Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
2.8.06 16:17

Já jsem při prvním těhu pár dní přenášela a v den porodu nic zvláštního. Jedla jsem normálně. Uklidila, uvařila. Od odpoledne mírné kontrakce a o půlnoci jsme jeli do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 16:22

Matulienko nech toho - já si vedle Tebe připadám jak lemra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
2.8.06 16:25

Holky, kfyž jste psaly o tom přebalování, viděly jste toto?

http://www.super.cz/…ji-deti.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 16:28

Donesla jsem si před chvilkou ze zahrádky cuketu a rajčata, nacpala se čerstvých malin, natrhala si kytky do vázy a teď půjdu vařit. Tomové jsou od 10 hodin na kolech a pak v lázních, takže mám dneska těžký oraz a přiznám se, že doteď jsem chatovala s kamarádkou - od 12:56 hopd. přesně 8O - a sama se divím jak ten den rychle utekl. Bramboráky - cukíňáky jsem dělala o víkendu, dneska budu smažit řízky- sice budou mít Tomové nejspíš kecy, ale pro jednou se nepo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 16:28

Woodoo ..dobře, už toho nechám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 16:32
cecetka píše:
Holky, kfyž jste psaly o tom přebalování, viděly jste toto?http://www.super.cz/…ji-deti.html

:lol: :lol: :lol: Mě úplně tečou slzy a ještě pár takových a možná i porodím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
2.8.06 16:36

Woodoo pokud jsem ti tímto odkazem pomohlaporodit, tak mě to těší dvojnásobně :D
Manžel se u toho videa hrozně smál. No však já mu to ještě připomenu. On je totiž děsná citlivka na veškeré zápachy :lol: Už máme nakoupené Air Wicky s automatickým rozprašováním, aby případný smrad z přebalování nebyl tak výrazný :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 16:45

cecetko… tak já se pecnila jako blázen a hned jsme odkaz poslala všem kamarádkám na icq.
Můj muž teda přebaloval s tou rouškou a metr od stolu a se znechuceným výrazem, jak může něco tak malýho vyprodukovat takovej smrad, ale nepoblil se!! Taky mu to pak ukážu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.8.06 16:52

Tak jsme zpatky z kina :D Garfield 2 je pekne ptakovina :? vubec me to nebavilo a dcerku taky ne 8O ale co,aspon jsem mela popcorn a colu :lol:
Taky jsem koupila kytku pro pritele a cokoladu(samozrejme ma i jine darky,ale ty uz jsou doma) dcerka mu koupila DVD (a prekvapila me 8O ani po me nechtela penize 8O zaplatila to ze sveho 8O jsem usetrila :lol:
Jinak jsem myslela,ze nedojdu domu 8O mela jsem hrozny tlak v pochve 8O jako kdyby sel ven 8O ale uz je to v pohode.

Panoramko at si klidne stavkuji :lol: ale srdce jim to neda,aby nas nechali rodit na ulici :lol:

Chtela jsem jeste reagovat na neco 8O ale nejak mi to vypadlo z hlavy :oops: vsak si potom vzpomenu :D :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
2.8.06 16:58

Holky, jdu na ty švestkové knedlíky. Už se těším, až si napráskám bříško. Tak hlavně, aby se mi povedly. Později nakouknu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 17:07

Cinq ..vidíš, jak je dcerka zlatá.
No a ty bolesti, mimko prostě leze níž a níž, holka, ty už se chystej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.8.06 17:12

Holky,vy mi s tema sladkyma knedlama delate chute 8O uz abych jela do CR a nekdo mi je uvaril :lol:

Matulienko nejak se mi najednou nechce 8O :oops: bojim,bojim :oops: ani tasku do porodnice nechci pripravit,protoze vim,ze kdyz ji budu mit hotovou,tak urcite pojedu 8O :lol:
Prosim te,ta hlenova zatka vypada jak :?: :oops: je to takovy ruzovy hlen :?:

A dcerka me obcas opravdu prekvapuje,jak je hodna :wink: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 17:17

Čečetko švestkové knedle bych si dala taky. Asi je udělám zítra :wink: Cinq to vydržíš až do ČR? Já jsem takový mlsoň, že bych si je udělala hned, kdybych měla tvaroh :lol:

Já jsem teď dodělala salát, tak už se chladí v lednici, aby byl ještě víc mňam a jdu obalovat tu cukínu :roll: obalování mě nebaví. Jako děcko jsem to milovala, teď už teda neee, ale naštěstí je to pak dobrůtka tak to přežiju :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.8.06 17:26

Woodoo problem je,ze to tu nikdo neji :? a jenom pro sebe to delat nebudu :( na to jsem moooc lina :oops: :lol: A od babicky mi budou moooc chutnat :lol: dela je vyborne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 17:32

Cinq …jo jo, růžový hlen:-)) že by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie