Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím při pondělku!
Zase to vypadá na vedro, že? Moc jsem se nevyspala, ale naštěstí to můžu během dne dohnat. I když plánuju, velký úklid a už nějaké chystání pro mimčo, protože to jsem nechávala až na srpen. Jinak jsem včera koupila takovou tašku v Tescu – na přebalování. Tedy ona na to určená není, ale je šikovná, pěkná, s kapsama a hodí se i ke kočárku. No a když jsem viděla, že stojí 139,– nebo tak nějak, tak jsem si řekla, že jí prostě beru.
Asi dneska půjdu vyzkoušet, jestli půjde přidělat na kočárek.
Taky vám dám do galerky jednu fotku s kamarádama z oslavy - tři pupky vedle sebe, ale jen jeden je těhotnej - byla legrace. ![]()
Kačkač
Kačenka78, Tamik nic si z toho nedělejte, tady to taky vypadalo na příjemný, vcelku chladnější den, a PRD. Oskar se už zase klube ven a je tam dusno ![]()
Koukam,ze vsude stejne,rano to vypadalo na dest a ted slunicko sviti o 106
a ja si tak rikala,jaky to bude krasny zatazeny a chladny den
a ono PRD ![]()
Dcerka me ukecala na pizzu(nemusela dlouho
Tak jsem ji objednala
ja snad ty posledni dny priberu nejvic,za cele me tehu
![]()
Taaak jsem si poslala objednávku na Oriflame - dneska začíná nový katalog - a teď už můžu klíďo píďo rodit, páč fšechno, co jsem chtěla, bylo na skladě, a vyzvednout to může i manža, kdyby náááhodou
tož su klidná ![]()
Já už chciiiiiiiiiii rodiiiiiiiiiiit! Mě už to fakt nebaví!
Cinq : No jelikož mám před sebou 400g nugetu, tak si klidně můžeme podat ruce ![]()
Kacenko o nugete mi ani nepis
ja ji totiz muzu sezrat na posezeni(jinak to nejde rict) a to nemusim byt ani tehotna
Takze tu kupuju jenom v minisklenickach,kdyz delame palacinky ![]()
Woodoo copak jsi si objednala ![]()
Tak jsem se rozhodla. Prostě prdím na úklid a jdu do bazénu ![]()
Kačkač
Hmmm, tak já za týden 0,5 kg!!!
Doufám, že je to „jen“ nějaké to zadržování vody, nebo jak
!
No a včera jakože večeře… Zapomněli jsme koupit pečivo, tak hrozné dilema, co jako sníme, abysme neumřeli hlady. Takže jsme vyndali z mrazáku picu - byla jen 300 g a měli jsme jí napůl, pak zelenina, kuřecí stehno od soboty, vajíčka natvrdo,… takže nakonec jsme dojídáním zbytků snědli víc jídla, než kdybysme to pečivo koupili
! Ale byla to dobrota!
Cinq píše:Woodoo copak jsi si objednala
Samé blbiny, bez kterých bych se klidně obešla, ale proč
Jako třeba krém na ruce, sprcháče, mýdla, lak na vlasy a na nehty, rtěnku, balzámy na nohy a pleťové masky… a vůbec samé pi…viny. Hodně toho používám já sama a něco dávám jako dárky k narozkám, k vánocům a tak a kupuju to průběžně - když jsou slevy
a podarovávám to jak kdo co má.
Tamiku taky jsem fčera dojídala „zbytky“ - Tomové byli pryč - a co nesežralo mě, sežrala jsem já. Si říkám, jestli si tělo nedělá nějaké zásoby k porodu nebo co ![]()
Cinq pizzu bych si dala taky. Mňam mňam! Jenže naposledy když jsem si ji objednala - do nemocnice na pokoj
tak jsem se jí tak přecpala, že jsem pak šla zvr*cet a bylo to dooost nepříjemné - měla jsem pocit, že na tom záchodě snad porodím
Teda ne že bych už nechtěla jít rodit, ale zvracet prosííím neeee. A to známá rodila tak, že měla děsný průjem, ani nepotřebovala klystýr, a do toho furt blila jak Amina. Teda fujtajbl já jsem ale hnusník. Omlouvám se za nechutnosti ![]()
Šla jsem si udělat další maliníkový čaj a mezi těma lístkama bylo slepičí pírko
![]()
PS: Jo dopíjím 3. balení a na porod to nevypadá
![]()
Šári - hodně zdraví a štěstí Vám oběma! Šárka
Jinak, poradnu mám až ve středu. Jsem zvědavá. Se spaním to je čím dál horší. Hrozně mě bolí břuch, tak i přes den, ale to lépe snáším. Také v zádech a ve stehnech
No, já se bojím, že to ani nepoznám, poprvé to bylo uměle vyvolané a tak ani nevím. Ne, že bych chtěla mimi vypudit předčasně, ale ono to prý vypadá, že je asi starší. V tom případě bych byla ráda, kdyby se cácorce chtělo ven
. Před 14ti dny jsem měla čípek 1cm a otevřený… Tak si říkám, že by to mohlo pokračovat
. Uvidíme… Navíc je zase takový hnusný dusn
![]()
Jo a hrozně mě bolí stydká kost, snad pořád, máte to také? ![]()
xaxkx píše:Jinak, poradnu mám až ve středu. Jsem zvědavá. Se spaním to je čím dál horší. Hrozně mě bolí břuch, tak i přes den, ale to lépe snáším. Také v zádech a ve stehnech
Jo a hrozně mě bolí stydká kost, snad pořád, máte to také?![]()
No, já se bojím, že to ani nepoznám, poprvé to bylo uměle vyvolané a tak ani nevím.
Jsem na tom velmi velmi podobně - Kulíška mi taky vyvolávali, takže se furt děsím, že pokud mi neprdne plodovka, nebudu ani vědět, že mám už jet a porodím někde po cestě, když ten druhý porod bývá prej rychlejší. A stydká kost mě bolí úplně děsně - nejvíc v noci, když se mi chce hooodně čůrat a já se jen tak tak zvednu z pelechu, to mi už kolikrát vyhrkly slzy od bolesti
Kacatko a Sari moc gratuluji k mimiskum a preji at vam delaji jen a jen radost a jste zdravy !!
Tak tu jiz mame na navsteve oboje prarodice. Mamka prave vari merunkove knedliky, tak se jiz moc tesim na obed
Merunky primo bych pry moc jist nemela, tak nam nezbyde nez delat knedliky ci kolace. Ale uvidime, pokud nebude mit Jonasek dneska odpoledne problemy, tak je jist muzu. Nasi tu budou cely tyden a rodice manzela jedou dneska zase domu. Jonasek je stale hodny a docela se i vyspim.
Pocasi je prijemne a tak se odpoledne pujdeme projist s kocarkem ![]()
Milhausko - jak se dari vasemu miminku?