Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26857
31.7.06 19:18

Taky mě ještě čeká převlíknout peřiny a všechno vyprat a vyžehlit. Jéééé, kéž by to bylo na podporu porodu :D

Cinq a jestli má malá tolik energie, tak ji pošli i k nám. Za odměnu si může vybrat cokoli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
31.7.06 19:19

Cinq hezky ji pochval jak je šikovná a když bude někde šmouha tak na to prď :wink: Mě Kulíšek taky „pomáhá“, ale radši ho nechám, dokud ho to baví a chce pomáhat

Snědla jsem teď 3 tousty se sýrem a šunkou a nakrájela si k tomu rajčata a posolila je, noo a samozřejmě čuně největší, jsem si pokýpala břuch i prsa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.7.06 19:19

Matulienka to je ale vandrák, kafe bylo od žida??? To je legrace, ale to ty víš, viď???

Já zase říkala tomu mojemu lumpovi včera, že vzhledem k tomu, že ani jednou kdy jsem byla u jeho rodičů autem si nevzpomněl, že tam máme ten košík, tak bude muset ty věci (povlečení do koše atd.) vyprat, až ho teda dostane k nám. Koukal vééélice překvapeně, pak že prý se to prát nemusí :wink: , což jsem mu vysvětlila, že neexistuje.

Ale jen jsem ho tak zlobila, ten košík přivezem až bude na stopro hotový pokojík, už teď jsme tu jak ve skladišti 8O ! No, tak doufám, že tento týden! Ale praní mu asi zůstane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.7.06 19:22

Woodoo já dnešní den v bílém tričku kupodivu přežila bez fleků. Ani není poznat, co jsem měla k obědu :wink: ! Ale to je nějaká náhoda…
Měla bych jíst nahá a rovnou ve sprše, abych minimalizovala škody :lol:

Cecetka nezbývá nám, než těm PA a ostatním věřit, že to fakt poznáme 8) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
31.7.06 19:23

Cecetko neboj, do září kdyžtak vkročím s tebou :wink:
Vy se tady pořád bavíte o velikosti a váhy miminek a já ještě ani jednou neslyšela o váze a velikosti miminka. No fakt, ještě mi to nikdy neřekli :! :cry:
Ale vzhledem k tomu, že potvrzují termín, tak předpokládám, že odpovídá tabulkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
31.7.06 19:23

Woodoo tak to je u mě normální. Doma to už neřeším (no a co, tak mám pokypaný břuch, no se z toho všichni nepo***te 8O ), ale venku si dávám velkého majzla, abych nevypadala jako čuně :roll:

Holky, dneska jsemn pesimistická až hrůza. Jdu do vany, umyju si i vlasy a snad se budu cítit líp. Tak papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
31.7.06 19:26

Tamíku vy taky ještě nemáte hotový pokojík? Tak nejsem sama. Mě přijdou teprve zítra vyštukovat. A já z toho mám deprese, že nestíhám…to jsi mě docela uklidnila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.7.06 19:28

Já jsem byla na měření minulý týden a tam jsem měla 3020g. Tak jsem se „podivila“, že se mi to jako zdá dost 8O a doktor mi řekl, že jako co chci, když sama nejsem žádnej DROBEK. Tak nevím, jestli myslel výšky (180cm) nebo váhu, což teď není přeci objektivní, jelikož jsem už přibrala asi 26kg :D 8O :! . To pak shodím raz dva, ne :D :?: A když jsem se ptala, jestli je možné říct mi PŘIBLIŽNOU délku mimin ka, tak mi řekl, že přiměřeně. :roll: Zajímavý. Tak už jsem byla raději potichu. Jinak dr v poradně mi zase řekl, že váhový přírůstek je v poho… a že jsou horší, takže co jako řeším :P . Tak jsem se rozhodla, si dávat ještě do nosu. Jestli mám shazovat 25kilo nebo 30kilo, v tom není rozdíl :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
31.7.06 19:34

Ahojky holky,
dovezli nám kupu meruněk, takže jen nakukuju..
Noggie vůůbec nic si z toho nedělej, ségře řekli 2dny před porodem, že malej má 3,60 no a měl rovný 3kilča :! :idea: :arrow: prostě to už teď nemůžou tak přesně změřit..

Jinak si nedělám iluze, že čím lehčí miminko, tím lehčí porod :roll: nejstarší ségra měla 1.dítě 2,80 a porod byl masakr :evil: její kámoška měla holčičku 4kila a říkala, že ani nevěděla, jak porodila, takže je to v něčem jiným :roll: :? 8)

Zítra jdu do poradny a na ozvy, tak už jsem dopředu přichystaná, že se vůůbec NIC nechystá, ale to už taky beru s rezervou - ségře to řekli den před porodem 8)

Tak se tu mějte krásně, já jdu pokračovat v meruňkách :twisted: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.7.06 19:37

janey tak to rozhodně nejsi sama!!! Ale my jsme už skoro u konce. Jde mi teď hlavně o to, aby se tam nastěhovaly zpátky ty skříňky a tak, stejně mimi bude ze začátku u nás. To si přítel zatím asi nepřipouští :? , ten mě pak trefí, že na něj spěchám a máme prcka u sebe :wink: ! Ale lepší než by se tu běhalo s vrtačkou a miminkem zároveň :!

Cecetka jen si pěkně odpočiň a naber síly, za chvíli se určitě ukáže Len-til-kah a začne zásobovat humorem, tak abys to při případném zítřejším dočítání ustála :lol: :lol: :lol:

xaxkx teda ten tvůj nick napsat, to je maturita!!!
Máš velice netaktního doktora 8O , ale shoduju se s tebou v názoru, jestli mám shazovat o pár kilo víc nebo míň, vyjde nastejno.
Jen počkej, jak si pak budeme nadávat :cry: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.7.06 19:44

Tamík - to vzniklo kdysi, když jsem si zakládala mail na seznamu. Jmenuju se Šárka a všelijaký varianty byly už „zabraný“, tak jsem nevěděla co (nechtěla jsem zahrnovat příjmení), tak jsem zkusila x na střídačku a jelikož to mám na mailu, používám to téměř všude :D . No, s tím hubnutím bude pr… :? . Já jsem navíc dost nesportovní člověk :D . Sem tam si piknu, sem tam brusle, ale nic soustavně a soustředěně :oops: . Ale i přesto věřím, že se to povede. Poprvé jsem měla 35kg :! A dostala jsem se zpět na60 kilo, trvalo to tak půl roku, ale bylo. No a kdyžtak tomu pomůžu těma Corectiama a Chromama a nevím čím, ha ha :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
31.7.06 20:04

Tamík no jo, to nás pak ještě čeká malování a pokládání koberce, pak nastěhovat nábytek…no, já budu spát s mimčem asi tam, protože do ložnice by se nám postýlka dávala asi blbě :?
No, jenže do toho je manžel pořád nemocnej (už 3 neděle má horečky :! ) no a tak to zařizuju všechno sama, prostě pakárna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.7.06 20:11

Holky koukam,ze o moji dcerku je zajem :lol: tak pry muzete do rady a pripravit nanuky :lol: (doufam,ze na me neprijde socialka 8O

Jinak ted pritel griluje na terase :D to se zase nacpu,az puknu :oops: a pak budu vecer v postylce knourat,ze me boli bricho :lol:

Sproste jsem byla vyhozena od PC 8O ze se chce dcerka koukat na fotky zviratek 8O :lol: a ja tu pry prudim uz dlouho 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
31.7.06 20:36

Ahoj těhulky, vzkaz od moji těhulky:

Ahoj,
Tak jsem skoncila v nemocnici spolecne s Polin na jednom pokoji :o) Mame dojem, ze nam udelali ten hmat, i když se nas teda na nic neptali :o/ pak jsme sli obe na ten oxytocinovy zatezovy test a nerodime :o) takze zítra se snad dovime, co s nama podniknou. Drzte nam palce a myslete na nas :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
31.7.06 20:37

Tak jsem byla na dloooouhe procházce se synovcem a dalo mi to celkem zabrat. Jo, holt 9. měsíc je 9. měsíc.. Ani nevím, co si dám k snědku.. Asi jen rohlík se sýrem. Na ten mám chuť, anebo nezdravou paštikou.. chmm.. jdu koumat do lednice. Taťulda příjde až kolem 23,00, takže tu budu ještě dlouho strašit sama a čekat na toho mýho miláčka…
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital