Poradna duly
Jana Čurdová
Monalisa24 néé asi!!! To by fakt naštvalo. Jakoby nestačila ta věčná masáž z obchodů - hračky, různé vychytávky, udělátka, ratátka, …
No, dalo by se dlouho pokračovat. Pak to všechno nakoupíme (hlavně my - prvomatky!!!), zjistíme, že jsme využili polovinu, nebo ani to ne a pak by nám ještě vyšisovaly fotky z UTZ
!
To by mi mrsklo!!!
Nic, dopiju kafe a půjdu se flákat domů. No flákat, čeká mě oblíbená činnost nás všech - tj. žehlení
!
Obrazky z utz jsem fotila digitalnim fotakem, abych je mohla poslat mailem nasim… a uprimne receno - kvalita tech fotek me opravdu prekvapila… Takze misto kopirovani je lepsi si je nafotit… ![]()
Tak jsem v porodnici strávila skoro tři hodinky - tam byl nával. Mám slabé kontrakce, čípek na prst, hlenová zátka pryč a na porod to nevypadá. Dostala jsem od Dr. domácí úkol - sex! Maliník prý nepomáhá. Ve středu jdu ráno na kontrolu a ve čtvrtek na indukci.
AHOJ holky,
zítra nastupuji do porodnice na vyvolání porodu.. Dneska jsem byla na kontrole, ozvy a průtoky v pořádku, porodní cesty jsou měkké, ale ještě uplně né připravené na porod.. tak mi pomůžou.. Ale malá ma už malo mistecka v bříšku, tak musí ven.. tak zítra v 8.30 příjem do nemocnice.. Bylo to tak vše rychlé, že jsem se z toho pomalu jeste nevzpatovala ted. Možná se tam vydám i dříve.. bolí mne hrozně záda, chodím jak lemra a malá se vrtí o sto šest a začínají slabší stahy
Drřte mi pěstičky, budu se ozývat pres Matulienku, co se deje a tak.. jo…
Kontrola probehla v pohode,ozvy jsou v poradku,poslicky mam stale,ale nejak ne pravidelne…sestra byla vtipna,pry az budu mit kontrakce jako u dcerky,tak mam prijit
kdyz jsem ji rekla,ze ty jsem zaspala,tak mi neverila
a pritel mi naridil uz zabalit tu tasku
pry kdyz to nejde po dobrem,tak to pujde po zlem
zabali ji on ![]()
Jinak jsem vyslechla smutny rozhovor(doufam,ze to dopadlo dobre) prisla tam jedna slecna,ze je ve 36tt a uz 24 hodin neciti pohyby
tak ji nekam odvazeli na nejake zkousky asi
bylo mi to lito,snad ji to dopadlo dobre.
Panoramko tak jsem se schvalne koukala po euvropskych zenach
potkala jsem za celou dobu jednu bilou tehulku ![]()
A rasista nejsem
ja jenom,ze me to prekvapilo…skoro zadne bile tehule v teto nemocnici
![]()
Mischiino, budeme na Tebe moooc myslet a držet pěstičky, abys co nejdřív měla to svoje miminko v náručí!!!
Cinq, tak to byla vážně vtipná PA:-), já u malého také neměla žádné posly, takže kdybych se tím měla řídit i teď
A co jinak??? Co graf???
HOLKY , díky.. já se dneska cítím tak mizerně. Nezlobila bych se kdyby šla voda pryč sama v noci, zkusíme večer s manžou postouchnout berušku, nechci moc tu indukci
Docela se bojím, bojím ![]()
Jinak gratuluji MOONI
Mostuli: teda to byla rychlost
Přeji oběma maminkam hodne mlička a miminkům at krasne rostou !!!
Monalizo vsechno v poradku,pry jsem pripravena rodit
na dalsi ozvy jdu v sobotu(ale pry to asi nestihnu
urcite kecala ![]()
Cinq píše:
Monalizo vsechno v poradku,pry jsem pripravena roditna dalsi ozvy jdu v sobotu(ale pry to asi nestihnu
urcite kecala
Docela jsi mě rozesmála:-))) - fíííha, to je za dva dny! Držím palečky!!!
Cinq, nevím, jestli jsem sama tak „dívná“, ale tím, že vím, co čeho lezu
, tak začínám mít strach… :-/
Mischiino, dej si teplou koupel a večer sexík s manžílkem a pojedete dřív než ráno v 8:30 ![]()
Mischiino drzim palce, aby se dnes vecer zadarilo… A prosim Te, povez mi, jak doktori zjistili, ze vase mala ma v brisku malo mista?
Ja mam totiz v brisku obtisky ruznych casti mimi - taky mam pocit, ze uz tam toho mista moc nema…
Ale na kontrolu jdu az 9. srpna… tyden pred terminem.
Cinq - no hura… dobra zprava, ne? Uz budete mit maleho v naruci. Jeste me napadlo - pokud budes chtit poslat smsku z fr mobilu, klidne Ti dam sve fr cislo, a pak tady poreferuju… ![]()
Nechci se vnucovat - jen me to ted napadlo… ![]()
Jo, Cinq , tu jedinou belosku si zahlidla nekde v zrcadle, ne? ![]()
Monalizo to ja uz mam strachy zavrenou prdel vic jak tyden
jak se to blizi,tak je to horsi,ale ja si myslim,ze to je proto,protoze vim,do ceho jdu
poprve mi to vubec neprislo ![]()
Jo a ty ozvy musim stihnout
protoze dcerka jde ke tchyni az v sobotu ![]()
Hmm, to jsou novinky, za takovou chvíli!
Mischii to víš že na tebe budem všichni myslet a držet palce, neboj, dobře to dopadne!
Verulinka to samé! Tři hoďky, týjo, to je opruz co? No a nezapomeň na NelluB - taky pořád nic nic a druhý den mimi!
Panoramka taky by mě zajímalo, jak to ti doktoři s tím místem naměří! Snad je to přesnější, než ty jejich výpočty velikosti!
MONALISKO: ano presne na to jsem myslela, teplou vanu si dám a pak sexík, a povalíme dříve.. ![]()
Panoramko uz jsem nad tim premyslela,ze to poslu tobe
protoze kdybych to nejak nezvladla napsat,tak to muze napsat i pritel franinou
tvoje tel.cislo je v tom seznamku taky,ne???
A beloska tam byla
ale co me jeste prekvapilo,tak na kazdym pokoji je i TV
![]()