Poradna duly
Jana Čurdová
Woodoo píše:
Tamiku taky Tě štve jak nás předbíhají![]()
Woodoo Ani nevím jestli štve!!!! Chvíli jo, chvíli ne, chvíli nevím…
, ale my jim to taky natřem ne? Zase třeba nějak jinak!!!
Noggie píše:
Děvčata, mě ti poslíčci dneska asi zničí - od rána furt jak na běžícím pásu… Ale ani se nezvětšujou ani nezkracujou takže - NA POROD TO ROZHODNĚ NEVYPADÁ…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Noggie NellaB nás taky takhle lakovala
![]()
Noggie, podívej se na naše stránky www.srpen2006.estranky.cz a budeš mít v těch srpňátkách jasno:-)
Jinak holky, já ty poslíky mám taky děsný, ale pořád nic… ach jo ![]()
Že jo, vidíte, já jsem si to myslela - ty maminy tam měly takovou placatici a mně to vždycky vyskočilo, nakreslilo Mount Everest a za chvilu znova
… tož já už fakt nevím
(hlavně mě při tom docela bolela tá … no víte která
).
Tamiku - nespavost, no právě
. Už jsem na tom fakt bledě - já, která i přes léto praktikuju zimní spánek
.
Lentil,
ja mám tiež robený CTG záznam a v tej spodnej časti takú čiaru - samé kliky, háky. A naľavo je to číslované 0, potom 50 smerom hore akoby os Y, pokiaľ ti tie skákali tie čiarky? Mne zatiaľ len po tú 50-ku a to je vraj slabé.
Mimuliku - v ruce jsem ten papír neměla, ale mám za to, že je to průběžně vidět jako digitální údaj (když, tak mě opravte
) v okýnku napravo od toho, kde se ukazuje počet tepů za minutu (ten máme docela vysoký, asi tak 150/min). Takže pokud to je tak, jak si myslím, tak jsem tam vídala hodnoty kolem 70 (ty ostatní maminy nepřekročily 20
).
Lebo jedna známa, ktorá mala termín pred týždňom, tak mala hodnoty okolo 60 a to je vraj na pôrod málo. Lenže neviem aké číslo tam musí byť, aby to bolo na rodenie.
Len-til-kah haha, placatici… Já si zase nespojila souvislosti a myslím na flašku!!! Ta tu totiž zrovna přede mnou stojí. Kolega mi přivezl z Ukrajiny… móóc dobrou vodku. No, ale na tu si ještě počkám ![]()
Jinak na ty čáry jsem se v pondělí sestry ptala taky, prý když je na tý spodní kolem 80 nebo nad, tak to něco znamená. Tak by mě zajímalo, co ty, která máš cca o osm dní termín dál jak já, zkoušíš se 70???
Jo a mě ty cáry papíru dávaj do průkazky. Asi je z toho pak vytáhnu a nechám si na památku
!
Taky se chci zeptat, máte zkušenost s vyšisováním snímků z UTZ? Někdo mi tvrdil, že časem zbělají, tak jsem je chtěla ofotit, ale je to hnus. No, je pravda, že normálně na nich taky není nic moc vidět, ale jen tak jako že na památku nééé
?
Mimuliku - tak na porod zaručeně, ale mrzí mě ta nula u slova Kontrakce
(akurát teda nevím, kam by se to graficky zobrazovalo, protože vyšší hodnoty už se do toho grafu prostě nevejdou
).
Tamiku - ok, buďme korektní, bylo to 67
. A o termínech nevykládej, držet se místních zvyklostí, to už bych tu musela mít dávno po porodu
. ( Noggie - jestli mě předběhneš, tak uvidíš to TÓČO
.)
Tamik píše:
Taky se chci zeptat, máte zkušenost s vyšisováním snímků z UTZ? Někdo mi tvrdil, že časem zbělají, tak jsem je chtěla ofotit, ale je to hnus. No, je pravda, že normálně na nich taky není nic moc vidět, ale jen tak jako že na památku nééé?
Dodnes mám schované snímky Pitrýska a vyšisované vůbec nejsou ![]()
A presne ako hovoríš, na tom prístroji sa to tiež dá sledovať ako digitálny záznam.
Tamik,
to záleží na akomp papiery tie obrázky sú - keď na takom lesklom, to by malo vydržať, ale väčšinou to býva na takom ako faxovom, resp. termopapier a to po čase vybledne.
Monalisa24 píše:Tamik píše:Dodnes mám schované snímky Pitrýska a vyšisované vůbec nejsou
Taky se chci zeptat, máte zkušenost s vyšisováním snímků z UTZ? Někdo mi tvrdil, že časem zbělají, tak jsem je chtěla ofotit, ale je to hnus. No, je pravda, že normálně na nich taky není nic moc vidět, ale jen tak jako že na památku nééé?
To mi spadl kámen ze srdce!!! Oni jsou ofocené fakt hnusné!!!
Je fakt, že z těch neofocených člověk neznalý pozná taky prd - já kdyby mi doktor neukázal, kde co je, nenajdu ani hlavičku
! Ale jinak je to hezká památka.
Ne teda, že nad tím roním slzy, ale schovat si je můžu, když jeden stál kilo a mám čtyři
!!!
Mimulik píše:
Tamik,to záleží na akomp papiery tie obrázky sú - keď na takom lesklom, to by malo vydržať, ale väčšinou to býva na takom ako faxovom, resp. termopapier a to po čase vybledne.
Tak jsi mě předběhla s odpovědí. Hmmm, to je dobré vědět, já mám určitě ten faxový!!! Je ale taky lesklý! To se nechám překvapit! Jestli zbělají, uvidí dr. ten tanec sv. Víta
![]()
Tamiku, nezbledne, neboj:-). Já to mám na faxovém už skoro 7let a je vidět… ![]()
Jinak, já dala za snímky z UTZ celkem 1600,– (i s 3D UTZ), takže kdyby to mělo zblednout
![]()