Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
31.7.06 20:38

yoursun : tak to držíme palce a pozdravuj. Snad bude vše v pořádku a třeba se dočkáte přes noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.7.06 20:43

yoursun a polin …kočenky držte se!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
31.7.06 20:44

Holčinky - Yoursun a Polin - držte se!!! A hlavně… ať máte u sebe co nejdřív miminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.7.06 20:47

yoursun a polin: držím prsty, ať to bude tak, jak si přejete a hlavně OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.7.06 20:58
xaxkx píše:
Tamík - to vzniklo kdysi, když jsem si zakládala mail na seznamu. Jmenuju se Šárka a všelijaký varianty byly už „zabraný“, tak jsem nevěděla co (nechtěla jsem zahrnovat příjmení), tak jsem zkusila x na střídačku a jelikož to mám na mailu, používám to téměř všude :D .

xaxkx Já se to snad naučím!!! Jde o to jen to párkrát napsat ne?

yoursun a polin taky držím pěsti, nebojte vše bude OK!

Jinak holky na mě padl splín!!! Jak jsem nabízela ty tři koťátka, už nejsou. Babička je zlikvidovala (vlastně budoucí prababička).
Máme jí jít v neděli přát k narozeninám a mě to tak vzalo, že se mi nikam nechce. Já největší tvrďák jsem tu brečela před chvílí jak děcko, ještě teď když si na ně vzpomenu je mi smutno :cry: .
To si ještě užije přítel, až přijde z tréninku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
31.7.06 20:59

Ahoj holky,
tak jsem sem už 1000let nepsala, neb jsem teď celý červen a červenec byla mimo připojení, povětšinou po chatách a chalupách, kde byla vedra snesitelnější /v našem panelákovém 39m2 bylo fakt k nepřežití/ a když jsem se mihla doma, tak abych vyprala a zase sbalila věci, no byly to fajn prázdniny :lol: Teď si říkám, že ten poslední měsíc už se budu držet raději doma a musím dohnat všechny resty :) To je strašný, jak to rychle uteklo a už je tady ten náš SRPEN a miminek bude bohatá úroda :P Já jsem tedy smutná, protože náš mrňous se odmítá pohnout ze své polohy hlavičkou nahoře a vzhledem k tomu, že první porod před 3 lety u mě po 8 hodinovém snažení na sále skončil nakonec císařským řezem coby „nepostupující porod“, tak mi doktorka nedává moc šancí na normální porod :( No ale pořád ještě doufám :P Zítra jdu do poradny na natáčení a od příštího týdne budu kvůli té poloze KP převelená na docházení do nemocnice.
Tak držím palce všem maminkám a miminkům, holky v nemocnici ať to mají rychle za sebou :P Zatím papa, jdu se vrhnout na žehlení pidi oblečků, abychom neměli nahaté miminko 8O
Bazalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
31.7.06 21:01

POLIN a YOURSUN: držím pěsti holky, vše bude Ok, a budete mít první srpnové mimiška brzy v náručí !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.7.06 21:16

Tamik - je to jen otázka cviku :D , taky mně to trvalo a to jsem si to vymyslela :! :P Chudinky koťátka. Ale vím, že jak jezdíme na chalupu, tak se to takhle hodně dělá, že prý kočky mají pořád koťata :?: Ale já bych to neudělala. Já jsem do zvířat blázen. Doma máme psa, dva ptáky (anduly 8) ), hada Oskárka, kraba. Předtím jsem měla chameleona a dva škorpiony a želvičku. Manžel je na nervy. BOjí se Oskara. A nejlepší bylo, když nám minulý týden utekl. To manža vyváděl, že tu nebude a tak :D . Ale jak viděl, že jsem celá vyřízená z toho, že nám chudáček Oskárek zemře hlady, tak ho pomáhal hledat a našel :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.7.06 21:20

xaxkx no já vím, že se to dělá. My kočičku nestihli vykastrovat. Jenže mi přijde nefér, že je takhle babička bez ptaní zlikviduje. Vždyť se ani nezeptala, jestli je neudáme :( . Fakt hnus.
Já bych to taky nedokázala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.7.06 21:25

Yoursun, Polin - taky drzim palecky, to vypada, ze budou kazdou chvili dalsi dve miminka, huraaa a asi prvni srpnovy, tak to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.7.06 21:28
Tamik píše:
xaxkx no já vím, že se to dělá. My kočičku nestihli vykastrovat. Jenže mi přijde nefér, že je takhle babička bez ptaní zlikviduje. Vždyť se ani nezeptala, jestli je neudáme :( . Fakt hnus.
Já bych to taky nedokázala!!!

Já vím. Je to hnusný. Ale babičky mají na tyhle věci úplně jiný náhled. Já si pamatuju, jak babička „vraždila“ králíky a slepice a kachny a chtěla, abych jí držela pekáč na krev, co kapala kachně z krku. To jsem odmítla a nemohla to pochopit. Zrovna tak Bobina s bramborem a zelím :roll: . Tak já se o ní celé prázdniny starala a za odměnu jsem jí měla sníst nohu. :cry: Je to sice jiné, než ta koťátka, ale pro staré lidi asi to samé. A myslím, že dnes - při ústupu domácích chovů -to nám, mladým, připadá jako hnus. Protože nejsme vůbec zvyklí na tyhle „brutální“ procesy. A babička to vidí tak a my zase jinak :( . Sice kočky neslouží, alespoň pro normální lidi, k jídlu, ale babička asi vidí to jejich stálý množení. Ale je to škoda. Třeba by si je nějací lidé vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.7.06 21:33

No právě! Že nedostaly ani šanci.
Přitom já - starej cynik - a jsem vyřízená!!!
Jsem si furt říkala, jak jsou všichni přecitlivělý a já nic… Hmmm, je to tu :!
No nic, necháme toho, nebo nepřestanu :? . Už ale vidím, jak držka nevymáchaná jí ještě něco řeknu a pak bude rodinný konflikt!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.7.06 21:39
Tamik píše:
No právě! Že nedostaly ani šanci.
Přitom já - starej cynik - a jsem vyřízená!!!
Jsem si furt říkala, jak jsou všichni přecitlivělý a já nic… Hmmm, je to tu :!
No nic, necháme toho, nebo nepřestanu :? . Už ale vidím, jak držka nevymáchaná jí ještě něco řeknu a pak bude rodinný konflikt!!!

Tak tomu bych věřila. :D Já mám taky hubu prořízlou a teď obzvlášť, jak jsem citlivá. Ale jen decentně, jo :wink: . :?: Ať z toho není rodinné drama. :P Zrovna dneska: byla jsem v krámě a už od pohledu takovej blb tam jezdil s košíkem jako - doslova hovado. A samozřejmě, že do mě najel a ješteě měl kecy! Zírala jsem sama nad sebou, jak jsem se do něj pustila. Představa, že bych se včas nevyhnula a on mi vrazil do bříška!!! :evil: Oni, ti lidé, jsou fakt hnusní a bezohlední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
31.7.06 21:45

holky, koukněte se sem http://www.porodnice.cz/default.asp?…

…fakt dojemný:-)

Ach jo… manžel přijde domů až tak ve 23hod., blbne mi net… pořád se to seká, tak snad to ještě odešlu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.7.06 21:51
Monalisa24 píše:
holky, koukněte se sem http://www.porodnice.cz/default.asp?…

…fakt dojemný:-)

Ach jo… manžel přijde domů až tak ve 23hod., blbne mi net… pořád se to seká, tak snad to ještě odešlu :roll:

Můj také. Už mám připravený papání a pak ho vrznu do mikrovlnky, pak musím udělat presso a jít společně s psíkem ven. :lol: Divím se, že mám dnes tolik energie. Vstávala jsem ve čtyři hodiny, nemůžu spát… :x a pak jsem šůrovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí