Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
1.8.06 20:05

Matulienko, asi máš pravdu. Peťulka se mě pořád ptá, jestli mě to bude hodně bolet apod., tak tvrdím, že ne :oops: , aby nebyl ještě víc vyplašený. To mi poradila i moje mamča. Když jsem měla minulý týden ty dost silný bolesti podbříšku, tak říkala, ať se snažím to před malým nedávat najevo. Přece jen jeho ještě nenarozený bráška dělá mamince „bolest“ :lol: a ono na tom asi něco bude:-)

Kačenko, pěkná statistika:-)

Cinq, tak vítej do klubu osamělých mamin :wink: Peťulka se má také u babičky a dědy suprově, prostě nechápu, co se děje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.8.06 20:07
matulienka píše:
No kočenky, jdu vypnout PC a jdu na to žehlení zn. jsem magor:-)) :lol:

Já se k žehlení přemlouvám už dooost dlouho, a nějak se mi nechce. Jdu koukat na Rodinná pouta, také vypínám PC.

Tak krásný večer, holčinky, a doufám, že ráno budu číst, že máme nové tři miminka… stejně… ten datum 1.8. je pěkný, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
1.8.06 20:08

Kačenko Ty jsi teda poděs s tou statistikou, ale je moooc hezká, to zas jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.8.06 20:12
kacenka78 píše:
Tak máme výhledově 3 nová miminka..Celkem je nás v seznámku 48 (ale i s těmi, co už nepřispívají), tzn. 8 již maminek (cca 17%), 3 na cestě (cca 6%) a 37 těhulí (cca 77%)
 Kačkač

Kačenko, já bych řekla, že výhledově je na cestě 83% miminek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
1.8.06 20:15

Ještě chybí statistika (výhledově), kolik mimi se narodí dokonce srpna :wink:
Holky, čím víc se to blíží, já si nějak nedokážu představit, jaké to bude. Jen doufám, že ne tak hrozné, jak si představuju 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.8.06 20:17

Cecetko, neboj!!! Není to tak hrozný!!! Nejhorší jsou ty kontrakce, ale to se dá vydržet… hele, já jsem stará bačkora, která se bojí i injekce a vydržela jsem to:-)))
Já se dokonce začínám na porod těšit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.8.06 20:18

Holčinky, ale vážně… vypínám net:-). Jdu koukat na TV a možná… (určitě kecám :lol: )… budu i žehlit, Matulienka je mým vzorem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
1.8.06 20:19

Monaliso teď je stejně reklama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
1.8.06 21:13

No statistika je to jen menší. Takové shrnutí. Jelikož na stránkách od Monalisy máme všechno a aktuální :-D Tak jdu vařit zelňačku pro miláčka. Ten se vrátí až v jedenáct, tak ať má něco do bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
1.8.06 21:16

Kačenko cožéééééééééééé 8O

Holky, vy jste se zbláznily. To já po osmé večer už zá:,–(ně nic nedělám. Jen relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
1.8.06 21:17

Tak ještě něco o počasí, co jsem vyčetla a dovoluji si kopírovat, abyste věděly, na čem budeme..
První srpnová dekáda by měla být polojasná až oblačná s občasnými přeháňkami nebo deštěm, ojediněle se mohou vyskytovat bouřky. Nejvyšší denní teploty budou 20 až 26 stupňů Celsia.

Druhých deset dní by se mělo zpočátku opakovat počasí obdobné jako v první dekádě, později by měla ubývat oblačnost na polojasno až skoro jasno s ojedinělými srážkami. Denní teploty se ke konci dekády budou pohybovat maximálně mezi 23 a 29 stupni Celsia.

Poslední dekáda srpna by měla být skoro jasná až polojasná, srážky by se měly vyskytovat jen ojediněle v podobě přeháněk nebo bouřek a v závěru dekády bude přibývat oblačnosti a srážky mohou být četnější. Denní maxima vystoupí na 23 až 29 stupňů Celsia, na konci srpna se pak ochladí a nejvyšší denní teploty budou jen mezi 19 a 25 stupni Celsia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
1.8.06 21:21

cecetka : no já jsem teď nějak aktivní. Dokonce jsem tu všude pořádně vytřela, vyčistila koťátku ouška a chystám se ještě na prádlo a nádobí. Já dělám podle toho, jak se cítím (tedy spíš se mi chce). Naštěstí když se mi nechce (a je to většinou), tak mě nikdo nenutí. Ale potom to tady podle toho vypadá..
Jo, a co ta naše Saary, ještě se neozvala? Jsem celkem napnutá.. :-)

Holky, víte co je zajímavý? Jak je mimi pod žebry, tak mě tam často v jednom místě (kde má nožičky) brní. Je to legrační. Si říkám, jestli ho tam neskřípnu.. Ale on si dokáže vydobít prostor :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
1.8.06 21:27

AHOJ,

POLIN, YOURSUN, SAARY - holky moooooooooooooc vám držím pěstičky, at máte mimiša, co nejdříve vyloděné miminka !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
1.8.06 21:29

JEŽIŠI, ta těhudemence, co jsem to napsala, za volovinu..

Prostě vám přeji co nejdříve vyloděné mimiška :! ]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
1.8.06 22:14

Všechny 3 holky - držte se! :wink:

Cinq na dva prsty??? 8O 8O 8O 8O Kruci holka, podle mě to bude mít rychlý spád… :lol:

Ale že nám to tu jede jak po másle… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital