Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
1.8.06 15:29

Verulinko ..jsem ze Slatiny a tady prosím neprší :roll: , ale už se zatáhlo, tak snad to přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.8.06 15:30

Tak se rozpršelo a vyhnalo mě to ze zahrady, no ale pro dobrý pocit jsem aspoň něco udělala, sice tak 1/5, ale aspoň tak :)

Matulienka - vidíš, taky jsem chtěla vyměnit povlečení, ale pro mojí lenost to odkládám na zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 15:34

saary ..taky jsem lenošná, ale musela jsem. Ale dokonce jsem si dnes na 15 minut lehla:-) Kočka byla šťastná, hned ke mě přilehla a muchlala se:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
1.8.06 15:35

HOJ ahoj,

člověk tu od rána chvíli není a už máme první srpnové mimišo, malou Nellinku…

Posílám obr gratulace, k malé Nellince, at dělá jen samou radost !!!

A to tu Nella psala, že se k porodu nic nechystá. To mě bylo taky řečeno včera, tak jsem zvědavá kdy pujdu rodit já.. Je fakt že už pátý den mám v bříšku pořádné převalování.. Dneska jsem šla do obchodu a musela jsem se chytnout napravo za brisko a jemně zatlačit tu bouli.. šli kolem policajti zrovna, tak se dívali zda nerodím nebo co :roll: :D

Jojo ted se to začne pěkně rodit, to je ta změna počasí, ve čtvrtek má být prý něco kolem 24 stupínků, tak zase změna tlaku..

Maliník taky poctivě piju a od neděle jsme s začali pomalu s vyháněním. Včera to bylo moooc příjemné večer :D :D a ráno jsem posly málem nerozchodila :twisted: 8O :D :D :D :D

Omlouvám, se že to tady tak rozepisuji do detailu, ale vam to asi nevadí, přece jen se tu už z emiminka, nějaký pátek známe :! 8O :D

A zítra další miminka šupem :! :evil: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 15:38

Mischiinko.. no, rodit ještě nemůžeš ve čtvrtek jdeme na ledovku:-)) :lol: :lol:
A klidně se rozepisuj, však je to přirozené, ne? Je fajn, že jste si udělali pěkný večer, vždyť tak to má být. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
1.8.06 15:40

MATULIENKO: mno u nás v Bástru, taky neprší, slunko svítí jen trochu, ale máme doma příjemný vánek, takže pohoda.. Já jsem dneska nějaká ospalá, dneska to zapichnu do postele asi brzo :wink: V pět hodin mi přijdou kamaradky na navstevu, tak už chladím ledovou kávišku pro ně a pro sebe a dáme si :-) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
1.8.06 15:42

MATULIENKO: když já nevím co bude v ten čtvrtek, jestli to vydržím, ale jo :! :evil: Jojo je to přirozené, dneska to zoopákneme… Sranda je že, za 10 minutek po „tom“ začala breberka šťukat :-) i manža si tam dal ruku a cítil to fest a pak i hlavu, a ta mu nadskakovala pomalu :-) :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
1.8.06 15:45

Mischiino vždyt už jsme toho tady napsaly za tu dobu tolik, že nás asi nic nepřekvapí :D

Převalování v bříšku mám od čtvrtka pořád. Je to úplně jiné než to bylo před tím … to se asi malý otočil. A ono se mu v té poloze asi nelíbí, protože mě POŘÁD BIJE. Sedět nemůžu v žádném případě (to je spíš polosed a u PC je to hodně nepohodlné) a ležení na boku se mu taky nelíbí. Jenže na zádech ležet nemůžu … to se mi dělá zle. Holky, já se už ani pořádně nevyspím, protože Radeček pořád protestuje :?

A taky jedna intimnější věc. Cítím se vlhká :oops: a nevím, jestli se jen potím z horka (přece jen jsem přibrala přes stehna :oops: ) nebo, že by po kapičkách plodovka :?: Ale na to je u mě ještě brzy. No budu se muset pozorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
1.8.06 15:48

Verulinko a kdy že ti dělali toho Hamiltona? Že by to zase nezabralo? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.8.06 15:50

Matulienko:
Tady už také ne, spadlo jen pár kapiček!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372

CECETKO

tak o té vlhkosti v kalhotkách psala i saary… Já to mám také, ikdyž jsem se třeba předtím než jdu ven řádně osprchovala :wink:
Taky nemohu ani za nic lezet na zadech, natož spát.. :roll: Já už poslední tři dny taky špatně spím.. :x malá taky protestuje, když ležím na levém boku.. Mno jo, musíme to přežít.. pak už budou noci jen s miminkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058

Mischiino ..necháme t na berušce:-))
Naše prdě škytá každý večer kolem deváté:-))

tamiku ,
to nemusí být plodovka, je normální v poosledním měsíci se zvlhčuje víc děloha a jsou tedy i časté výtoky, čiré!!! prostě máš pořád mokro:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.8.06 15:52

Cecetka:

Hamiltona mi dělali 27.7.2006, tj. ve čtvrtek a nic. Od té doby mám jen silnější poslíčky, odešla mi hlenová zátka a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.8.06 15:54

Cecetka:

Ještě mi DR. řekl, že mě nechají těhu max. do příštího víkendu, pak na vyvolání. Protože kdybych rodila ve stejném týdnu jako Verunku, tj. ve 42. je předpoklad váhy 4,5 - 4,7 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
1.8.06 16:09

Verulinko držím pěstičky, aby to přišlo samo :D

Holky, asi se fakt hodně rodí. Mrkněte tady http://lidovky.zpravy.cz/…ln_domov.asp?…
Jo a je tam i odkaz na porody ve vodě v naší porodnici v Krnově. Pokud budu fit a PA mi doporučí vanu, možná to risknu. Uvidíme. Ale je to jen zmíňka. Více je tady http://www.szzkrnov.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí