Poradna duly
Jana Čurdová
Cecetka z toho jsem taky měla ze začátku strach, že to tu nebude co dřív. Ale zatím to jde, takže proč toho nevyužít
!
No, jinak to sis asi fakt dovolila dost, otěhotnět jim!!! Co je to proboha za tupce ![]()
Já zas právě nevydržím doma. Furt musím někde lítat! Kdybysme třeba bydleli v domečku se zahradou, nebo tak, ale to nebydlíme, takže být zavřená od rána do večera doma je pro mě fakt děs!!!
Matulienka tak to jsi už ale porodila za ty dva dny mockrát ne?
Je fakt, že jí má teď spoustu lidí (tu s…u
).
rusalka já teda samozřejmě doufám, že to půjde hladce (jako každá
) ale když ne, budu ráda, že mi dr. pomůžou. Ještě je otázka, jestli narazím na takového dr. který bude mít zájem pomoct. Můžu tam mít vola, co mě nechá trápit!!!
Je jasný, že je to individuální, každý snese něco jiného, proto si nedělám iluze, spoléhám na jejich odbornost. Samozřejmě ne slepě!!!
Ale s tou degenerací máš svatou pravdu!!! Kde jsou časy, kdy ženy flákly s motykou, odrodily u stromu a šli motykovat dál
! (tím nemyslím, že bych to tak chtěla…
)
cecetka …no, to budu:-))a hodně dokonale:-)
Tamik …to teda jo:-)), ale furt lepší, než ta věčná zácpa:-)
omlouvám se, za tohle téma ![]()
rusalko - to nekonečné natahování porodů, které stejně skončí císařem, mě dokáže totálně dožrat, aniž bych to zažila
(vzpomenu na Evewolf a bělají mi vlasy
). Stejnou měrou mě ale smolí to, že něco člověk fakt neovlivní - nejdřív početí, pak průběh těhotenství, potom porod a nakonec, když to všechno vyjde jakž takž, se stejně po pár letech může ukázat, že v se v rodině zjevil jakýsi morální zmetek
… (no já už jsem taková pesimistická hysterička
- teď by mi ke štěstí úplně stačil ten námi oběma v pořádku přežitý porod - JÁ UŽ CHCI BÝT MÁMA
............................... tak, to byla moje roční dávka sentimentality
).
Yoursun - tak se mi taky podarilo zkouknout to video - Filipek je fakt krasnoucky… ![]()
Evikk - gratuluju k miminku! Doufam, ze brzy naberes sily…
40 hodin - to je fakt sila… ![]()
Cinq, Janey - taky mi naposledy merili pupik…, a taky jsem se nezeptala… Kdyz oni tady nerikaji vubec nic… Spokojila jsem se s obcasnymi vykriky do tmy jako ‚vyborne‘, ‚velmi dobre‘ a konecnym ‚vse je vporadku‘… ![]()
Taky si vubec nepripoustim, ze bych neporodila normalne… Ale je fakt, ze clovek nikdy nevi, jak to skonci, ze?
No, teda az ja dostanu srajdu, tak to uz bude porod - zatim mam porad zacpu… ![]()
A taky zjistuju, ze nemam dost obleceni do 20°C… vsechno jsme nakoupili kdyz tady bylo 33°C…
Takze jeste se budu muset poohlednout po nejakych dupajdach… ![]()
Matulienko ber to z té lepší stránky, aspoň to jde samo. Horší by byla zácpa. I když u té se dá zase trénovat tlačení k porodu
![]()
Tak bazen hotov
byla to fuska
takove vody
![]()
Ted jsem dala varit bramburky,udelame si kasi s filem
a salatek ![]()
cecetko ..tos mě dostala
Já si na tu sr… nestěžuju:-)) fakt:-)))
Jo, a taky mi asi tak 20× denne tvrde bricho… ale to je uz v tehle fazi normalni, ze jo?… Hlavne ze to neboli… to jen obcas… ![]()
Když už to téma tady máme. Holky, já jsem fakt blbá, ale když to nejde samo, tak si vždycky vzpomenu, co nás učí PA v těhucvičení a trénuju to na wc ![]()
Panoramko u nas je to stejne
pokud se nezeptas,nic nevis
pritom by meli informovat co a jak ![]()
a s tim oblecenim jsem na tom stejne
zitra jdeme dokoupit par dupacek
nejak jsem nepocitala s 20 stupnema
![]()
Matulienko me chytl prujem dnes v noci
a drzi se
![]()
Panoramko já už se raději takhle ani nepozoruju. Protože podle všech příznaků bych už měla rodit. Břicho mi tvrdne. Mám ho už tak nízko, že při chůzi do schodů si do něho kopu. Děloha na monitoru vykazuje pohyby. Bolí mě kříže, kyčle, mám těžké nohy.
Chybí mi k tomu jen ty kontrance, příp. prasklá voda nebo odešlá zátka. Anebo ten průjem. A to je přece maličkost ![]()
cecetko …héč, já to mám taky všechno a ještě i ten průjem:-))
matulienka píše:
cecetko …héč, já to mám taky všechno a ještě i ten průjem:-))
To se teda máš taky čím chlubit
![]()
Ale na moje obr břicho určitě nemáte. Včera jedna (37. týden) na mě v těhucvičení čučela a ptala se, jestli budu mít dvojčata ![]()
Holky, mám hlad (nic nového u mě
), tak jdu dojíst zbytky ze včerejška.
A vám přeji dobrou chuť ![]()
cecetka píše:
Panoramko já už se raději takhle ani nepozoruju. Protože podle všech příznaků bych už měla rodit. Břicho mi tvrdne. Mám ho už tak nízko, že při chůzi do schodů si do něho kopu. Děloha na monitoru vykazuje pohyby. Bolí mě kříže, kyčle, mám těžké nohy.
Chybí mi k tomu jen ty kontrance, příp. prasklá voda nebo odešlá zátka. Anebo ten průjem. A to je přece maličkost
Haha, chybí průjem. Jestli chybí moc, mohu vřele doporučit jednu restauraci. Sice až v Benešově, ale výsledek stoprocentní!!! Zážitky jsem vám myslím popsala minulé pondělí
!!!