Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
L_B
106
3.8.06 10:29

Ahoj holky…:)

hlasim se zase po dlouhe dobe.
Byla jsem u nasich na morave.

a co to tu nevidim - tady uz jsou prvni miminka - tak vsem preju hoooodne stesticka a hlavne zdravi - a at nezlobi maminky…:)

…jinak ja mam termin ode dneska presne za 3 tydny…zatim zadne priznaky predcasneho porodu nepocituju - a taky nemuzu - jeste musim vyzehlit ooooooobrovskou hromadu vecicek, co jsem od pondelka prala…:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
3.8.06 10:31

Ahojky srpňátka
Tak už je konečně ten „náš měsíc“, co?

My se musím pochlubit, už máme naše zlatíčko na světě. V pátek mi odtekla voda (pře čtení emimina :D ) a v sobotu ve 12.15 hod se narodila naše Anička - 3000 gramů a 49 cm. Od včerejšího odpoledne jsme doma, tak si to mateřství začínám užívat, samozřejmě i s taťkou.

Malá na chvíli po kojení usnula, tak se jdu začít trošku zpátky, ať vím, kolik těch miminke, je vlastně už na světě. Teď koukám, že i taťka usnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 10:33

Mimulik tak to ja mam eroticke sny :oops: :lol: to bude tim nedostatkem sexu :lol:

Panoramko kdyz tak nad tim premyslim,taky bych chtela tak rodit :D zadna nemocnice,nic…nevim jak to tam ty 3 dny preziju 8O mam totiz vzdy deprese,kdyz mam zustat v nemocnici :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
3.8.06 10:33

samozřejmě obrovská gatulace všem novopečeným maminkám a miminkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 10:35

Moonii tak velak gratulace :D at jste zdrave a v poradku :wink: ukazes nam fotku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
3.8.06 10:38

Mooni - gratuluju k Anicce! Preju vam jen to nejlepsi a hezky si vsichni tri uzivejte!

Cinq - Ty pocitas jen se 3 dny v porodnici? Pry je to minimalne 5 dnu, pokud vse probiha vporadku… aspon to mi rekli v te me porodnici… :wink:
Na druhou stranu je ted tolik porodu, ze by nas mohli poslat domu driv… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.8.06 10:39

Moonii - tak všetko dobré tebe aj maličkej. Teda hovoríš, že všetko OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 10:40

Panoramko me rikali,ze je to 5 dni taky :wink: ale pry kdyz vse je ok,tak muzu jit domu uz po 3 dnech(asi proto,ze jsem druhorodicka :lol: a kamaradka tam byla taky jenom 3 dny(ma stejne starou dcerku :wink: tak pocitam jenom se 3 dnema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
3.8.06 10:48

Cinq - jeee, tak to bych jen privitala… doufam, ze vse bude ok a ze nas pusti driv… Mam trochu strach, protoze zatim jsem tam nevidela zadnou jinou tehulku belosku… Tak se trochu obavam toho, ze budu na pokoji s nekym, kdo bude mit veeeeeelkou rodinu a spoustu navstev… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 10:57

Panoramko vis,ze ti rozumim :lol: mam stejny pocit :lol: ale ja jsem videla aspon jednu tehulku belosku😉 ale ta tam byla asi omylem 8O aspon jsme si delali srandu s pritelem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
3.8.06 10:58

Moonii gratuluji k holčičce. Ale jsi tajnůstkářka, ani jsi nám nedala hned vědět :D

Anajko a posiluješ pánevní dno? To ti na případnou inkontinenci pomůže. A stačí 3 zatažení každé ráno v posteli a uvidíš to zlepšení. Ono se nám to tam dole asi všechno moc uvolňuje. Ale věřím tomu, že pochva mi zůstane zatažená i při porodu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
3.8.06 11:00

Holky, tak zase utrácím :?
Ale tomuhle jsem prostě neodolala
http://img.mimibazar.cz/…o1866395.jpg /> a k tomu tohle
 http://img.mimibazar.cz/…o1866409.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.8.06 11:01

No pěkně nám to odsejpá :lol:
Mooni -gratuluju a přeju všechno nejlepší!!!!

Mimulik -ano,to je přesně ono,menstruační bolesti jednou za 72 hodin.To ani za posly nepovažuju.No ale nevím,co bych chtěla, když termín mám až za 10 dní :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.8.06 11:01

Polin strašně moc gratuluju k Michalce a ať jste zdravé a brzo doma.

Mooni samozřejmě i tobě obr gratulace k Aničce.

Holčiny včera jsem konečně stáhla fotky tak je zkusím hodit do galerky. Zatím papa, Terezka se hlásí o příděl mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
3.8.06 11:15

Gratuluji všem novopečeným maminkám!!!

Jsem zvědavá na Yoursun a Mostuli!!!

Vy píšete jak draci!!!

Já dneska byla rozesmátá - přijela jsem do práce, kolega mi hned vynadal (z legrace) co jako tu dělám, když se mu o mě zdálo, že jsem porodila. Tak jsem mu vynadala na oplátku já, že parkuje na mém místě :lol: !
Pak začal vyprávět jak rodila jeho žena - což jsem mu zas vyčinila, že ať toho nechá a je rád, že se zatím nadměrně nenervuju!

Tak, teď už ale rodit můžu, anóbrž výplaty jsme udělaly, rozklíčovala jsem stravování zaměstnanců (nadlidský výkon!!!), teď už to jen pošlem a je!

Tamik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital