Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
31.7.06 14:28

Anajko přijdou jenom babičky - teda prababičky. Ani mi to moc nevadí a Terezce taky ne - stejně pořád spinká :lol: Jo a taky přijde brácha s přítelkyní, tak to mi už vůbec nevadí - ty budou pěkně vykulení oba dva :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.7.06 14:34
millhauska píše:
Anajko přijdou jenom babičky - teda prababičky. Ani mi to moc nevadí a Terezce taky ne - stejně pořád spinká :lol: Jo a taky přijde brácha s přítelkyní, tak to mi už vůbec nevadí - ty budou pěkně vykulení oba dva :D :D :D

To je dobře, že je holčička hodná :D :! To člověku hrozně pomůže. Hlavně ať je zdravá a pěkně roste :!
Když jsem si Marťu přinesla z porodnice, tak spal skoro celou noc. Je fakt, že byl krmený Nutrilonem, ne kojený, jelikož měl alergii na mat.mléko :D :! TAkže tím, jak se zasytil, vydržel od půlnoci do šesti do rána. Ani prdíky, nic nebylo. Ale letos mi přinesl v první třídě napomenutí třídního učitele za chování. :roll: Když je někde, tak je děsná drška, na mě si moc netroufne. To ví, že by viděl :twisted: :! No Ale - když jsem mluvila s jejich třídní, tak jsem zjistila, že je to pěkná kr… a zlobivce dala na jinou školu. A nejsem sama :! Nedělám si o mladým iluze, ale … A jak i vidím, ¨že i ostatní dávají děti z té školy pryč, tak vím, že jsem udělala dobře. Oni je nazývali dementama atd.. A pak se divili, že byly děti drzý. No - to sem nepatří, já jen jsem si vzpomněla, že jsem si kdysi říkala, že mám takový hodný miminko :wink: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
31.7.06 14:34

Holky, tak jsempo obědě totálně vytuhla 8O Ještěže manžel umyl nádobí,to bych asi nezvládla. Asi to bude tím, že mám dnesk tase tak nízký tlak. Ale udělala jsem si kafčo, tak snad to budelepší.

Nějaké CS neřeším, v průkazce o tom nikde ani zmínka. Navíc, já mám času na porod ještě dost. I když ty raní bolesti … to byla docela síla 8O no uvidím, jak budou pak vypadat ty porodní 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
31.7.06 14:41

Jo, a mimochodem…

Velká gratulace Alžbětce od Anajky k jejím dnešním 2. narozeninám!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.7.06 14:42

Monaliso24 …CS 7 je docela hodně, klidně i když v tuto dobu doktor řekne, že to na porod nevypadá, čípek je připravený a může to přijít každým dnem. Ale každá jsme jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
31.7.06 14:42

Panoramko ty se máš, segedín a rajská.To až tady bude mamka, taky si to budu přát 8)
Milhausko babičky bych taky asi zvládla, ale asi ne známé a tak.Snad budou rozumní a nebudeme je muset odmítat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
31.7.06 14:43

Monoliso děkuji za ni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
31.7.06 14:48

Tak to já jsem prohlásila, že dokud se nebudeme s malým cítit po porodu dobře, tak žádné návštěvy nechci. Moje mamka to třeba chápe. Sama říkala, že i do porodnice přijde jen na pár minut. Jen se mrknout na melého a přinést nějaké ovoce, ať mám dost vitamínů (jídla je v porodnici dost a vaří tam moc dobře). Jsem jen zvědavá, jak to manžel vyřeší s tchýní. Ale já se vzrušopvat nebudu. Pokud přijede a mě nebude dobře, prostě si zalezu do ložnice a ať se manžel o ni stará sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
31.7.06 14:50

AHOJ,
tak dneska jsem byla na kontrole, ozvičky v naprostém pořádku, malá se krásně mlela, průtoky i tlak v pořádku. Porodní cesty, nejsou uplne připraveny, čípek není ještě tak měkký :evil: . Dneska jsem se opět dozvěděla, že plodovky je míň od dvou dr… Tak mne snad nenechají dlouho přenášet, aby třeba beruška nestrádala v bříšku..Odhad váhy je 2,95 kg, takže tři kilečka máme. Uvidíme, kolik bude nakonec porodní váha :wink: :twisted: .. Další kontrola 3.8. , takže se tam Matulienko , teda můžeme ve čtvrtek nějak potkat, jdu na 10.00 zase. Verunka bude určitě srpňátko, dneska už to nestihneme dle mého.. Už třetí den, mám v břiše fakt tornádo, se mi tam až kolikrát bolestivě převalují nožinky..

MAGGY A MATULIENKO: mamča, když na mě čekala v čekárně, jak jsem byla na průtokách, tak si tam prý sestřičky vykládaly, že dneska se narodilo jen od rána do 11.30 :roll: 12 dětiček, že 8 kluků a 4 holčinky.. Uff je to na nich vidět na těch porodních asistentkách a doktorovi, že toho mají po uši. A bude prý hůř ted v prvních dvou týdnech v srpnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.7.06 15:00

Mischiino… no, já jdu na 10:30, tak jestli na mnepočkáš, můžem zaskočit na ledovku:-))
No, tam bude asi nával, hlavně, abychom to odrodily v poho, klidně i na chdbě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
31.7.06 15:01

My jsme byli na obídku pro změnu v hospodě - Tomové byli dneska na Obecním úřadě - manža je tam správce sítí - těch pavoučích možná taky :lol: , tak mi zavolali ať přijdu za nima „na dědinu“ (tak se u nás říká návsi). Máme to od baráku asi 7 minut pěškobusem. Kulíšek si dal guláš s knedlíkem (miluje všechny druhy gulášů - ať vařím doma jakýkoliv musí toho být kotel a rajskou miluje s masovýma kuličkama, to dokonce chce i po babičce, tak jsem ji to musela naučit :lol: ), Tom čočku s grilovaným kolenem a chlebem a já kuřecí steak se sýrem a s bramborem. Výhoda hospodského jídla, že si každý může dát něco úplně jiného :P

No a do teď jsem byla s Kuldou v dětském koutku - my jsme taková super moderní vesnice :lol: - on se houpal a já lízala zmrzlinu - vlašský ořech a citron. Venku bylo skvěle - fouká tam vítr, teď se i zatáhlo, no snad bude i pořádný slejvák, blesky a hromy

Alžbětko hoodně štěstíčka, dárečků a kamarádů ke Tvým narozeninám! 

PS: Kulíšek se zrovna vytasil se stolní hrou Český byznys - něco jako Dostihy a sázky, tak budu muset jít hrát, když jsem ho to naučila :wink: Počty mu sice moc nejdou, ale snaží se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
31.7.06 15:14

MATULIENKO: Ok, tak já jdu na 10 hodinu, a tu pul hodky tam na ozvách budu, trvají neco kolem 20 minutek.. Takže jak skončím, tak už pujdeš ty asi zase s další maminou, mají tam tuším celkem 4 monitory v té druhé místnosti..Pak můžeme zaskočit na ledovku, ale ještě si to tu potvrdíme, na emiminku, třeba ve středu.. ju.. Nevíš co se může stát, do čtvrtka.. třeba tam budeme potřebovat jít dříve :wink: .. Jinak je to síla, mamča říkala, že to bude asi pěknej frmol, že maminky s miminkama, snad budou i na chodbě :roll: :twisted: Mno jo mooooc dětiček se rodí.. Jsem tam okukovala, zase jedno „čerstvější“ mimi, které si už nesli domů.. Klučíka, měl takový špidlatý nosánek, jak nějaký malý profesor, ale miloučkej :! :twisted:

SAARY: nemáš náhodou v průkazce napsáno nepřenášet :! Právě se divím, že tě nechávají, samozřejmě že ti přeji, aby se Klárinka rozhodla přirozenou cestou, raději než vyvolávačkou :! Já sama jsem zvědavá, jak to bude se mnou, když mi dneska zahlásili opět menší množství plodovky.. tak to taky asi na dlouho nebude už :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
31.7.06 15:18

Holky a co yoursun? Nějak se neozývá.

V naší porodnici je jen 11 lůžek. Když je víc mamin, tak je pouštějí domů dřív. Ne teda, že bych chtěla zbytečně vylehávat v porodnici, ale přece jen kdo ví, jak se budu cítit? No přinejhorším dávají rodičky i na gynekologii. Ale tam zase těm ženským vadí miminka. Navíc ty pokoje nejsou vybavené mycíma pultíkama, takže je to složitější.

A ono je fakt, že jsme se teď nějak rozrodily 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.7.06 15:28

Mischiina - no jo, mám v průkazce nepřenášet, ale protože mi v Podolí posunuli termín podle utz o týden, tj. na 4.8., tak berou jako stěžejní ten a proto si tam kdyžtak půjdu lehnout na vyvolání až v pondělí. Ale já doufám, že se malá narodí sama do konce týdne. oni mi psali, že nepřenášet hlavně kvůli velikosti miminka a nezdá se, že by prcek byl velkej, tak to nechají ještě týden.

Holky, může být příznakem blížícího se porodu i opar? Včera se mi začaly dělat na puse opary, já na to docela trpím, ale žádné stresy, které by to vyvolaly jsem neprožila… :oops:

Jsem hrozně zvědavá, co Polin a Yoursun. Třeba už zítra budou další miminka. :wink:

Anajka - taky přeju všechno nej nej Alžbětce a hlavně, ať se brzo naučí spinkat ve svojí velké postýlce, aby měl sourozeneček taky kam složit hlavu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
31.7.06 15:32

Saary opar asi ne … to můžeš mít z toho horka a pak třeba tě ofoukne chladnější větřík a je to hned.
Ale třeba se na tebe usměje štěstí a porodíš sama. Raději ať to jde samo, než aby se to vyvolávalo, že jo?
Já se třeba dneska vůbec necítím dobře. Zadýchávám se, potím se … asi si přeměřím tlak, jestli ho mám pořád tak nízký 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí