Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
31.7.06 17:59

Woodoo ty dokážeš povzbudit :lol:

Cinq neboj, prcek počká, až budete mít postýlku doma!!!
A kolik že je příteli?

Noggie tak já mám v břiše miminka 2 8) , za týden půl kila!!!
Týjo, to by byla sranda - to bych celkem čuměla 8O !!! Fakt je, že vanu mám pořádnou!!!

Blížím se fotce, co sem vkládala Cecetka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
31.7.06 18:02

woodoo : A kde rodila? Já mám právě 153cm a docela mě vyhrožují. Chci to ale zkusit normálně. Pánev mám prý dobrou..

Holky, teď jsem tu všude zametla a zase ze mě leje.. Budu si muset dát sprchu. Ale ještě prach a nějaký to poklízení.. chjoo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.7.06 18:14

Tamik tak doufam,ze na tu postylku cekat nebude 8O protoze to muze trvat jeste 2 tydny :lol: rekli,ze maximalne 6 tydnu 8O a oni to snad dodrzi :roll:
Jinak priteli bude 37 let :lol: ale vypada na 30 let a obcas mi prijde,ze se chova jako 15 lety pubertak(no obcas…ono to je skoro porad :lol:

Ted povinne koukam na Harry Potter 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
31.7.06 18:19
kacenka78 píše:
woodoo : A kde rodila? Já mám právě 153cm a docela mě vyhrožují. Chci to ale zkusit normálně. Pánev mám prý dobrou..

No ona rodila na (ve) Vsetíně, z Prahy trochu z ruky :lol: a je to skoro 12 let, takže si myslím, že za tu dobu se v porodnictví zas o něco pokročilo. A pánev má taky dobrou, 3. dítko (před 5 lety) totiž bylo přesně napříč a taky rodila klasicky. Ale spíš proto, že jim řekla, že tak CHCE rodit. Císaře ji navrhli hned u prvního, ale ona se nedala, až kdyby mimčo nebylo OK. No ona je fakt takový diblík - teďka váží 47 kg i s botama. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.7.06 18:25

Cinq jsou to potvory s tou postýlkou co? Kdyby jí měli dodat dřív, dodají jí určitě později a teď ten termín dodrží - to je jak na potvoru!!!
Ale budu ti držet pěsti, aby jí dodali co nejdříve, uvidíš, třeba jí zrovna zítra dovezou :wink: !

Jdu číst časák, dneska mi dorazila nová Betynka a já se k tomu ještě nedostala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
31.7.06 18:27
Tamik píše:
Woodoo ty dokážeš povzbudit :lol:

Že jo to jsem celá já :lol:
Neboj taky mi občas lepila pr**l, tak cucám spešl homeopatika, abych neměla strach z porodu a světe div se, pomáhájí. Stresovala jsem teda víc. Teď už se ani moc nebojím, dokonce jsem manželovi řekla, ať je radši doma s Kuldou, než u porodu, že ho tam až tak nepotřebuju. Nejdřív si myslel, že kecám a machruju, ale fakt nemám strach. Jooo teda teď zrovna, uvidíme na sále :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
31.7.06 18:31
Cinq píše:
Tamik tak doufam,ze na tu postylku cekat nebude 8O protoze to muze trvat jeste 2 tydny :lol: rekli,ze maximalne 6 tydnu 8O a oni to snad dodrzi :roll:

To jsou ale blbečci. 8O Určo musí vědět, že to spěchá a čím dřív tím líp. Vidím, že některé věci jsou stejné v Čechách i ve Francii :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
31.7.06 18:35

Tamik tak na tu, na té fotce určo nemáš :lol: :lol: :lol:

Holky, už jsem nakoukla i do září a oznámila jim tam, že jim 1.9. přijdu říct, že jsem ještě 2v1 8O

Dneska ze mě celý den jen leje. Fuj, jsem celá hnusná, ulepená a břichatá. Sprchlo tady docela silně, ale jen chvilinku, vzduch to nijak neosvěžilo :? Ale na zítřek hlásí jen kolem 25 stupňů … to by byla paráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.7.06 18:52

Holky,stihla jsem prevlect nasi postel a hodit to do pracky :D to byla fuska 8O ale ted co jsou ty vedra,tak povleceni je upocene raz dva :? menime ho ted dost casto :?

Tamik a Woodoo jsou to proste… (nevim co,nerada jsem sprosta :lol: jeste mi ta prodavacka rikala,ze to urcite prijde driv,ze to nikdy tak dlouho netrva,no to vidim :? kdyz jsme tam kupovali kocar,tak rikala,ze minimalne 6 tydnu(na kocary se ceka dele 8O a po dvouch tydnech volala,ze uz si pro to muzeme prijit 8O (je to z kamenneho obchodu,ale vse je na objednavku,maji jenom vzorky v obchode.

Asi jdu uskrtit svoje dite 8O myje mi dvere na terasu 8O to budou smouhy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
31.7.06 19:00

Cinq, manželovi je také 37 a já mu pořád říkám, že vypadá na víc :lol: :lol: :lol: , ale není to pravda :lol:

Holčinky, našla jsem v deníčkách docela - pro nás - nyní zajímavý článek https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.7.06 19:03

Cinq ,
neškrť ji apošlu šupem k nám, mě nějaká ta šmouha nevadí, hlavně, že to bude hotové:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.7.06 19:10

Monaliza24 tak to ja ho moooc chvalim :lol: jak mlade vypada :lol: on se pak citi dobre :wink:

Matulienko poslu,ale za dobre odvedenou praci nerucim :wink: a samozrejme to nebude zadarmo :twisted: pry jeden nanuk za hodinu(kdyz je takovy parak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.7.06 19:10

Monalisa24 to jsem zrovna dneska říkala sestřičce, že vůbec nevím, jak a jestli TO poznám :lol: ! Ale prý nemám mít strach a poznám to, tak snad nekecá!!!

Jsem si přečetla kousek časopisu a tak se mi chce spááát!!! Asi to půjdu chvíli zkusit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
31.7.06 19:13

Noggie zapomeň na to, že mě necháš samotnou přenášet až do září :! :lol: :lol: :lol:

Holky Dr.mi sice dneska kontrolovalpolohu na UZ,ale sám říkal „Měřit už nebudeme“, takže ani netuším, jak asi můžeme být velicí. Ale je to jedno, stejně tu velikost miminek neovlivníme.

Manaliso tak už jsem si to přečetla, ale jak píše Tamik nám PA taky říkala, že nemusíme mít strach, že TO poznáme. Tak já ji teda věřím, no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.7.06 19:14

Cinq ..jen ať dorazí beruška, bude každou půl hoďku rovnou pohár:-))
Já jsem z toho stěhování postelí nějaká strhaná:-))
Ještě jsem pověsila prádlo, teď peru druhé, mezi tím jsem vypudlila umyvadflo, nachystala velkýmu svačiny a kafíčko, ostříhala muškáty.
No a velkej si ani těch postelí nevšiml, natož, aby zaregistroval nachystanou postýlku a naplněnej přebalovák..no,je to chlap…ale já mu to psala smskou, tak už to asi absorboval a drobnost jako pusunuté postele si člověk nevšimne, že jo? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí