer pak už dost nesnesitelné. Malá se mele jak o život, tak doufám, že vykoukne brzo ![]()
Jinak Káčátko : Posílám obr gratulace k Dášence, at ti dělá jen samou radost a máš dosti mlíčka !!!!
Mischiino - já mám taky pocit, že se malá asi zbláznila. V pátek večer se mlela zrhuba 4 hodiny v kuse a ne a ne přestat, já jsem si říkala, jestli se jít am něco neděje, ale byla to síla ![]()
Holky, vy jste to tady teda pěkně večer rozjely, uffff, tolik stránek, to jsem měla teda co dělat.
´Káčátko velké gratulace k Dášence!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bůůůůůůůůůůůůů já už chci takyyyyyyyyyyy, když mě budete takhle každá předbíhat tak se nedočkám.
Tak včera jsem měla slíbený sex, jako že to pomůže a hádejte jak to dopadlo, usnula jsem jako dřevo, takže zase nic.Pokus byl ráno ale prý jsem se u toho řechtala a čučela do zrcadla tak dílo nebylo dokonáno a že se prý na to může vyprdnout když se mu směju, ale já jsem vážně musela. Fakt za to nemůžu.Asi mi to břicho zůstane napořád.
Cinq - to musíš být šťastná jak blecha že už máš cácorku doma že?Aspoň budete čekat na miminko spolu, to bude lepší než by přijela a uteklo jí to. Tomášek se ode mě teď nehne, kdyby to na mě prý přišlo že musí být u toho.Včera dělal dokonce chytrého u skorotchýně že prý musíme nějak ten porod vyvolat, ale že neví jak.Večer mi ležel na břiše a přemlouval malou ať už za ním vyleze že na ní čeká už dlouho a ona ho kopla do škraně a bylo.Fakt sranda s těma dětma.
Jdeme na procházku tak se kouknu večer kdo mě zase předběhl, včera jsem byla s chlapama taky na procházce a velké a nic.Tak zatím.
My jsme se teď vrátili. Jako už několikátou neděli po sobě jsem uvařila výýýborný oběd (v hospodě
). Dala jsem si svíčkovou, přítel klasicky vepřo-knedlo a tak jsme se nadlábli, že se teď vzmůžeme jedině na povalování - já u PC, přítel u formulí!!! No ono nám to taky asi brzo skončí!!!
Venku je taková hnusná prádelna, že jít na procházku by byla vražda
, snad nějak navečer!
Jeeej, tu sa rodilo. Kacatko - veľa zdravíčka a šťastíčka tebe aj dcérke
Inak vidím, že Lentilka a spol. sršia humorom jedna radosť. Baby nech vám to vydrží čo najdlhšie.
A tehudemencia u mňa funguje statočne: lebo v noci som budila priateľa a pýtam sa ho, čo zistil, on sa prebral a pýta sa, kde mal čo zistiť, ja mu nato hovorím, že veď si bol na záchode, tak čo si zistil, a on že nebol na záchode a čo by tam vraj mal zisťovať, ja že bol a chcem vedieť čo zistil. Tak som sa s ním ešte chvíľu dohadovala a potom som vraj nazúrene mávla rukou a otočila sa na druhý bok. A dnes to každému rozpráva a všetci sa na tom bavia. Ja som proste zo sna hovorila vždy, ale teraz báchorkujem snáď každú druhú noc Mne to už vážne kvapká na maják to tehotenstvo. A okrem toho každý deň niečo rozsypem, rozlejem, no horor. ![]()
SAARY: jojo taky jsem to tak měla včera, to byl opravdu extrém dokonce mamča třikrát si dala ruku na mé bricho a snad dvě minuty či více v kuse se tam boulila..
![]()
Ahoj holky!
Tak především: Obrovská gratulace kacatku a její Dášence
Holky, mějte se co nejlíp a ať jste brzo doma a v pořádku .
Jinak já měla zase dneska ráno.. Bylo mi nějak divně. No a nakonec to dopadlo, že jsem se vrhla k záchodu a už to ze mě padalo horem. Navíc mi praskla žilka, takže mi z nosu k tomu kapala krev… Ještěže jsem předtím byla na velký. A taky že jsem nezačala rodit.. To bych pak využila všechny otvory
Teď se tomu směju, ale velká legrace to nebyla. Připadala jsem si úúúplně mimo.
Jinak je vše OK a já jdu na zahradu do bazénu. Tož vám přeju krááásné odpoledne a bez obtíží.
Kačkač
Mimulik - tak z toho si nic nedelej, ze ti vsechno pada, ja si pripadam jako nejvetsi nesika, posledni mesic jsem fakticky priserna a vic toho pokazim, dobra prevence je do niceho se nepoustet… ![]()
Tamik - i u nas husi formule, hruuuuzaaaa, ale pry uz jenom par kol ![]()
Teda …huci formule, nevim co je husi formule
boze, to tehotenstvi, to je sila, uz ani neumim psat
kacenka78 to muselo být husté!!! Hlavně že už je ti líp! Ono to počasí nám taky nepřidává
, co vím, tak kolem mě taky spousta lidí má potíže se sr…čkou!!! Já zatím odolávám
, uvidíme, jak dlouho!
saary já si občas připadám, že kromě psaní už neumím ani pořádně číst!!! O počtech nemluvím!!!
KACATKO gratuluji k holcine…to byla rychlost ![]()
Holky tak polovina srpna snad porodi v cervenci ![]()
Jinak ja jsem mrtva
nafukovala jsem bazen pro dcerku na terasu…myslela jsem,ze vyplivnu plice a to i s prdolou
a potom jsem tam nanosila vodu po kyblech,mam ruce jak opice,zacalo me bolet bricho z toho
treba porodim
pak prisel pritel domu,ten me zprdnul
ze jsem mela pockat na nej…ale znate me
ja a cekat
![]()
NellaB dcerka taky premlouva prcka,at vyleze
ale to proto,protoze bude moct spat u tchyne
protoze ma na zahrade velky bazen a kocku ze psem
a tchyne pro ni i z okna skoci ![]()
Jo a dcerka mi prejmenovala prdolu
pry to nebude Gabriel-Yves…ale Maximus a nejak ji to nechce pustit…(ale je to lepsi nez jmeno co mu dala predtim…Oggy ![]()