Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
3.8.06 09:26

Ahoj holky

Polin, gratuluju k holčičce!!!

Cinq tak už to dneska rozjeď ať těm frantíkům ukážeš… :lol: :lol: :lol:

Já mám dnes termín podle posledního UTZ a co myslíte? NA POROD TO NEVYPADÁ… :lol: :lol: :lol: a můj drahý si pro jistotu zapomněl doma mobil! :twisted: Od rána mám slabé posly - jen takové menstruační bolesti - myslím, že z toho mraku nezaprší :wink:

Mostule ty už to máš určitě za sebou - ty křížové bolesti ti fakt nezávidím :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 09:27

Matulienko presne tak…cekat se nebude :lol: budu myslet na tebe taky :wink: ale mam problem 8O mam tak velke nohy(natekle :? ze se nevejdu do zavrenych bot 8O sla jsem totiz rano koupit bagetu a vzala jsem si botasky na nohy a po ceste jsem myslela,ze umru :lol:
A doufam,ze si me tam nenechaj :lol: jeste musim zabalit tu tasku :oops: :lol: jsem vazne hrozna,ale prisaham,ze dneska uz tu tasku zabalim :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
3.8.06 09:28

Mostule se zatím neozvala. Tak snad se moc netrápí. Ale zaráží mě, že o Yoursun nemáme žádné zprávy. Ani Polin o ní nic nepíše. A to jsou spolu na pokoji. Ale dočkáme se.
To až mě se poštěstí a budu to mít za sebou, tak vám hned písnu. Nebo do toho dokopu manžela, pokud budu moc vyčerpaná. Písnu některé z těch, co už budou z porodnice doma.

Dneska odpoledne zajdu do těhucvičení. To zas bude sranda. Už se ani pořádně neohnu, tak jsem zvědavá, co tam budu dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.8.06 09:29

Matulienko:
Tobě také držím pěstičky!

Já jedu na půl dvanáctou, ale nejprve musím hodit malou Beruš k tátovi do práce, aby mi ji pohlídal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
3.8.06 09:29

Noggie moc si nefandi, že porodíš dřív. Držíš přece basu se mnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
3.8.06 09:30

Verulinko na tebe jsem zvědavá, co ti řeknou. Týden po Hamiltonu a pořád nic 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 09:30

Noggie a co jim mam ukazat 8O :?: :lol: :-) :lol:
A pospes si s porodem :lol: mame prece rodit spolu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
3.8.06 09:31

No jasně, Čečetko… :wink:
Já jen, že mě doktor trošku vyděsil rozměry té naší „malé“… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.8.06 09:32

POLIN - gratuluju k holčičce, ať jste zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
3.8.06 09:37

Noggie podívej se na Polin. Pořád ji strašili, že malá neroste a 2 týdny před termínem měla malá 3 kg a 50 cm. No a počkáme, co Yoursun. Tu zase pořád strašili, že mimi bude obrovské. Já jsem ráda, že mi Dr. prcka v pondělí už neměřil. Ve 30. týdnu mu UZ vyhodil taky dřívější termín, kdo ví, co by mu vyhodnotil toto pondělí 8O Třeba bych se dozvěděla, že jsem už dávno měla porodit :lol: Aspoň podle velikosti břicha to tak vypadá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.8.06 09:43

Cecetko , to jsem také zvědavá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.8.06 10:10

Dobré ránko,

Polin - obrovská gratulácia k dcérke. Veľa zdravíčka a šťastíčka

Cinq, Mostule - držím moc palce :wink:

Ja som vám mala tak blbý sen - vy tu stále riešite odchod hlienovej zátky, tak mne sa snívalo, že mi tá zátka odišla, ale bolo toho toľko, že to upchalo záchod a museli sme volať akéhosi opravára, čo to príde vyčistiť. A jemu to všetko išlo medzi oči :roll: :roll: :roll: Už mi z toho tehotenstva statočne pošibáva. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.8.06 10:19

Velká gratulace Polin k holčičce.
Mimulik - :lol: :lol: :lol: :lol: S tím snem jsi mě pobavila.

Já stále nic,ani posly,ani zátka.Přestávám ovládat své tělo :oops: , včera jsem si kýchla a normálně jsem se počůrala :oops: Samo ne úplně,ale dost. Přestává mě to bavit, ještěže jsem byla doma. :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.8.06 10:26

Anajko,
ja tiež nemám pocit, že by som mala za pár dní rodiť. U mňa sa tak dva-tri krát za týždeň objavia akože tie menštruačné bolesti, ale interval medzi nimi je tak 72 hodín, takže ak vychádzam z toho, že by sa mal ten interval skracovať, tak snáď do nového roka porodím. :lol: Potom to bude možno vychádzať už na nejaký 5-minútový interval. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
3.8.06 10:27

Prave jsem v telce videla porod v takove male filipinske chaloupce… Jak se mimi narodilo - tak ho vzali za nozicky a proplacali nozicky, zadecek i zadicka… a pak ho utirali do kusu latky, ktere meli pripravene…
Mimi rodil takovy stary pan… byl obleceny, jako by prisel z plaze… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital