Poradna duly
Jana Čurdová
Verulinko ..jsem ze Slatiny a tady prosím neprší
, ale už se zatáhlo, tak snad to přijde
Tak se rozpršelo a vyhnalo mě to ze zahrady, no ale pro dobrý pocit jsem aspoň něco udělala, sice tak 1/5, ale aspoň tak ![]()
Matulienka - vidíš, taky jsem chtěla vyměnit povlečení, ale pro mojí lenost to odkládám na zítra ![]()
saary ..taky jsem lenošná, ale musela jsem. Ale dokonce jsem si dnes na 15 minut lehla:-) Kočka byla šťastná, hned ke mě přilehla a muchlala se:-)
HOJ ahoj,
člověk tu od rána chvíli není a už máme první srpnové mimišo, malou Nellinku…
Posílám obr gratulace, k malé Nellince, at dělá jen samou radost !!!
A to tu Nella psala, že se k porodu nic nechystá. To mě bylo taky řečeno včera, tak jsem zvědavá kdy pujdu rodit já.. Je fakt že už pátý den mám v bříšku pořádné převalování.. Dneska jsem šla do obchodu a musela jsem se chytnout napravo za brisko a jemně zatlačit tu bouli.. šli kolem policajti zrovna, tak se dívali zda nerodím nebo co
![]()
Jojo ted se to začne pěkně rodit, to je ta změna počasí, ve čtvrtek má být prý něco kolem 24 stupínků, tak zase změna tlaku..
Maliník taky poctivě piju a od neděle jsme s začali pomalu s vyháněním. Včera to bylo moooc příjemné večer
a ráno jsem posly málem nerozchodila
![]()
Omlouvám, se že to tady tak rozepisuji do detailu, ale vam to asi nevadí, přece jen se tu už z emiminka, nějaký pátek známe
![]()
A zítra další miminka šupem
![]()
Mischiinko.. no, rodit ještě nemůžeš ve čtvrtek jdeme na ledovku:-))
![]()
A klidně se rozepisuj, však je to přirozené, ne? Je fajn, že jste si udělali pěkný večer, vždyť tak to má být. ![]()
MATULIENKO: mno u nás v Bástru, taky neprší, slunko svítí jen trochu, ale máme doma příjemný vánek, takže pohoda.. Já jsem dneska nějaká ospalá, dneska to zapichnu do postele asi brzo
V pět hodin mi přijdou kamaradky na navstevu, tak už chladím ledovou kávišku pro ně a pro sebe a dáme si
![]()
MATULIENKO: když já nevím co bude v ten čtvrtek, jestli to vydržím, ale jo
Jojo je to přirozené, dneska to zoopákneme… Sranda je že, za 10 minutek po „tom“ začala breberka šťukat
i manža si tam dal ruku a cítil to fest a pak i hlavu, a ta mu nadskakovala pomalu
![]()
Mischiino vždyt už jsme toho tady napsaly za tu dobu tolik, že nás asi nic nepřekvapí ![]()
Převalování v bříšku mám od čtvrtka pořád. Je to úplně jiné než to bylo před tím … to se asi malý otočil. A ono se mu v té poloze asi nelíbí, protože mě POŘÁD BIJE. Sedět nemůžu v žádném případě (to je spíš polosed a u PC je to hodně nepohodlné) a ležení na boku se mu taky nelíbí. Jenže na zádech ležet nemůžu … to se mi dělá zle. Holky, já se už ani pořádně nevyspím, protože Radeček pořád protestuje ![]()
A taky jedna intimnější věc. Cítím se vlhká
a nevím, jestli se jen potím z horka (přece jen jsem přibrala přes stehna
) nebo, že by po kapičkách plodovka
Ale na to je u mě ještě brzy. No budu se muset pozorovat.
Verulinko a kdy že ti dělali toho Hamiltona? Že by to zase nezabralo? ![]()
CECETKO
tak o té vlhkosti v kalhotkách psala i saary… Já to mám také, ikdyž jsem se třeba předtím než jdu ven řádně osprchovala ![]()
Taky nemohu ani za nic lezet na zadech, natož spát..
Já už poslední tři dny taky špatně spím..
malá taky protestuje, když ležím na levém boku.. Mno jo, musíme to přežít.. pak už budou noci jen s miminkama ![]()
Mischiino ..necháme t na berušce:-))
Naše prdě škytá každý večer kolem deváté:-))
tamiku ,
to nemusí být plodovka, je normální v poosledním měsíci se zvlhčuje víc děloha a jsou tedy i časté výtoky, čiré!!! prostě máš pořád mokro:-) ![]()
Cecetka:
Hamiltona mi dělali 27.7.2006, tj. ve čtvrtek a nic. Od té doby mám jen silnější poslíčky, odešla mi hlenová zátka a nic.
Cecetka:
Ještě mi DR. řekl, že mě nechají těhu max. do příštího víkendu, pak na vyvolání. Protože kdybych rodila ve stejném týdnu jako Verunku, tj. ve 42. je předpoklad váhy 4,5 - 4,7 kg.
Verulinko držím pěstičky, aby to přišlo samo ![]()
Holky, asi se fakt hodně rodí. Mrkněte tady http://lidovky.zpravy.cz/…ln_domov.asp?…
Jo a je tam i odkaz na porody ve vodě v naší porodnici v Krnově. Pokud budu fit a PA mi doporučí vanu, možná to risknu. Uvidíme. Ale je to jen zmíňka. Více je tady http://www.szzkrnov.cz/