Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
3.8.06 13:43

Tamiku taky Tě štve jak nás předbíhají :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
3.8.06 13:53

sms od Mostule : ** Ahoj tety e-miminačky, tak máma si splnila sen a porodila mě - Lucinku - do vody ve Vrchlabí - dnes 10.50. Hráz vydržela, ale vnitřního šití bylo dost. Ale mlíčko chutná!
Lucinka váží 2,8 kg a měří se až při odchodu - nechtěj mimča hned natahovat. A teď jdeme spát, o porodu budu po návratu detailně informovat.
 **

Tak už to má další za sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.8.06 14:03

Obří gratulace mooni a mostulce, ať holčinky prospívají jedna báseň

tak Mischiina nastupuje zítra v 8:30na indukci, mají málo plodovky a ona vám to večer vše popíše, jen aby jste věděly.
No a já? Mám vysoký tlak, ozvičky dobrý a pak se mě por. asistentka ptá, co jí k tomu řeknu, že na záznamu jsou slabé kontrakce, tak jsem jí řekla, že asi jo:-)
Objednali mne za týden, to mi prý budou dělat sono, aby věděli, jak je malej velkej, ach jo:-)Já chtěla už teď.
Pak mě doktor dostal, když si četl moje diagnozy, protože se zeptal, co je to gamapatie a jestli to má vliv na těhu a porod :roll:
No a pak, jestli chci přenášet, že se přenáší 2 týdny nebo jestli chci vyvolat porod.
No a pak si vyberte. Mám v hlavě guláš!!
Stahy…přenášení, vysoký tlak..no nevím, nějak to dopadne. valím sníst rohlík a jdu sedat do autinka a učit tu PP.
Tak zatím kočenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
3.8.06 14:04

Panoramka přesně tohohle se bojím taky. Těch stráááášně moc početných návštěv. A proto jsme se s manželem dohodli, že pokud bude volný nadstandardní pokoj, tak si ho zaplatíme. Aspoň bude moci za náma přijít kdykoliv a nebudeme nikoho rušit.

Holky, dneska je divný den. Malý sebou hrozně mele, já mám pocit, jako bych dostávala teplotu, hrozně mě bolí nohy jako při MS (vždycky mě u MS bolívají nohy). Asi to bude tím, že se změnilo počasí. U nás prší a dost se ochladilo. A viděly jste předpověď? Potit se už nebudeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.8.06 14:05
Woodoo píše:
Panoramko tož to ja! Tady je to trochu podobné - teeeda né že yb tu byly těhule různé barvy pleti, třeba na těhotnou vietnamku jsem nenarazila ještě nikdy, ale cikánek je tu spousta -aspoň tady u nás a - nejsem rasista - ale ty jejich početné návštěvy na pokojích :roll: to je teda fakt síla - stačilo mi když jsem ležela na udrženía vedle na pokoji byla cikánka, tož ta tam měla denně tak 15 lidí :twisted: 8O[/quote
Ahoj Woodoo já jsem sice z dubna 2007. ale jak tu nakukuji taj jsem si všimla že jsi z Hovězí, a proč já jsem Z Nového Hrozenkova a asi mluvíš o Vsetíně. Když jsem tam rodila já poprvé tak tam naštěstí žádná cikánka u nás na pokoji nebyla ale vedle byly návštěvy denně a aspoň 20 lidí to byl rachot, tak snad tobě to vyjde a budeš mít klid.
Všem blahopřeji k miminkům a ať rostou. Ahoj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.8.06 14:06

Juj nějak se to slilo tak snad to přečtete. Nějak mi to ještě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.8.06 14:55

Mostule- gratuluju k Lucince!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
3.8.06 14:56

Ahoj holky,
než to zapomenu, tak musím pogratulovat Polin, Mooni a Mostuli k miminkům (vlastně jsou to všechno holčičky, ne :?: , sakryš, já už v tom mám takový guláš :roll: …) a popřát hodně ZDRAVÍ A ŠTĚSTÍ :wink: !

Taky jsem dneska byla na ozvách, válela jsem se tam 3/4 hoďky :roll: , málem mi pak upadly kyčle :? … podle přesných :lol: měření máme 3,5kg, čípek 0,5cm, na špičku prstu (houby tomu rozumím a houby to vypovídá :roll: ), rodit prý ještě nebudu (jaj, kéž bych tak NErodila jako NellaB).

Hlavně z vás už mám ale vřed, všechny rodíte před termínem a ten srpen snad chcete vyprázdnit v první dekádě 8O ! (V noci jsem se už budila hrůzou … vidíte, i nespavost jste mi způsobily 8O … a v polospánku si drmolila Mostule rodí, Mostule rodí … :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
3.8.06 15:00

Jóóóó, to je ta demence. Chci se zeptat - nevíte, co vypovídají ty dvě křivky, které lezou z toho udělátka na ozvy (že by CTG :?: :roll: ) - jedna je srdíčko a ta druhá???? Protože mně ta spodní strasně skákala, oproti jiným maminkám (šmírovala jsem jim záznam :oops: ) jsem tam měla úplné velehory. Četla jsem někde, že je to aktivita dělohy, ale ve zprávě mám nápsáno Kontrakce 0 (jestli jsem někdy měla menstruační bolesti, tak dneska při tom natáčení záznamu 8O ) - tak že by to zaznamenávalo pohyby miminka :?: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 15:01

Veliká gratulace ke třem holčičkám - téééda, ta statistika nám dává… tak kloučci, honééém na svět, přece se nebudete krášlit tak dlouho:-)
Moonii, Polin a Mostule gratulujuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.8.06 15:02

AHOOJKY :D
hlásíme se po delší době,konečně nás propustili domů :D Adámek měl trošku teplotky a mě dodatečně zjistili těhotenskou cukrovku :! takže porodní váha byla skutečně 4,835… :oops:
Bohužel nekojím,Áda ač je obřík je přeci jen předčasně narozený a prostě nám to spolu nešlo ikdyž se všichni snažili…
Jsem ráda,že to máme za sebou,byla to celkem fuška :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 15:03

Lentilko, to je fakt… všichni rodí nějak před termínem:-), nakonec si tu budeš „plácat“ játra sama, co??? Protože ostatní těhulky(maminky) budou kojit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
3.8.06 15:03

Cecetka tašku už mám!!! Děláme si tu srandu, že až mě odtud povezou, musíme nejdřív k nám pro ten bágl!!!

Mostule - moc gratuluju!!!!

Len-til-kah nespavost? To tu ještě nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.8.06 15:05

Lentilko

ta druha krivka jsou kontrakce delohy!!!!

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
3.8.06 15:06

Blahopřeju ke všem miminkům!!!! (už v tom začínám mít pěkný zmatek :wink: )

Lentil ta druhá křivka by měla být skutečně činnost dělohy, takže je divné, že ti napsali nulu 8O

Holi nestresuj, že nekojíš. Hlavně, když bude Adámek spokojený a bude prospívat! 8)

Děvčata, mě ti poslíčci dneska asi zničí - od rána furt jak na běžícím pásu… Ale ani se nezvětšujou ani nezkracujou takže - NA POROD TO ROZHODNĚ NEVYPADÁ… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí