Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
2.8.06 12:05

Woodoo kdyz jsi vzpomenu kolik jsme platili za vybavu do skoly :roll: tak si neumim predstavit kolik budu platit za prdolu 8O oni vedi jak vydelavat :idea: na detech…protoze koupit jim to musis :? :lol:
Ale priznam se,ze jsem koupila opravdu draze :oops: jelikoz dcerka miluje kone,tak nakupujem vsechno od Diddlu…to je jediny obchod,kde jsme nasli vse s konikama…

Treba penal ma tenhle…
http://st.blog.cz/…ky/37783.jpg

a takhle ma celou :,-(u :D

Myslim,ze vsechny,co mame doma uz vetsi deti,si uzijeme :lol: oni budou chtit delat vse a ucit vse :lol: jsem zvedava,jak dlouho ji to bude bavit(a to uz mi oznamila,ze udela vse,ale pokakane pleny si budu menit sama 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
2.8.06 12:27

Tak holky, bojler už máme vyměněný a vodu puštěnou. Teď ještě plynař vyzkouší, jestli se správně nahřívá voda a odpoledne už budeme mít i teplou. Taková rychlost, to je super. A že si mákli i ti naši chlapi (manžel a taťka), tak jim večer udělám ty švestkové knedlíky z tvarohového těsta, na které mám už týden chuť :oops:

Dopoledne jsem byla v bance a paní za přepážkou mi pochválila bříško. Nechápu proč, když vypadám jako slon 8O Ale potěšilo mě to.
Pak jsem skočila na sociálku vyzvednout tiskopis na porodné a už i na rodičák (i když na ten budeme mít nárok až v lednu). A dozvěděla jsem se, že máme štěstí. Teď máme mateřskou placenou i za soboty a neděle, ale od ledna bude placená jenom za pracovní dny 8O
No a pak ještě na městský úřad pro tiskopis na připsání dítěte do pasu … snad to do konce srpna stihneme. Tam mi ta úřednice řekla, že prý nestačí, že si vyplním a podepíšu žádost, ale musím prý přijít osobně. Plná moc pro manžela nestačí. Což mi přijde divné. Každý má přece právo nechat se v úředních věcech zastupovat. No ale hádat se s ní nebudu. Pokud budu v porodnici a nestihnu to, stačí, že malého bude mít v pase dopsaného manžel. Stejně všude jezdíme spolu.
A proto Ať žije byrokracie!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 12:30

Cinq… jo, přesně tohle mi malej taky řekl. Říkal, že když budu koupat, budu jen držet hlavičku a on bude umývat:-)) Ale maminko..přebalovat v žádným případě nebudu!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 12:54

Cinq, Matulienko asi před 3 týdny jsme se byli dívat na miminko. Byli jsme tam celkem dlouho - 5 hodin - kamarádka má 1. dítě a tak byla celkem i ráda, že jsem jí s něčím pomohla nebo poradila a taky jsme koupali. Tomík byl nadšený, nosil vodu do vaničky, chystal osušku a tak, ale malej Ondra byl zrvona i pokaděný a to už byl teda PROBLÉM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
2.8.06 12:55

S tím přebalováním slýchám cosi podobného od vlastního muže 8O (ale však on kecá, já ho znám :lol: ).
Ale zapomněla jsem vám požalovat, že už taky odmítá měkčit. Doteď asi nevěřil, že bychom tím mohli cosi způsobit, ale včera vykulil oči na moje břicho a říká Nic nebude, já ještě nechci, aby nám tu někdo křičel, já ještě chci mít klid 8O 8O 8O (no aby ne, to je jasné, že je pohodlnější, když malého tahám v břiše, než aby tu křičel, já lítala jak hadr na holi a ještě se nevěnovala zákonitému choti :lol: :lol: :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 12:59

Lentilko.. potěším tě, můj muž malýho pokaděnýho přebaloval v chirurgické roušce:-))
Naštěstí jsem to stihla vyfotit:-))Chlap metr od přebalováku, zhnuseně drží malýmu nožky a kouká v tý roušce na ten poklad :lol: :lol:

Woodoo ,
no holky, počkejte, jak si tu budeme psát, co na miminka ti naši cipískové :lol:

Holky, mě vám je tak nějak divně, asi jsem to včera přehnala s tou prací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
2.8.06 13:08

Přeji krásný den,

včera jsme začali vyřizovat hypotéku na ten domeček v Lysicích, který budeme kupovat. Lítám pořád po úřadech a sháním nějaké doklady.

Gratuluji k dalšímu miminku!! Zítra jdu zase na kontrolu do porodnice, tak uvidím, co mi řeknou - jestli se něco chystá. Minulý týden mi dělali toho Hamiltona a byla jsem otevřená na prst a pořád nic. Malýmu je u mámi v bříšku asi moc dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
2.8.06 13:50

Cinq - ted jsem videla ve zpravach, ze tady ve Fr stavkuji anesteziologove, porodnici a chirurgove… Zatim se stale rodi… ale doufam, ze pokud nastane obdobi opravdove stavky, uz budeme mit miminka u sebe… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
2.8.06 14:09

Tak co, Matulienko , jak se citis? Porad nejak divne?
Asi sis vcera uhnala ‚mimi‘… :lol: Taky podle toho, cos vsechno vcera delala, to neni az tak moc prekvapujici… :wink:
Jinak - mame temer stejny termin… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 14:11

Panoramko, Cinq tak honeeeem ať vás nevyženou :lol: Jsem to ale hnusník, takhle si utahovat z bližního svého :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 14:17

Panoramko …zatím ještě divněji, no, asi musím trošku zvolnit.
Zatím jsem jen vyprala prádlo, něco vyžehlila, zbytek mne ještě čeká, no a pak jsem seděla u zašívání.
Vážně nic moc, ale asi to tak má být.
Teda, termínu jsem si taky všimla, ale ty raději odroď dřív, díky té stávce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
2.8.06 14:18

Woodoo - uz jsem manzela upozornila na to, ze si sveho synacka muze porodit sam..... :lol:
Pokud se situace nezmeni, za tyden zacnou stavkovat snad uplne vsichni… no - a ja mam termin za 2 tydny… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
2.8.06 14:21

Matulienko - porad se divim, kolik veci stihas… Ja cekam prvni mimi, takze se porad pozoruju… navic jsem uz mela v 6. mesici kontrakce - takze se hoooodne setrim… :lol:
Ale mam pocit, ze u druheho mimi budu jako Ty, protoze kazdym dnem zjistuju, ze to setreni prehanim… a ze se stale da delat spousta veci a ze z nich neporodim… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 14:24

Panoramko
já jsem na tohle trošku úchyla, pořád musím něco dělat. I u malýho to bylo stejný. Říkám si, dokud všechno zvládám, jsem dobrá a žiju :lol: Pořád něco dokazuju sama sobě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
2.8.06 14:29

Matulienka - je fakt, ze moc neodpocivas… Objevila jsem recept na odpocivani - abych vydrzela vic jak 10 minut v leze, ctu si, lustim krizovky nebo sudoku..... po 20 minutach usnu… a tim si zajistim tak hodinovy odpocinek… :wink:
Ted kdyz jsi doma sama - zkus to… budes se citit lip… :wink: A stejne vsechno stihnes… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí