Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
1.8.06 13:58

Saary to jo, jsem klidnější…to víš, vždycky je mi smutno, když si tady čtu jak o vás ti vaši mužíčci pečují :cry: Taky by pečoval, ale takhle je rád, že pečuju já o něj :(
No, on už to má asi po čtvrté. Mívá to každý rok, ale vždycky ho léčí jinak, trvá to minimálně měsíc :? No, minulý rok byl v pohodě, tak jsem si říkala, že je to konečně zažehnáno, ale jak je vidět tak ne :cry:
První dva roky s tím dokonce ležel v nemocnici na infekčním a dělali mu strašný množství vyšetření, ale nic :roll:
V zahraničí jsme předtím byli, ale bylo to Tunisko a to všechno ti doktoři vědí a ke všemu, nebyli jsme v žádném rizikovém místě, jen v hotelu u moře, klasika…no, i když vím, že to nic nearučuje :?
Ale divný taky je, že já to nikdy nechytla, ani nikdo jiný z rodiny, je to prostě jen jeho nemoc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.8.06 14:02

Woodoo jo, to nám řekla předloni homeopatka, že to měl z klíštěte, takže jakože borrelioza…dala mu na to nějaký homeopatika a loni nemocný nebyl, tak už jsme si právě říkali, že asi uhodil hřebíček na hlavičku a že bude konečně klid…no ale teď když byl znova u té homeopatky, tak ná řekla tu žloutenkuA, ale homeopatika mu nezabírají a žloutenka z krve nebyla potvrzena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 14:03

Mimulík… to bude asi od páteře. Zkuste jemně pomasírovat krk a mezi lopatkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.8.06 14:04

Mimulik já mám stejný problém s těma rukama, taky se mi to stává hodně často…ale nevím co s tím a já trubka se dneska na poradně zapomněla doktora zeptat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
1.8.06 14:05
Mimulik píše:Babule, chcem sa opýtať, tiež tu má niektorá z vás problém s trpnutím rúk - ako keď si na ruke dlho ležíte a neprúdi vám tam poriadne krv. Mne sa to stáva posledné dni dosť často a hlavne sa nato v noci budím. Nemôžem ani prstami poriadne hýbať. Je to hnusb :roll:

Jo jo mám to taky a nemusím si na té ruce ani ležet, stačí když si ji nějak přetočím a mám ji tak chvilku a už mi brní prsty a zápěstí. Nejvíc teda na pravé ruce to kolikrát nemůžu už ani zvednout plný hrnek a sevřít prsty. A je to fakt hnus!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
1.8.06 14:23

Matulienko - díky za radu, vidíš, možno je to od chrbtice, lebo presne v mieste, kde je pravá lopatka, ma to strašne bolí, som si myslela, že som sa niekde dobre praštila, ale na takom mieste - to sa mi zdá divné, by som musela mať vypité.

Fuj, a som rada, že v tom nie som sama, ja už som sa ľakla, že je nejaký problém s prekrvením. A je to hnus, Woodoo, máš sakra pravdu. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.8.06 14:27

Janey - tak snad na to proboha přijdou, to není možný, že žádnýho doktora nenapadne, co by to mohlo být. Hlavně, aby byl zase brzo v pořádku.

Holky, lituju vás, že máte každou chvíli nějaké problémky, já si teda stěžovat nemůžu, pořád mi je dobře, tak aspoň něco, zase si to potom vyberu třeba u porodu nebo po něm (snad ne :roll: )

Tak já jdu na chvíli na zahradu něco dělat, počasí k tomu přímo zve a nemůžu se už vymlouvat, že je pařák :wink: Aspoň to bude hotový a mimisek se může narodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
1.8.06 14:28

Ten žlutý sajrajt mám taky! Ale když to nic neznamená, tak nic :roll: .

janey to je fakt divný, s manželem. Hlavně že dělají na všechno testy! Snad to bude v pořádku, hlavně když jsou teď ještě starosti kolem miminka, pokojíku a tak viď?
Ale myslím, že na tom co říká Matulienka může něco být!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
1.8.06 14:29

Holky jdu si na chvíli bucnout - jsem se na té procházce krásně našmatlala a bolí mě nohy jak prase. Tož ne že zase budete některá předbíhat :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
1.8.06 14:47
Mimulik píše:
Babule, chcem sa opýtať, tiež tu má niektorá z vás problém s trpnutím rúk - ako keď si na ruke dlho ležíte a neprúdi vám tam poriadne krv. Mne sa to stáva posledné dni dosť často a hlavne sa nato v noci budím. Nemôžem ani prstami poriadne hýbať. Je to hnusb :roll:

Tak s tímhle se trápím už někdy od června. Dr. mi zvýšil magnésko na 5 denně, stejně to nepomohlo. No a ze strachu z přenášení jsem ho před 14 dny vy:,–(ila úplně. Jemu jsem to ale neřekla. Ale vy mě chápete, že jo? :roll: Pozitivní na tom možná je to, že před tím jsem na monitoru měla dělohu úplně klidnout a včera už tam byly zaznamenané i nějaké pohyby … ale podle Dr. to žádná příprava dělohy na porod není. Prý je to v 9. měsíci úplně normální.

Maminy, jak tady psala zziny , byl vám k něčemiuý maliník a masírování té hráze? Já na tu masáž asi prdím, ještě jsem si ani nekoupila ten olejíček a hlavně, byl by to pro mě nadlidský výkon a manželovi to nesvěřím … už tak pořád prudí, že by chtěl změkčovat (říkala to přece PA na exkurzi v porodnici) a mě se nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 14:49

No, já masíruju a maliník taky piju, už jen pro ten pocit, že pro sebe dělám maximum:-)) je fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
1.8.06 14:55

Mtulienko když ty jsi taková poctivka :D

Lentilko jsem ráda, že ses tu ukázala. Už jsem se bála, že by jsi porodila v červenci bez našeho vědomí :lol: :lol: :lol:

Nějak mi dneska blbne net, strašněpomalu se to načítá :? Restartovala jsem PC, že by to mohlo pomoct, a prd :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
1.8.06 14:59

Taky by mě zajímalo to masírování hráze, jestli to k něčemu je. My tzo teda děláme,ale není to nic moc, tak jestli to k ničemu není :roll: :roll: :roll: Ale to by řekly asi holky jako Milhauska , prost ty co už rodily přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 15:23

cecetko.. kdepak poctivka, ale chci se vyvarovat nástřihu a tak pro to zkouším dělat maximum.

Moje dvě kamarádky, které masáž prováděly nástřih neměly, navíc obě měly miminka přes 3500 g.

No, jinak jsem převlíkla ty postele, vyprala povlečení, to ještě musím vyžehlit :roll: Taky mám konečně umyté okno a balkon v ložnici..hurááááá
No, manželovo prádlo z minulého týdne je taky ve skříni, tak už mám o něj postaráno, kdyby náhodou.
Ještě jdu umýt koupelku a záchod a vysát a utřít prach a udělat podlahy..kurňa, je toho ještě vcelku dost :roll: Hm, tož malýho pokojík zkulturním holt až zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.8.06 15:28

Krásné odpoledne těhulky a maminky,

dnes u nás prší! To je nádhera po těch vedrech!

Blahopřeji k Nellince!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital