Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
30.7.06 12:52

Chtělo by to seznámek, jako dělá Evewolf v červenci, to bylo krásně přehledný, nechce se toho někdo ujmout? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
30.7.06 12:59

AHOJ holčiny,

tak se hlásím, že jsem stále vcelku. Bříško dole stále pobolívá. Včera jsem byla ve Vankovce (nakupní centrum) s mamkou, a bylo to večer pak už dost nesnesitelné. Malá se mele jak o život, tak doufám, že vykoukne brzo :-)

Jinak Káčátko : Posílám obr gratulace k Dášence, at ti dělá jen samou radost a máš dosti mlíčka !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
30.7.06 13:11

Kačatko - také se přïdáváme ke gratulaci!!! Hodně štěstí!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.7.06 14:04

Mischiino - já mám taky pocit, že se malá asi zbláznila. V pátek večer se mlela zrhuba 4 hodiny v kuse a ne a ne přestat, já jsem si říkala, jestli se jít am něco neděje, ale byla to síla :lol:

Holky, vy jste to tady teda pěkně večer rozjely, uffff, tolik stránek, to jsem měla teda co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
30.7.06 14:06

´Káčátko velké gratulace k Dášence!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bůůůůůůůůůůůůů já už chci takyyyyyyyyyyy, když mě budete takhle každá předbíhat tak se nedočkám.

Tak včera jsem měla slíbený sex, jako že to pomůže a hádejte jak to dopadlo, usnula jsem jako dřevo, takže zase nic.Pokus byl ráno ale prý jsem se u toho řechtala a čučela do zrcadla tak dílo nebylo dokonáno a že se prý na to může vyprdnout když se mu směju, ale já jsem vážně musela. Fakt za to nemůžu.Asi mi to břicho zůstane napořád.

Cinq - to musíš být šťastná jak blecha že už máš cácorku doma že?Aspoň budete čekat na miminko spolu, to bude lepší než by přijela a uteklo jí to. Tomášek se ode mě teď nehne, kdyby to na mě prý přišlo že musí být u toho.Včera dělal dokonce chytrého u skorotchýně že prý musíme nějak ten porod vyvolat, ale že neví jak.Večer mi ležel na břiše a přemlouval malou ať už za ním vyleze že na ní čeká už dlouho a ona ho kopla do škraně a bylo.Fakt sranda s těma dětma.

Jdeme na procházku tak se kouknu večer kdo mě zase předběhl, včera jsem byla s chlapama taky na procházce a velké a nic.Tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
30.7.06 14:29

My jsme se teď vrátili. Jako už několikátou neděli po sobě jsem uvařila výýýborný oběd (v hospodě :lol: ). Dala jsem si svíčkovou, přítel klasicky vepřo-knedlo a tak jsme se nadlábli, že se teď vzmůžeme jedině na povalování - já u PC, přítel u formulí!!! No ono nám to taky asi brzo skončí!!!

Venku je taková hnusná prádelna, že jít na procházku by byla vražda 8O , snad nějak navečer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
30.7.06 14:52

Jeeej, tu sa rodilo. Kacatko - veľa zdravíčka a šťastíčka tebe aj dcérke

Inak vidím, že Lentilka a spol. sršia humorom jedna radosť. Baby nech vám to vydrží čo najdlhšie.

A tehudemencia u mňa funguje statočne: lebo v noci som budila priateľa a pýtam sa ho, čo zistil, on sa prebral a pýta sa, kde mal čo zistiť, ja mu nato hovorím, že veď si bol na záchode, tak čo si zistil, a on že nebol na záchode a čo by tam vraj mal zisťovať, ja že bol a chcem vedieť čo zistil. Tak som sa s ním ešte chvíľu dohadovala a potom som vraj nazúrene mávla rukou a otočila sa na druhý bok. A dnes to každému rozpráva a všetci sa na tom bavia. Ja som proste zo sna hovorila vždy, ale teraz báchorkujem snáď každú druhú noc Mne to už vážne kvapká na maják to tehotenstvo. A okrem toho každý deň niečo rozsypem, rozlejem, no horor. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
30.7.06 15:09

SAARY: jojo taky jsem to tak měla včera, to byl opravdu extrém dokonce mamča třikrát si dala ruku na mé bricho a snad dvě minuty či více v kuse se tam boulila.. :wink: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
30.7.06 15:10

Ahoj holky!
Tak především: Obrovská gratulace kacatku a její Dášence :-) Holky, mějte se co nejlíp a ať jste brzo doma a v pořádku .

Jinak já měla zase dneska ráno.. Bylo mi nějak divně. No a nakonec to dopadlo, že jsem se vrhla k záchodu a už to ze mě padalo horem. Navíc mi praskla žilka, takže mi z nosu k tomu kapala krev… Ještěže jsem předtím byla na velký. A taky že jsem nezačala rodit.. To bych pak využila všechny otvory :-D Teď se tomu směju, ale velká legrace to nebyla. Připadala jsem si úúúplně mimo.
Jinak je vše OK a já jdu na zahradu do bazénu. Tož vám přeju krááásné odpoledne a bez obtíží.
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.7.06 15:30

Mimulik - tak z toho si nic nedelej, ze ti vsechno pada, ja si pripadam jako nejvetsi nesika, posledni mesic jsem fakticky priserna a vic toho pokazim, dobra prevence je do niceho se nepoustet… 8)

Tamik - i u nas husi formule, hruuuuzaaaa, ale pry uz jenom par kol 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.7.06 15:32

Teda …huci formule, nevim co je husi formule :lol: boze, to tehotenstvi, to je sila, uz ani neumim psat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
30.7.06 15:33

kacenka78 to muselo být husté!!! Hlavně že už je ti líp! Ono to počasí nám taky nepřidává :roll: , co vím, tak kolem mě taky spousta lidí má potíže se sr…čkou!!! Já zatím odolávám 8) , uvidíme, jak dlouho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
30.7.06 15:34

saary já si občas připadám, že kromě psaní už neumím ani pořádně číst!!! O počtech nemluvím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
30.7.06 16:38

KACATKO gratuluji k holcine…to byla rychlost :D

Holky tak polovina srpna snad porodi v cervenci 8O

Jinak ja jsem mrtva 8O nafukovala jsem bazen pro dcerku na terasu…myslela jsem,ze vyplivnu plice a to i s prdolou :lol: a potom jsem tam nanosila vodu po kyblech,mam ruce jak opice,zacalo me bolet bricho z toho 8O treba porodim :lol: pak prisel pritel domu,ten me zprdnul 8O ze jsem mela pockat na nej…ale znate me :oops: ja a cekat :lol: :lol:

NellaB dcerka taky premlouva prcka,at vyleze :lol: ale to proto,protoze bude moct spat u tchyne :lol: protoze ma na zahrade velky bazen a kocku ze psem :lol: a tchyne pro ni i z okna skoci :roll:

Jo a dcerka mi prejmenovala prdolu 8O pry to nebude Gabriel-Yves…ale Maximus a nejak ji to nechce pustit…(ale je to lepsi nez jmeno co mu dala predtim…Oggy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
30.7.06 16:57

Káčátko velikánská gratulace k Dášence. To byly fofry :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie