Poradna duly
Jana Čurdová
Návrat k vážnému tématu - popravdě jsem vůbec neuvažovala, že bych ten porod nedotáhla do konce přirozeně
… ale vážně začínám trpět obavami z vlastní fyzické neschopnosti, že možná neumím ani to, co každá blbá fena
(teď jsem se fakt nechtěla nikoho dotknout, všechny děláme, co můžeme, to je jasné, jenže my vlastně ani nic dělat nemůžeme a to mě dost děsí
).
Lentilko vzhledem k tomu, že jsem vždycky při MS měla i průjem, tak si říkám, že by průjem mohl být u mě známkou začínajícího porodu (viz Mostule). No, uvidíme, jak budu na všechno reagovat.
Cinq mě taky můj doktor pokaždé měří břicho krejčovským metrem, ale nějak mě nikdy nenapadlo se zeptat proč ![]()
Cecetko nevim
ale ja tomu uz nechavam volny prubeh
hlavne at to vydrzim do zitrka(kvuli dcerce
a potom at si to prijde
jestli prdola nechce ven,tak stejne nepujde ![]()
A ty porody…uz od Dubnat 2006 jsem byla prekvapena,kolik porodu je vyvolavanych a ukoncenych cisarem ![]()
Jo, jenže i těm fenám, kočkám, kobylám apod. už dneska musí při porodu pomáhat člověk. A vvvvo tom to je.
Ahojky, gratuluju Evikovik chudáku, to sis to užila
! Tak ale teď už bude všechno jenom dobré!!!
Holky, já mám dneska s Woodoo termín
![]()
Ale zákaz rodit zatím trvá, anóbrž:
za 1) musela bych ještě do tý Prahy (dle sestry z nemocnice do Bene můžu až v neděli v noci),
za 2) ty výplaty musíme s kolegyní poslat až v pondělí, jelikož nám tu zlobí bankovní program,
za 3) je třeba, aby to malá vymyslela tak, že bysme se domů vrátily až poteče ta teplá, tj. od 14. 8.
![]()
za 4) stále nemám tu občanku.
No ale jinak moc náročná nejsem nééé
?
Jo a mě taky včera zlobilo přihlášení. Odpoledne. Napsala jsem nějakou zprávu a pak to psalo nějaký error. Tak já ze strachu, abych to celé nepsala znova, protože tak za 1 minutu zapomínám co jsem chtěla
, jsem dala ZPĚT, zkopírovala to a když to šlo znova, tak jsem to tam hodila
!!!
Tamik tvédůvody jsou vážné, takže vydržíš ![]()
Holky, jdu pověsit prádlo a dát další várku. Tak pište, já si vás pak dočtu ![]()
Janey jsem rada,ze nejsem sama
kdyby jsi se nahodou priste zeptala,napises co ti na to rekli?Docela by me to zajimalo ![]()
A ja jdu vypustit bazen,vycistit a uklidit ho
minimalne tyden tu ma prset…takze zbytecne je na terase ![]()
cecetka píše:
Jo, jenže i těm fenám, kočkám, kobylám apod. už dneska musí při porodu pomáhat člověk. A vvvvo tom to je.
Nemusí!!! Spousta zvířat si zaleze někam do kouta nebo do křoví. Někteří koníci rodí schválně v mezičase, kdy u nich žádný člověk není, chtějí také svůj klid
!
Já tam toho člověka radši mít budu…
Janey tak s tím metrem mě tvrdili, že tím měří SF a to prý je nějaká ta velikost dělohy nebo jak. Já to vždycky měla třeba po měsíci o pár čísel dál a tak jsem myslela, že jako nějak z UTZ vyčíhal velikost miminka, ale pak mi sestra řekla, že to je děloha. Ale nevím, jestli nekecala a nepíšu kraviny
, třeba mě chtěla společensky znemožnit
(jako že by myslela, že to sama neumím
).
Zapomněla jsem napsat za 5) stále nemám pověšenou nad pračkou tu poličku, co jsem vyráběla - na pleny a podobné nesmysly!!!
Snad malá vezme všech 5 (zatím) důvodů v potaz
!!!
Jééé, vy jste všechny hrozně aktivní, uklízíte, vypouštíte bazény a já si tu píšku sama se sebou
!
Mimochodem, víte, jak dopadlo mé včerejší žehlení… Můžete hádat jednou. Možná dneska
!
Se mě teď ptala kolegyňka, jestli mě ještě baví sem jezdit. Tak jsem se snažila jí vysvětlit, že je to nejmíň 100 x lepší, než doma čumět do zdi a čekat až TO přijde
!
Tamik tak to já jsem zas ráda, když jsem do práce nemusela. Nějak tam zhoustla atmosféra … naštvala jsem je, že jsem otěhotněla. Ono, co se taky ode mě dalo čekat, když jsem se vloni vdala a ve 33 letech konečně porodím své 1. dítě, že jo? ![]()
Lentilkah
Ad tema nedotazenych porodu - u nas v cervenci jich zas tolik nebylo, snad jen par. Ja byla bohuzel jedna z nich - musim rict, ze to vzdycky neni o odhodlani nebo vydrzi, po 22 hodinach mi proste porod prestal postupovat a kontrakce nebyly dost silne na to, abych mohla prdolku vytlacit, takze nakonec taky SC. Ale sil sem mela celkem jeste dost, jen proste nebylo fyzicky mozny porodit normalne… asi fakt degenerace
. S odstupem casu trochu zazlivam doktorum, ze me nekuchli driv, pricitam to soucasne hysterii kolem „prirozenych porodu“ - na ty jim v takove situaci doslova se*e pes
.
http://tickers.TickerFactory.com/…e91b/age.png /> http://tickers.TickerFactory.com/…bf/event.png
Hm, budu mírně vulgární, ale jestli je příznakem porodu i sračka, tak rodím už dva dny a nevím o tom
![]()
matulienka píše:
Hm, budu mírně vulgární, ale jestli je příznakem porodu i sračka, tak rodím už dva dny a nevím o tom![]()
![]()
![]()
Aspoň nebudeš potřebovat Yal nebo klystýr až to na tebe přijde.Budeš dokonale vyčištěná ![]()