Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko děvčata ![]()
Včera o půl desáté večer psala Polin . Ale já už vážně neměla sílu vstát z postýlky. Byla jsem jak přejetá parním válcem
** Ahoj Čečetko, vyřiď prosím na emimi, že už je na světě Michaela od Polin, dnes v 18.50, 3 kg a 50 cm. A pak, že malé dítě. Yoursun se ještě trápí na sále. Nikdo mi o ní nechce podat info. O porodu jen to, že ve 12 mi praskli vodu a porod byl celý vyvolaný. Dá se to přežít! Všechny zdravím Polin **
Yoursun se nikomu neozvala? Snad se netrápila celou noc. Ale snad dá její manžel vědět co a jak.
Dobre ranko vsem nam tu prsi uz od vecera
venku je jenom 20 stupnu
je mi zima
![]()
POLIN tak gratuluji k holcine
at jste brzo doma ![]()
Holky v noci jsem mela hrozne poslicky(nejhorsi bylo od 2.00hodin asi tak do 5.00hodin) a vlastne porad trvaji
co ale nechapu,ze to tak bolelo
co budu delat u porodu
Tohle vubec s dcerkou nepamatuju ![]()
Jinak dcerka jde ke tchyni az v sobotu
stala se nam nehoda,deda od pritele(87let) vyndaval popelnici a nejak zakopl a prelitl ji…ma trochu rozmlacenou hlavu a zlomenou zubni protezu
ale jinak je v poradku ![]()
Dobré ranko holky,
MOSTULE: téda držím pěstičky, at jsi co nejdříve s mimiškem !! a vše dobře dopadne !!!
POLIN: MOOOOOOOOOOC gratuluji k Michalce.. (moji jmenovkyni
)Pak že je malinká, to jejich zastrašování
![]()
Dobre ranko!
Polin - gratuluju k holcice!!!
U nas se nic nedeje… a to je asi dobre… zacinam se trochu bat… ![]()
A co Mostule a Matulienka ?
Cinq - tady je taky chladno a temer kazdy den prsi… dneska navlekam deku zpet do povlaku.. ![]()
Teda Tvuj tchan fakt nema stesti… ale jeste ze to nedopadlo hur… ![]()
A jak Ti je ted? Porad mas poslicky?
Obříí gratulace Polin, ať maličká jen a jen kvete a maminka samo taky Cinq ,
holka, ty budeš další na řadě:-)
Mostule …drž se..i když si myslím, že už máš svoje mímátko v náručí.
yoursun… bóže holka, snad jsi se moc dlouho netrápila amáš už taky vše za sebou a Filípka vedle sebe.
Já jdu dnes do porodnice na ozvičky, no, třeba se ve mě něco pohne.
Jinak jsem přesvědčená, že určo budu přenášet.
Odpoledne tu nebudu , jdu učit tu první pomoc…to zase bude komedie, jak tam budu rázovat po třídě…nevydrřím totiž sedět dýl jak 10 minut.
Mischiinko, kdyby jsi se necítila dobře, tak nečekej, nechci, aby jsi se tam čekáním trápila.
Panoramko
já ti mám tucha, že tu budu hódně dlouho:-)) Takže o mě strach nemusíš mít..
Manžel má představu, že o víkendu pojede pomáhat tátovi, je to asi 3/4 hodiny autem odtud, prý kdyby se něco dělo, hned je doma. Koukala jsem jako blbá a řekla mu, že bych raději nebyla sama doma, kdyby náhodou. Tak mi řekl, že se nic nestane a že to zvládnu.
![]()
Bůůů, já nechci být sama doma.
Dobré ráno,
Obří gratulace Polin k Michaelce!!
Dnes jdu do porodnice, tak jsem zvědavá, jestli je nějaký pokrok! ![]()
Matulienko , byt doma sama, je fakt divny pocit… ale 3/4 hodiny, to jeste jde…
Ja jsem sama doma dneska az tak do 7 hodin… Jestli se neco bude dit, tak manzel muze prijet nejdriv za hodinu… ![]()
Jinak je fakt, ze muzu vzdycky zavolat tchyni… ![]()
Panoramko ..já jsem taky každý den sama doma tak do sedmi osmi večera.
No a ten víkend jsem doufala, že bude manžel se mnou, víš? Budou dělat jakousi dlažbu, takže než se vysprchuje, převlíkne a nachystá, dřív jak za 1,15 tu nebude.
Pokoušela jsem se mu říct, že to takto nemusí ani stihnout. No, uvidíme.
Matulienka - je fakt, ze u druheho mimi to jde rychleji nez u prvniho… ![]()
Ale kdyz si udelas odpocinkovy vikend…
, tak by se nic dit nemelo, ne?
Jinak manzel je az na vyjimky taky v praci cely den - ale ma auto a tim je doma tak za 30 minut… dneska jel dal a vlakem… ![]()
Jinak ackoliv mam pupik stale tezsi, porad jsem na 10kg navic… Pry to mame v rodine… a taky rychly porod - jak mi vypravela mamka. Tak snad budu pokracovat ve vsem tak dobre dedicne… ![]()
Uz nemuzu myslet na nic jineho nez na porod a mimi… asi z toho jednou zesilim… ![]()
Panoramko tady nam prsi taky uz dlouho,ale bylo porad horko
ale dneska se fakt ochladilo,coz mi chybelo
a nebyl to muj tchan(asi jsem to spatne vyjedrila)je to deda od pritele,coz je dcerky pradeda
snad jsem to napsala dobre
![]()
Jinak poslicky mam porad,ale ne uz tak velke
![]()
Matulienko vsak on to stihne
stejne az te to chytne,tak to bude trvat par hodin,nez porodis(ne ze bych ti to prala
preji ti rychlej porod,ale znas to ![]()
Dneska jdu na ozvy opet
mam tam byt v poledne,tak jsem zvedava ![]()
Panoramko …hm, já a odpočinkový víkend, to zní jako sci-fi ![]()
Cinq ,
no stihne nestihne, vyplknu to i bez něj:-)) nebudu na něm stavět, že jo?Pak bych se zbytečně trápila. Nechám to na osudu.
Poslíšci ustávají? No, uvidíme, co ti dnes řeknou, aby si tě tam už nenechali:-)
Tak ve 12 na tebe myslím, já jdu na 10:30, teď tu sedím nahulatá, vylezla jsem ze sprchy
a už se musím valit chystat.
Zatím pá cácorky