Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
4.8.06 09:19

Čečetko svařák si určitě dej! :wink: Mě někdy přepadne děsná chuť na černé pivo, tak to prostě do sebe narvu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.8.06 09:20

Lentilko sestře v poradně jsem říkala, že do těhuprůkazky titul nechci. Snad si ho vporodnici nevšimnou na občance. Nerada bych, aby si pak PA v porodnici říkaly, no jo vysokoškolačka a dělá nám tady takové scény :roll:
A jak elegantně vyšpulit dupku? Tak to bych taky ráda věděla. Dr. mě už několi týdnů vyšetřuje na lůžku, takže ani na kozu nelezu a to znamená, že mi tam nečumí, jen mě prstama vyšetřuje. Je to z psychologického hlediska snesitelnější. Ale při porodu mi tam bude čumět tolik lidí 8O Ale asi mi to bude jedno. Hlavně, ať mi malého co nejrychleji vytáhnou ven 8O

Jo a jak jsi psala o tom záznamu z monitoru, tak já tam těch křivek mívám víc. Jednak sdíčko miminka, pak pohyby miminka, pohyby dělohy (teď v pondělí poprvé bez rovné čáry … ale kontrakce jsou prý až k vrcholu grafu … já měla tak do 1/3) a pak je tam ještě jeden záznam a to nevím, co je. Dr.mi to vždycky ukazuje, tak budu muset příští pondělí dávat větší pozor, co že to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
4.8.06 09:21

Noggie - tady ta deka do sedačky je prý super :wink: (pro mě zbytečná, bo jsme imobilní :roll: ).

EvikP - gratuluju k návratu domů :wink: , juj, ten tvůj bobek je pořád takový malunký 8O … jestli se ty prognózy vyplní a ten náš má už teď skutečně tři a půl kila, tak nevim nevim :roll: (to má trpaslice za to, že si užívala s obrem :idea: :lol: ).

Cecetko - osobně už jsem vyžahla 2× decku červeného (rovněž bez úspěchu :? ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.06 09:23

Noggie mam presne tu stejnou :D to byla snad jedna s prvnich veci,co jsem koupila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.8.06 09:24

Ty chutě jsem nikdy neřešila. Tvrdý alkohol nepiju vůbec (prostě mi nechutná), pivo mi taky nechutná, ale dobré vínečko si s manželem dáme rádi. A přece jen mi už za ty měsíce ta chuť chybí :? Asi mu písnu, ať se cestou z práce staví pro Labrusco nebo nějaké lepší vínečko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.8.06 09:26

Tak a oplatky jsou v ...... no přece v bříšku :oops:

Nad tou zavinovačkou jsem taky uvažovala, ale vyřešila jsem to malou dekou. Už těch hovadinek mánme nakoupených dost a nejsem si jistá, jestli je všechny využijeme. Ale kamarádka ji koupila a vypadá fakt dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.06 09:30

A kdepak mame dneska Matulienku :?: Ta je tu vzdy uz rano a dneska nic 8O treba se rozhodla v noci porodit :lol: a nic nam nerict :lol:

Cecetko zadny alkohol taky nepiju(v 15ti letech jsem se poprve opila a naposled,skoncila jsem na ARU :oops: :lol: a pivo piju jenom tady ve FR :D protoze tu maji jedno moooc dobre,je to pivo napul s limonadou(ma necele 1%alkoholu :lol: nic lepsiho jsem nikdy nepila :D a vino???Jsem ostuda,ale to taky nepiju(a to jsem ve FR)nikdo to z nich nechape :roll: protoze vino se tu pije porad(a to mame doma celou zbirku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
4.8.06 09:38

Jéééé, Čečetko, já jsem taky hlavně vínová… :wink: Já miluju Rulandské šedé pozdní sběr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.8.06 09:44

A co když budu mít takové chutě u porodu? Říkali nám, že neperlivé nápoje pít můžeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
4.8.06 09:52
yoursun píše:
Tamik píše:A video? Nějak mi to nehraje. Dobu se to stahuje, pak to napíše že zvuk nejde přehrát, což vím, a nic se nepřehraje. To je škoda!!! :cry:
To je mi lito, vytvoril jsem ti novy soubor (4MB), http://85.135.87.67/…0030male.wmv snad už pujde …

Taťko od Filípka díky, už to hraje!!! Je to nádhera!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
4.8.06 09:53

Cecetko to jedobrý, jako, že by sis na sále mezi kontrakcema cvakla decku vínka, jo? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.8.06 09:53

Holky, já už z toho mám depku. Tady se rodí jak o závod 8O

Matulienka mi teď psala, že se jí nedaří se připojit, ale chce nás informovat o tomto: ** Evikk: 31.7. se jí císařem po 40 hod.porodu narodil Davídek, 50 cm a 3,40 kg.
Mischiina jde ve 14 hodin. na sál na vyvolávací infize
 **

Chudák Evikk … takové utrpení. No a jsem zvědavá na Mischiinu. Aby se chuděra taky dlouho netrápila. Někdy mi ti doktoři připadají jako děsní :,-(isti 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 09:56

Jé, asi mne vyslyšel můj depkový syndrom a přihlásila jsem se:-)) cecetko díky za vzkazík, říkala jsem si, že prostě musíte vědět, co mischiina a evikk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.06 09:57

Evikk gratuluji k miminku :D

Teda 40 hodin :?: 8O :evil: to si delaji snad srandu 8O To uz bych asi nikdy rodit potom nechtela 8O

Matulienko uz jsem myslela,ze rodis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.8.06 09:58

janey a myslíš, že by jim to vadilo? :lol: :lol: :lol:

Včera jsem v těhucvičení byla nejbřichatější :D ale byla zase sranda. Ono s tím cvičením jsme měly problémy všechny. Přenášet bychom neměly, protože ty naše výjkony, co tam předvádíme, to jsou přímo „vypuzovací cviky“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí