Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
4.8.06 08:17

Zdravím po ránu všechny těhulky a maminky s miminkama!

Zrovna jsem dodělala snídani - chleba ve vajíčku a čaj s citronem :wink: takže se nasnídáme a jedeme Kulíškovi pro ten dort, a pak do prodnice na ozvy a vyšetření. Docela bych chtěla rodit už dnes, aspoň bychom pak narozeniny slavili v 1 den :lol:

Jinak tady je pěkná kosa :? , celou noc lilo a přikrytá jsem byla až po nos - spíme s otevřeným oknem skoro furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.8.06 08:19
anajka píše:
Já dnešek asi nepřežiju.Cítím se už od rána, jako bych vůbec nespala-přitom jsem spala dobře, jsem úplně šíleně unavená, něco jako na začátku těhu, nemůžu vůbec nic a to je teprve 8 ráno. 8O Alžbětka si chce hrát, nedá mi chvíli pokoje a já nejsem schopna ani mluvit.Tak tohle se mi už dlouho nestalo :cry: :cry: :cry: :?:

Co víš třeba je to ONO a už se chystáš na porod ""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/4.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.8.06 08:26

Woodoo to si právě nedělám moc iluze, před porodem je prý energie víc a já nemám žádnou.Chci spáááát :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.8.06 08:27

A ať ti vše dobře dopadne v porodnici :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.06 08:49

Ahoj holky tak jsem porad nadavala na slunicko a to horko a ted je tu porad zatazeno a prsi 8O opravdu nevim co bych chtela :oops: zadne pocasi mi neni dobre :oops: 8O :lol:
Jinak jsem zacala balit tu tasku :lol: :idea: a zjistila jsem,ze jestli tu bude pocasi uprsene a zima,ze musim prikoupit nejake dupajdy 8O ma jenom dvoje teplejsi,jinak vse letni :? a treba ted tu mame nejakych 20 stupnu,coz neni moc 8O

Jinak poslickuju uz od vcera,ale porad nic,v noci jsem dostala prujema bylo mi na zvraceni 8O :oops: Holky ja se opravdu citim jak prvne tehotna 8O s dcerkou jsem takove problemy nemela 8O
Pritel me opustil 8O dneska musel do prace,oni bez neho nemuzou byt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
4.8.06 09:01

Dobré ránko holky :D

video Filípka jsem taky skoukla a je to moc hezký chlapeček. No už je to kus chlapa :D

V noci jsem moc nespala. Myslela jsem si, že když se konečně ochladí, že se mi bude dobře spát, a ono nic. Ale já to dospím přes den. Manžel je stejně v práci. Tak jsem jen převlíkla povlečení, už je v pračce, no a vyžehlím ho zítra.

A mám žravou. I když jsem na snídani snědla 3 krajíce chleba 8O tak jsem si vytáhla ještě oplatky. Mám je před sebou na stole a zatím pořád odolávám. Ale nevidím to na dlouho 8O Zase si říkám, že teď si ještě můžu dopřát … o kilo míň nebo víc, to už je jedno. Po porodu už tak mlsat nebudu moct :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
4.8.06 09:04

Cinq - v:,–(ila bych boty, že už ty dupačky koupit nestihneš, leda bys tam doběhla ještě teď 8O :wink: .

Yoursun - gratuluju k chlapečkovi :! … ten je ale velkýýýýýý 8O 8O 8O .

To mám za ty svoje červencové dřisty, že ještě nerodíte. Očividně jste si to vzaly k srdci a všechny mi utečete :roll: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
4.8.06 09:08

Lentilko neboj, já si počkám na tvůj styl rození, abych pak mohla rodit jako skutečná dáma :lol: :lol: :lol:

Tak jsem zažila trpké zklamání. Moje oblíbené oplatky mají menší balení 8O Vždycky jich tam bylo 15 a teď jenom 12 8O Tak to mě teda naprdlo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
4.8.06 09:09

Ahoj děvčátka,

tak jsme od středy doma. Včera jsem dostala teplotu a bolelo mě prso, ale dnes je to už o.k. Malý má už 2130g a je hodný.

Všem gratuluju k narozeným mimískům a ty co ještě neporodili,tak přeju hladké porody… 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.06 09:10

Cecetko jen si doprej :wink: posledni dny v tehu :lol: pak uz se nebudem mit na co vymlouvat 8O taky se ted cpu(cokoladou :oops:

Lentilko musim vydrzet do zitrka :lol: abych koupila ty dupajdy aa odvezla dcerku ke tchyni :lol:
Jo a vcera jsem nekde cetla(uz nevim kde :oops: ze vsechny ty babske reci,jak urychlit porod(sex,myti oken,chody, atd…) vubec nepomahaji 8O takze ja uklizela zbytecne 8O a vytah muzu opet zacit pouzivat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.06 09:13

EvikP vidis to,uz jste doma :D Tak nam neco napis :D jak spinkate atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
4.8.06 09:13

Cecetko - tak tos mě dostala :lol: . Doktor mi včera do průkazky dopsal chybějící akademický titul, takže to může být vpravdě stylové, jak mě budou oslovovat Paní magistro (asi nebudou co :lol: ) a já do toho „uááááh … ku(píp) … uhuheh … do pr(píp) … auch ouch huh … já se na to vyse(píp)“ 8O (mně by to moc pomohlo, ale budu se teda snažit krotit a jenom FUNĚT :lol: ).
Mimochodem - netušíš, jak se dá „ta ona“ vyšpulit na porodníka elegantně :?: :lol: …

Cinq - je to tak, když je tělo nepřipravené, nepomůže ani svěcená (už jsem zkusila fakt všechno :? , až na to strčení si feferonky „tam“ :lol: ), ale to není tvůj případ - sorry, děvče, průjem, zvracení, ty rodíš dneska :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
4.8.06 09:15

Eviku tak to je super, že už jste doma. A s tím prsem? Doufám, že ne nějaký zánět? To prý dost bolí a horečky někdy trvají i několik dnů :?

Cinq kdo ví, co na to pomáhá. Já mám třeba už dlouhou dobu chuť na některé věci, které bych jako těhule neměla pít. Ale říkám si, že už jsem dost daleko a pro jendou se nic nestane. Teď už snad prckovi neublížřilo, když jsem si vychutnala Tonic a mám už hroznou chuť na dobrý svařáček. Kór teď, když se tak ochladilo. Holky, myslíte, že si mlžu dát svařák? Jen jeden :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
4.8.06 09:17

Ahojda holky :wink:
Ufff, chvíli mi trvalo, než jsem se připojila - už jsem měla pocit, že jsem pro tenhle server nežádoucí… 8O :lol:

Žádné nové mimi přes noc? :lol:

Cinq taky uvažuju, že přikoupím něco teplejšího, na trasport z porodnice mám teploučkou zavinovačku do autosedačky ( http://www.emitex.cz/view.php?… ) ale na doma pak už jen soupravičky bez svetrů nebo bund.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.06 09:19

Lentilko co takhle elegantni podvazky :?: treba pak nebude venovat pozornost na NI :D :lol:

Cecetko ja podstate hresim obcas cele tehu :oops: jednou za cas neco neuskodi a ted na konci uz vubec ne :D teda vseho s mirou(ne s Mirou :lol: Kdyz bylo ty horka,taky jsem si dala obcas pivecko :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí