Poradna duly
Jana Čurdová
Cecetka - ty hracky jsou fakt krasny… taky shanime kolotoc nas postylku… Tenhle je vazne krasny… ![]()
Jsem zvedava na Mostuli … urcite se to v noci poradne rozjelo a ted uz ma mimi u sebe… ![]()
Uz to taky chci mit za sebou… a drzet mimi v naruci…
Ale uz jen chvilku… ![]()
Tamik no stihla jsi to za 5 minut 12
A teď už si vem tu tašku a šupajdi do porodnice ![]()
No teda holky, já tu chvilku nejsem a takových miminek
Všem novopečeným maminkám přeju hodně štěstí s miminkama a jen ty nejhodnější a nejzdravější mimča pod sluncem ![]()
Teda, jak tak koukám, tak tady zůstanu určitě jako poslední 2v1 a to nejmíň do října ![]()
Takže já jsem furt doma.😢
Ještě jsem to ani nestihla všechno přečíst od fčera ale napravím to. Celý večer a i v noci kontrakce, ale do rána to zase přešlo bůůůůůů
Já se snad nedočkáááám
Woodoo - neboj dočkáš se, ale je fakt,že celou noc kontrakce a pak nic, to člověka naštve ![]()
Cecetka -pánevní dno neposiluju, ale asi začnu, páč být inkontinentní ve 28, nic moc.Takže říkáš, že stačí 3 zatažení?
Kolotoč je nádherný.
anajka píše:
Přestávám ovládat své tělo, včera jsem si kýchla a normálně jsem se počůrala
Samo ne úplně,ale dost. Přestává mě to bavit, ještěže jsem byla doma.
![]()
Tak to já si musela koupit Tena Lady už asi před měsícem
Sice jsem se vyloženě nepočůrala, ale cestou do obchodu mi to trochu uteklo a normální intimka byla totálně mokrá. A navíc ty Tena Lady jsou dost drahé - 28 ks/110 Kč ![]()
Mooni, Pollin oběma vám gratuluji k holčičkám a přeju hooodně zdravíčka!
Čečetko Ten kolotoč i ten „nesmyslík na šprušle“ jsou překrááásné
Moštule přeji super rychlý porod - i když teď už máš možná i po
taky držím palce Yoursun
Cinq, Panoramko fakt je tam takový nedostatek „bílých“ těhulí? ![]()
anajka píše:
Woodoo - neboj dočkáš se, ale je fakt,že celou noc kontrakce a pak nic, to člověka naštve
Cecetka -pánevní dno neposiluju, ale asi začnu, páč být inkontinentní ve 28, nic moc.Takže říkáš, že stačí 3 zatažení?
Kolotoč je nádherný.
Vemu to od konce - pánevní dno sice posiluju, ale jak je malá nachystaná v té předsíni
a tlačí mi na močák, tak to moc nezabírá. Ale po porodu to fungovat bude - jako to cvičení ![]()
No a přesně jak jsem psala fčera večer když mi začly - jestli to budou zase ti přiblblí poslíčci tak mě to naštve a jooo jsem NAŠTVANÁ ![]()
Matulienko, Cinq, Mischino to jsem zvědavá jak dopadnete na těch ozvách (doufám, že jsem vás nepoplantala - ztrácím přehled)
Milhausko na fotečky se těšíme!
Woodoo - tak tehulek ted potkavam hodne - ruzne barvy pleti… ale vzdycky, kdyz jdu na kontrolu do porodnice, tak jsem tam jedina beloska… No, uvidime… ![]()
Mne by vubec nevadilo byt na pokoji s cernoskou, ale asi by mi vadily jeji navstevy, protoze by pravdepodobne byly hodne pocetne.. ![]()
Navic budu rodit v male statni porodnici - 16 porodnich luzek… takze nadeje, ze bude volny jednoluzkovy pokoj, je minimalni… ![]()
Panoramko tož to ja! Tady je to trochu podobné - teeeda né že yb tu byly těhule různé barvy pleti, třeba na těhotnou vietnamku jsem nenarazila ještě nikdy, ale cikánek je tu spousta -aspoň tady u nás a - nejsem rasista - ale ty jejich početné návštěvy na pokojích
to je teda fakt síla - stačilo mi když jsem ležela na udrženía vedle na pokoji byla cikánka, tož ta tam měla denně tak 15 lidí
![]()
Prominte, ze mezi vas takhle vpadam. Ja mam termin az v zari, ale mam takovy problem, a dotaz : mela jste nektera zkusenost s tim, ze bylo mimi dle UZ po 30t vetsi ci mensi o nejaky ten tyden nez melo byt? Diky moc. Hlavne drzim palecky pri klubani miminek a hladke porody. ![]()
Pidalka - to nase bylo ve 32tt o tyden napred… Ale takove rozdily vubec nevadi… +- tyden… A nakonec po narozeni to muze byt uplne jinak…
chci rict - presne odpovidajici terminu… ![]()
Panoramka píše:
Pidalka - to nase bylo ve 32tt o tyden napred… Ale takove rozdily vubec nevadi… +- tyden… A nakonec po narozeni to muze byt uplne jinak…chci rict - presne odpovidajici terminu…
Jak říká Panoramka - doktoři straší s buď velkým nebo malým mimčem a nakonec je to OK!!!
Woodoo - to ja nejsem rasistka… na pokoji muzu byt s cernoskou, arabkou ci indkou..... Je mi to uplne fuk… jen se proste bojim, ze tam budou porad navstevy a ja nebudu moct kojit v klidu…
ja jsem strasne stydliva…
![]()
Ale uz s tim tady asi maji zkusenosti, protoze v brozurce upozornuji, ze na pokoj smeji jen 2 navstevy najednou..
A z deti tam smeji jen sourozenci novorozenete… ![]()
Píďalko týden sem týden tam, to neřeš - naše mimčo je taky nějak jinak - nožičky mělo o týden větší
než hlavičku a hrudník, a teď zas je prý menší o 5 dní než je termín, takže na to prdím ![]()