Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
3.8.06 15:47

Monalisa24 néé asi!!! To by fakt naštvalo. Jakoby nestačila ta věčná masáž z obchodů - hračky, různé vychytávky, udělátka, ratátka, …
No, dalo by se dlouho pokračovat. Pak to všechno nakoupíme (hlavně my - prvomatky!!!), zjistíme, že jsme využili polovinu, nebo ani to ne a pak by nám ještě vyšisovaly fotky z UTZ :twisted: !
To by mi mrsklo!!!

Nic, dopiju kafe a půjdu se flákat domů. No flákat, čeká mě oblíbená činnost nás všech - tj. žehlení :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
3.8.06 16:37

Obrazky z utz jsem fotila digitalnim fotakem, abych je mohla poslat mailem nasim… a uprimne receno - kvalita tech fotek me opravdu prekvapila… Takze misto kopirovani je lepsi si je nafotit… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.8.06 16:41

Tak jsem v porodnici strávila skoro tři hodinky - tam byl nával. Mám slabé kontrakce, čípek na prst, hlenová zátka pryč a na porod to nevypadá. Dostala jsem od Dr. domácí úkol - sex! Maliník prý nepomáhá. Ve středu jdu ráno na kontrolu a ve čtvrtek na indukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
3.8.06 17:11

AHOJ holky,

zítra nastupuji do porodnice na vyvolání porodu.. Dneska jsem byla na kontrole, ozvy a průtoky v pořádku, porodní cesty jsou měkké, ale ještě uplně né připravené na porod.. tak mi pomůžou.. Ale malá ma už malo mistecka v bříšku, tak musí ven.. tak zítra v 8.30 příjem do nemocnice.. Bylo to tak vše rychlé, že jsem se z toho pomalu jeste nevzpatovala ted. Možná se tam vydám i dříve.. bolí mne hrozně záda, chodím jak lemra a malá se vrtí o sto šest a začínají slabší stahy :twisted: Drřte mi pěstičky, budu se ozývat pres Matulienku, co se deje a tak.. jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 17:11

Kontrola probehla v pohode,ozvy jsou v poradku,poslicky mam stale,ale nejak ne pravidelne…sestra byla vtipna,pry az budu mit kontrakce jako u dcerky,tak mam prijit 8O kdyz jsem ji rekla,ze ty jsem zaspala,tak mi neverila :lol: a pritel mi naridil uz zabalit tu tasku 8O pry kdyz to nejde po dobrem,tak to pujde po zlem 8O zabali ji on :lol:

Jinak jsem vyslechla smutny rozhovor(doufam,ze to dopadlo dobre) prisla tam jedna slecna,ze je ve 36tt a uz 24 hodin neciti pohyby 8O :( tak ji nekam odvazeli na nejake zkousky asi :( bylo mi to lito,snad ji to dopadlo dobre.

Panoramko tak jsem se schvalne koukala po euvropskych zenach :wink: potkala jsem za celou dobu jednu bilou tehulku :wink:

A rasista nejsem 8O :D ja jenom,ze me to prekvapilo…skoro zadne bile tehule v teto nemocnici 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 17:15

Mischiino, budeme na Tebe moooc myslet a držet pěstičky, abys co nejdřív měla to svoje miminko v náručí!!!

Cinq, tak to byla vážně vtipná PA:-), já u malého také neměla žádné posly, takže kdybych se tím měla řídit i teď :lol: A co jinak??? Co graf???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
3.8.06 17:18

HOLKY , díky.. já se dneska cítím tak mizerně. Nezlobila bych se kdyby šla voda pryč sama v noci, zkusíme večer s manžou postouchnout berušku, nechci moc tu indukci :oops: Docela se bojím, bojím :oops:

Jinak gratuluji MOONI

Mostuli: teda to byla rychlost :! Přeji oběma maminkam hodne mlička a miminkům at krasne rostou !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 17:18

Monalizo vsechno v poradku,pry jsem pripravena rodit 8O na dalsi ozvy jdu v sobotu(ale pry to asi nestihnu 8O urcite kecala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 17:30
Cinq píše:
Monalizo vsechno v poradku,pry jsem pripravena rodit 8O na dalsi ozvy jdu v sobotu(ale pry to asi nestihnu 8O urcite kecala :lol:

Docela jsi mě rozesmála:-))) - fíííha, to je za dva dny! Držím palečky!!!
Cinq, nevím, jestli jsem sama tak „dívná“, ale tím, že vím, co čeho lezu :oops: , tak začínám mít strach… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 17:30

Mischiino, dej si teplou koupel a večer sexík s manžílkem a pojedete dřív než ráno v 8:30 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
3.8.06 17:31

Mischiino drzim palce, aby se dnes vecer zadarilo… A prosim Te, povez mi, jak doktori zjistili, ze vase mala ma v brisku malo mista?
Ja mam totiz v brisku obtisky ruznych casti mimi - taky mam pocit, ze uz tam toho mista moc nema…
Ale na kontrolu jdu az 9. srpna… tyden pred terminem.

Cinq - no hura… dobra zprava, ne? Uz budete mit maleho v naruci. Jeste me napadlo - pokud budes chtit poslat smsku z fr mobilu, klidne Ti dam sve fr cislo, a pak tady poreferuju… :wink:
Nechci se vnucovat - jen me to ted napadlo… :wink:
Jo, Cinq , tu jedinou belosku si zahlidla nekde v zrcadle, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 17:34

Monalizo to ja uz mam strachy zavrenou prdel vic jak tyden :oops: 8O :lol: jak se to blizi,tak je to horsi,ale ja si myslim,ze to je proto,protoze vim,do ceho jdu 8O :lol: poprve mi to vubec neprislo :lol:
Jo a ty ozvy musim stihnout :lol: protoze dcerka jde ke tchyni az v sobotu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
3.8.06 17:36

Hmm, to jsou novinky, za takovou chvíli!

Mischii to víš že na tebe budem všichni myslet a držet palce, neboj, dobře to dopadne!

Verulinka to samé! Tři hoďky, týjo, to je opruz co? No a nezapomeň na NelluB - taky pořád nic nic a druhý den mimi!

Panoramka taky by mě zajímalo, jak to ti doktoři s tím místem naměří! Snad je to přesnější, než ty jejich výpočty velikosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
3.8.06 17:38

MONALISKO: ano presne na to jsem myslela, teplou vanu si dám a pak sexík, a povalíme dříve.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 17:39

Panoramko uz jsem nad tim premyslela,ze to poslu tobe :lol: protoze kdybych to nejak nezvladla napsat,tak to muze napsat i pritel franinou :lol: tvoje tel.cislo je v tom seznamku taky,ne???
A beloska tam byla :wink: :lol: ale co me jeste prekvapilo,tak na kazdym pokoji je i TV :! 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí