Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, koukám na zprávy na Nově, to je síla, s tou ženskou, jak tvrdila, že jí zmizelo z Motolské nemocnice dítě, co???
![]()
Mimuliku, nebooooj!!! Ona si to vymyslela, prý 7měsíce tahala za nos i svého přítele. Tvrdila před kamerou - v úterý, že porodila v Motolské nemocnici předčasně dítě a ono zmizelo! A teď, po dvou dnech, vyšlo najevo, že si to celé vymyslela, aby si prý udržela přítele!!! To je fakt síla!!!
Booooooože, tak ju kravu dúfam rovno hospitalizovali na psychiatrii ![]()
Já když to viděla v úterý, říkala jsem si, že je to nějaká kravina. Ale typovala jsem to na něco horšího, že spíš někde porodila tajně nebo tak.
Ale být jejím přítelem, nakopu jí!!! I když násilí na ženách neuznávám, ale tahle píííp by si to zasloužila
![]()
Úplně se mi udělalo zle, jak ukazovali, že zkoumali jestli nemá něco společného s nalezeným miminkem v tašce! To je taky hrůza!
K rodině - z naší strany zatím klid, z přítelové taky. Vědí, že jim dáme echo
, ale možná taky vědí, že v případě nablblých otázek jim budu vracet stejnou mincí!!!
Tak jsem manžílkovi usmahla játýrka:-)), hranolky a oblohu..slintá blahem a že se přecpal jako pytel:-)
A teď asi už budu relaxovat. Dnešek byl hektický.
Jééé, Matulienko , Ty mi děláš chutě:-). Manžílek přijde domů až tak ve 22:30:-/.
Btw. co Peťulka???
Taky gratuluju Yoursun k Filípkovi a přeji ji hlavně rychlé zotavení Chuděra, ta si to odrpěla. Já jsem to asi zakřikla, když jsem tady napsala, že jsem ráda, že se tu rodí bez komplikací ![]()
Holky, naložila jsem se do vany a já husa si tamlehla. No dalo mi tozabrat, než jsem vylezla. Málem jsem volala manžela, by mi pomohl vylézt
příště už to neudělám. Kdybych byla doma sama, tak bych v té vaně mohla ležet nevím jak dlouho ![]()
Čečetko, já si tam také dnes lehla… to byla fuška vylézt… uffff:-)))
Monalisa24 ,
dnes jsem s ním mluvila v telefonu. byl rozkošný, první otázka..maminko, už jsi v porodnici?Pak hurá , konečně půjdu domů.
No a pak se zeptal, jestli to bude holčička nebo chlapeček:-)) Sem mu řekla, že nevím, tak se ptal, co si myslím, tak jsem mu řekla, že si myslím, že to bude stejný rošťák, jako on:-))A že si to jen myslím a nikomu to nesmí říct. Chtěla jsem ho nějak potěšit.
Co u vás?
Monaliso ale jak na mě přijou porodní bolesti, tak si tam lehnu a nikdo mě z tama nedostane. To jsem zvědavá, jak mě bude manžel přemlouvat, že už jedeme do porodnice
Asi ještě z vany zavolám naporodní sál, aby mi napustili vanu, že si tam jen přelezu ![]()
Holky, mějte se hezky, přeji vám příjemnou noc a nějaké hezké sny.
Jo a nehoňme tady první ligu. Za chvíli už buidete mít všechny odrozeno a já tady zůstanu jako jediná těhule. O čem si pak budu s váma povídat? ![]()
Čečetko hlásím že posly přestaly…
Manžel si oddechnul a odklusal na pivo, dacan jeden…
![]()
Všechny pozdravy se pokusim vyřidit, některe jsem četl do telefonu a byla nadšena …
Pokud chce někdo vidět video filipka, jak jsem ho natocil fotakem je tu (14MB): http://85.135.87.67/…P8020030.wmv
Monalisa24 píše:A narodil se tedy dnes? Nebo včera??? Podle těch fotek v odkazu mi přijde, že včera
Jojo, bylo to 3.8.
Matulienko, u nás docela dobrý. Sice už nepláče, ale prý je takový „smutný“, říkala moje mamča. Škoda, že chodí do práce, byl by jinak u ní, takhle je u mojí babičky a dědy. Snad to zvládnou.
Do telefonu mi dnes opět opakoval, že klidně bude chodit s tátou do práce, že mu to nevadí:-(. Je mi z toho vždy tak smutno. Už aby se Vojtíšek narodil, takhle to dlouho nevydržím ![]()
Čečetko, jj, to bych také brala:-)))