Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem při prvním těhu pár dní přenášela a v den porodu nic zvláštního. Jedla jsem normálně. Uklidila, uvařila. Od odpoledne mírné kontrakce a o půlnoci jsme jeli do porodnice.
Donesla jsem si před chvilkou ze zahrádky cuketu a rajčata, nacpala se čerstvých malin, natrhala si kytky do vázy a teď půjdu vařit. Tomové jsou od 10 hodin na kolech a pak v lázních, takže mám dneska těžký oraz a přiznám se, že doteď jsem chatovala s kamarádkou - od 12:56 hopd. přesně
- a sama se divím jak ten den rychle utekl. Bramboráky - cukíňáky jsem dělala o víkendu, dneska budu smažit řízky- sice budou mít Tomové nejspíš kecy, ale pro jednou se nepo… ![]()
cecetka píše:
Holky, kfyž jste psaly o tom přebalování, viděly jste toto?http://www.super.cz/…ji-deti.html
Mě úplně tečou slzy a ještě pár takových a možná i porodím
Woodoo pokud jsem ti tímto odkazem pomohlaporodit, tak mě to těší dvojnásobně ![]()
Manžel se u toho videa hrozně smál. No však já mu to ještě připomenu. On je totiž děsná citlivka na veškeré zápachy
Už máme nakoupené Air Wicky s automatickým rozprašováním, aby případný smrad z přebalování nebyl tak výrazný
![]()
cecetko… tak já se pecnila jako blázen a hned jsme odkaz poslala všem kamarádkám na icq.
Můj muž teda přebaloval s tou rouškou a metr od stolu a se znechuceným výrazem, jak může něco tak malýho vyprodukovat takovej smrad, ale nepoblil se!! Taky mu to pak ukážu:-)
Tak jsme zpatky z kina
Garfield 2 je pekne ptakovina
vubec me to nebavilo a dcerku taky ne
ale co,aspon jsem mela popcorn a colu ![]()
Taky jsem koupila kytku pro pritele a cokoladu(samozrejme ma i jine darky,ale ty uz jsou doma) dcerka mu koupila DVD (a prekvapila me
ani po me nechtela penize
zaplatila to ze sveho
jsem usetrila ![]()
Jinak jsem myslela,ze nedojdu domu
mela jsem hrozny tlak v pochve
jako kdyby sel ven
ale uz je to v pohode.
Panoramko at si klidne stavkuji
ale srdce jim to neda,aby nas nechali rodit na ulici ![]()
Chtela jsem jeste reagovat na neco
ale nejak mi to vypadlo z hlavy
vsak si potom vzpomenu
![]()
Holky, jdu na ty švestkové knedlíky. Už se těším, až si napráskám bříško. Tak hlavně, aby se mi povedly. Později nakouknu ![]()
Cinq ..vidíš, jak je dcerka zlatá.
No a ty bolesti, mimko prostě leze níž a níž, holka, ty už se chystej:-)
Holky,vy mi s tema sladkyma knedlama delate chute
uz abych jela do CR a nekdo mi je uvaril ![]()
Matulienko nejak se mi najednou nechce
bojim,bojim
ani tasku do porodnice nechci pripravit,protoze vim,ze kdyz ji budu mit hotovou,tak urcite pojedu
![]()
Prosim te,ta hlenova zatka vypada jak
je to takovy ruzovy hlen ![]()
A dcerka me obcas opravdu prekvapuje,jak je hodna
![]()
Čečetko švestkové knedle bych si dala taky. Asi je udělám zítra
Cinq to vydržíš až do ČR? Já jsem takový mlsoň, že bych si je udělala hned, kdybych měla tvaroh ![]()
Já jsem teď dodělala salát, tak už se chladí v lednici, aby byl ještě víc mňam a jdu obalovat tu cukínu
obalování mě nebaví. Jako děcko jsem to milovala, teď už teda neee, ale naštěstí je to pak dobrůtka tak to přežiju
![]()
Woodoo problem je,ze to tu nikdo neji
a jenom pro sebe to delat nebudu
na to jsem moooc lina
A od babicky mi budou moooc chutnat
dela je vyborne ![]()